Wkanl

Hoe de zorg voor uw huid als een man

Vrouwen zijn niet de enige mensen die de zorg over hoe ze eruit zien. Jongens: goede huid is een direct gevolg van drie dingen: je dieet, de genetische loterij, en persoonlijke hygiëne. U kunt invloed hebben op twee van die drie!

Stappen

Hoe de zorg voor uw huid als een man. Eten bladgroenten, en neem vitamines.
Hoe de zorg voor uw huid als een man. Eten bladgroenten, en neem vitamines.
 1. 1
  Eten bladgroenten, en neem vitamines. Genoeg gezegd hier: Vitamine C, B, A, D en K zijn allemaal noodzakelijk zijn voor het behoud van gezonde huid en haar.
 2. 2
  Was je gezicht. Gebruik een hypo-allergene, olievrije face-wash. Echter, let op de etiketten - alcohol droogt je huid, wordt gevraagd de productie van nog meer olie!
 3. 3
  Oefenen. Niets geeft je hetzelfde soort effect als een stoombad als een lange warme douche, of uit te werken en het opbouwen van een zweet. Tip: werk uit, dan douche, met speciale aandacht voor je gezicht te wassen met een face-wash.
 4. 4
  Niet je huid rauw wrijven. Onthouden van prikken, porren, popping, of overdreven-schrobben van uw gezicht. Dit irriteert de huid, veroorzaakt roodheid, pijn, en acne, en drijft vuil verder in je gezicht. Wrijven de huid van je wangen of voorhoofd is ook ongelooflijk pijnlijk. Niet proberen.
 5. 5
  Gebruik spot-treaters. Kreeg een vervelende puist? Gebruik een salicylzuur-zuur spot-treater. Ze zijn verkrijgbaar in kleine buisjes in de meeste supermarkten. Alleen van toepassing op de acne bij vermelden, niet je hele gezicht.
 6. 6
  Heb vertrouwen in jezelf. Zelfs als je met een slechte huid dag, maak je geen zorgen. Terwijl sommige kunnen meer ondiep dan anderen, de huid is niet het enige wat een potentiële partner kijkt. Tal van mensen hebben gedateerd mannen met acne, kuste mannen met acne, heeft een oog over hun acne niet bat. Als u een poging om het onder controle te maken, het is gewoon je lichaam omhoog te handelen, en je persoonlijkheid overstraalt uw huid, kunt u prima.

Tips

 • Altijd hydrateren. Het helpt.
 • Wrijf de helft gesneden tomaten voor een plekje vrije huid.
 • Nemen van een multivitamine is goed idee!
 • Praat met de dermatoloog toch. Hij / zij kan altijd punt dat u in de juiste richting meer dan een online artikel kan.
 • Als de acne is op lange termijn en littekens, praten met een dermatoloog. Er zijn manieren om de behandeling ernstige of littekens van acne.
 • U hoeft niet te veel uitgeven aan crèmes, maar draag een zonnescherm op de dag. Het voorkomt dat de huid tegen schade door de zon, wat leidt tot veroudering. U kunt ook zoeken naar een die heeft hydraterende eigenschappen.

Waarschuwingen

 • Onderzoek allergieën en inhoud artikel. Niet het risico van een verlate openbaring dat "Ik ben allergisch voor dit?".