Wkanl

Hoe te flirten met meisjes

Heb je ooit graag een meisje, maar wist niet hoe het te laten zien? Doodsbang voor afwijzing? Zoals de beroemde citaat van Alfred, Lord Tennyson vertelt ons: "het is beter te hebben liefgehad en verloren dan nooit te hebben liefgehad." Go for it! Hier is hoe.

Stappen

Hoe te flirten met meisjes. Werk aan het bouwen van uw.
Hoe te flirten met meisjes. Werk aan het bouwen van uw.
 1. 1
  Werk aan het bouwen van uw. Meisjes niet willen worden met een man die niet kan praten. Denk aan de dingen die u zeker bent over (het spelen van een sport, een geweldige anime collectie, je obsessie met skateboarden) en daarover praten. Weergeven van het vertrouwen is een van de meest sexy dingen die een man kan doen.
  • Zorg ervoor dat niet te overdrijven. Je wilt niet lijken als een stuck-up know-it-all. Als de leraar vertelt de klas om rustig shush mensen, maar niet haar te zijn en doe het rustig of zij zou het niet leuk!.
 2. 2
  Geleidelijk beginnen. Als u begint met flirten tot een storm ineens, zou het meisje dat je geïnteresseerd bent in het denken dat je een valse of veranderd persoonlijkheden zonder goede reden, dat is raar.
 3. 3
  Smile. Als je haar ziet in de gangen, lachen naar haar, gewoon een snelle glimlach weg te kijken dan. Gedag zeggen en vragen hoe ze is. Raak haar niet negeren!
 4. 4
  Vind een manier om te beginnen een gesprek met haar. Vraag haar over haarzelf. Meisjes praten graag over zichzelf te vragen als u een ding gemeen. Als ze heeft facebook, chatten met haar. Als ze niet iets zeggen als "er is geen goed gesprek op mijn computer" is er een goede kans dat ze je leuk vindt.
 5. 5
  Verbind met haar online. Maar, niet alleen haar toevoegen als vriend op facebook of neem contact op IM. Bericht haar eerste en doe iets als commentaar op haar profiel. Dit zou een geweldige manier om een ​​gesprek vóór de eigenlijke face-to-face op te starten zijn.
 6. 6
  Wees haar vriend. Voor meisjes, vriendschap is belangrijk. Als ze hulp nodig heeft, zie hoe je haar kan helpen. Maar, zorg ervoor niet te overdrijven en haar helpen te veel. Dan, ze zal je niet waarderen en kun je net gebruiken. Probeer niet uzelf te zetten voor. Als je haar zien in de bioscoop of winkelcentrum, ga met haar praten.
 7. 7
  Complimenteer haar. Meisjes houden van te zijn.
 8. 8
  Goof off. De waarheid is, als ze je leuk vindt, zelfs in de geringste beetje, zal uw corniest grappen grappig lijken, en je domste capriolen lief.
 9. 9
  Maak haar missen je. Hang niet rond haar hele dag of zijn ook beschikbaar. Dit wordt vervelend. Breng tijd door met je eigen vrienden en zorg ervoor dat ze weet dat je vrienden hebt. Laat haar gissen. Het is een grote turn-on. Als je een game speelt, niet vragen of ze mee wil doen, maar als ze ziet er een paar keer en dan kijkt naar het meisje dat je speelt met ga naar haar toe en vraag haar om mee te doen. Niet alleen schreeuwen boven een tafel of iets.
 10. 10
  Raak haar zachtjes. Dit heet het breken van de aanraking barrière. Als ze springt en schuwt, denk opnieuw proberen het niet voor een tijdje. Als ze tekenen van bemoediging in de toekomst, geef haar een licht duwtje op de arm of shoulder.If u naast of tegenover je controleren of ze flops haar schoenen ok zitten, neem je schoenen uit en met de toppen van je tenen aanraken hare en als ze kijkt naar je en houdt haar voeten er dan verder gaan, misschien meer gaan op de voet. Als je naast haar zitten die misschien wel harder dus probeer met je arm zet het op haar stoel achter haar rug, of als je het geven van dingen om haar aanraken haar hand.
 11. 11
  Als geen van deze werken, door naar de volgende meisje. Houd je opties open te houden en dingen in beweging. Er zullen zeker meisjes daar wachten op een coole kerel als jij. Misschien is ze gewoon cant gaan op haar eigen dus zorg ervoor dat je weet dat de eerste of gewoon opnieuw te proberen later of flirten met andere meisjes voor een reactie!

Tips

 • Zorg ervoor dat het flirten past het meisje. Je moet niet zeggen een goed meisje dat ze ziet er warm.
 • Wees gewoon jezelf! Meisjes haat het als je probeert om iets wat je bent niet alleen om ze te imponeren zijn.
 • Meisjes zoals complimenten
 • Meisjes houden van jongens die ze zich speciaal voelen.
 • Oefen je praten. Volume, pacing, en zelfs de woorden die je gebruikt. Als ze niet kunnen horen of niet begrijpt wat je zegt, je bent niet van plan om heel ver komen.
 • Zorg ervoor dat haar vrienden zoals jij. Meningen meisjes 'vrienden' bedoelt de wereld aan hen. De kans is groot, als haar vrienden niet zoals jij, dat doet ze niet.
 • Zorg ervoor dat je eigenlijk als dit meisje. Als je haar maar leiden op zal ze worden boos, en je zou een reputatie als een flirt en niet meer dan dat.
 • Oefenen op je vrouwelijke vrienden. Ze zullen niet al te serieus nemen, zal de aandacht waarderen en het zal u toelaten om te zien wat goed werkt voor jou en wat niet.
 • Als je pech op school, probeer vergadering meisjes buiten de school, zoals bij een tennisclub of groep vrijwilligers.
 • Zorg ervoor dat ze niet een vriendje (hoewel dit niet altijd uit).
 • Als je ziet dat ze opknoping rond haar andere vrienden en het negeren van u hetzelfde doen, als ze je leuk vindt en merkt dit ze zal je aanpak en inleiding van de conversatie.

Waarschuwingen

 • Sommige meisjes ofwel willen niet een vriendje of nog niet klaar voor een. Als je meisje valt in deze categorie, verder te gaan.
 • Meisjes zijn gevoelig. Als u ervoor kiest om haar te plagen, doe het over domme dingen die niet echt belangrijk voor haar. Probeer niet om haar altijd te plagen over haar persoonlijke verschijning!
 • Houd in gedachten dat, ongeacht hoe goed je flirt, je zult niet altijd succesvol te zijn. Zelfs niet de meest zelfverzekerde knul krijgt 100% van de meisjes die hij leuk vindt.
 • Meisjes handelen anders dan jongens. Wees voorzichtig met hoe je handelt; niet tuffen melk uit de container, bijvoorbeeld. Een glas kan al het verschil maken.

Dingen die je nodig hebt

 • Ingewanden
 • Een meisje te flirten met
 • Enkele ideeën voor onderwerpen om over te praten