Wkanl

Hoe te vrolijken een vrouw

Ah, ja, jongens ken het gevoel. Ze is overstuur! Maar ze zullen me niet vertellen waarom! Is het mijn schuld? Heb ik haar verjaardag vergeten? Verjaardag? Wat moet ik doen? Opgevrolijkt een dame kan een moeilijke, tijdrovende en riskant proces. Met de juiste techniek en zorgvuldige woorden en daden, maar je kunt haar terug te brengen van haar wanhoop en een glimlach op haar gezicht - goed voor haar, en scoren je enorme goede-partner punten!

Stappen

Hoe te vrolijken een vrouw. Vaststellen dat de vrouwelijke geest is wild en onvoorspelbaar.
Hoe te vrolijken een vrouw. Vaststellen dat de vrouwelijke geest is wild en onvoorspelbaar.
 1. 1
  Vaststellen dat de vrouwelijke geest is wild en onvoorspelbaar. Ze kunnen boos / verdrietig over iets ogenschijnlijk onbelangrijke, of misschien heeft ze een ernstige reden. In ieder geval moet u altijd letten op wat je zegt of doet. Zelfs als je het niet meent als zodanig, kan een meisje in een onstabiele emotionele toestand bepaalde acties of woorden nemen als beledigend, waardoor het nog erger voor jullie beiden. Je moet over een goede kennis van wat maakt uw dame aankruisen voorafgaand aan het starten.
 2. 2
  Bepalen wat het probleem is. Zelfs als u al weet wat het probleem is, kunt u beginnen laten zien hoeveel je zorg door er een arm om haar heen en vraagt ​​"Wat is er?" (Als ze weet dat je weet wat er mis is, moet je overslaan haar vraagt ​​om te voorkomen uitzien als een onwetende ass.) Er is een goede kans dat ze je niet zullen vertellen bij de eerste poging. Blijven vragen! Zeg haar dat je wilt helpen, dat je van haar houdt (! Maar je moet het betekenen), enz. Be persistent - ze zal waarschijnlijk openstellen na enige betrokkenen pesten. Als ze niet open te stellen, en begint te boos op je krijgt, is er een goede kans dat wat verkeerd is, het is niet jouw schuld. Dit zou iets om over op voorhand denkt, maar als het jouw schuld is, vraag haar niet wat er mis is! Je gaat naar een ander artikel nodig, want een vrouw die boos op je is een heel ander merk van sociale controle schade.
  • Afhankelijk van haar probleem, kan het nodig zijn om te reageren op elk van een verscheidenheid van manieren. Gaan ervan uit dat ze is verdrietig over een beschamende moment dat ze eerder had. U kunt hier meer ontspannen! Houd een arm op de schouder en probeert haar verloofd met gesprek te houden. Wees een positieve invloed door te glimlachen en lachen (maar niet op de pijnlijke zaak!) Help haar met het proces van 'lachen het weg "door te praten over hoe iedereen heeft die momenten, misschien zelfs delen van persoonlijke verhalen van schaamte. Dit zal u helpen bond en de kans bestaat dat ze de humor zal zien in de situatie door middel van gesprek.
  • Een alternatief is, aan de andere kant van het spectrum, dat haar ouders, broers en zussen, grootouders, jeugdvrienden, hond, en favoriete muzikale artiest zijn allemaal net gestorven in dezelfde verschrikkelijke auto-ongeluk. Ze zou te maken hebben met een grote emotionele verlies op dit moment. Het is nu niet de tijd of de plaats om grap, zelfs als de situatie is echt zo belachelijk als hierboven beschreven. Als de dingen zijn echt slecht, het is best om niet praten helemaal. Als u in dit wetende wat er gebeurd was, niet eens te vragen. Bieden een knuffel, een schouder om op te huilen. Laat zien dat je er bent om te helpen, en je zal er zijn voor haar geen kwestie wat. Maar praat niet totdat ze klaar is om. Totdat ze spreekt, moet je haar vast te houden, dep haar op de rug, wat nodig is om te laten zien dat u de zorg en willen helpen op welke manier dan ook. Laat haar te herstellen op haar eigen tempo. Uw aanwezigheid, indien goed uitgevoerd, kan van onschatbare waarde zijn in het helpen van haar te krijgen over haar emotionele stress.
  • De situaties presenteerde zijn maar twee van de vele redenen waarom een ​​meisje verdrietig of boos kan zijn. Het belangrijkste ding in elke situatie is om je vrouw kennen! Als je weet hoe je haar niet meer boos, evenals misschien zelfs wat maakt haar gelukkig te maken, bent u al op een enorme voordeel. Beste van geluk aan u, mannen!

Tips

 • Wees voorzichtig. Niet doen of zeggen iets dom om haar weer op weg! Gebruik je gezond verstand.
 • Weten wie ze werkelijk is. Weten hoe ze denkt, wat maakt haar gek, wat maakt haar gelukkig. Weten hoe om te praten met haar zonder opvoeding slechte onderwerpen. Weet dat ze je vertrouwt, en houd dit in gedachten wanneer ze weigert om je dingen te vertellen, omdat het betekent dat ze zal praten met voldoende zachte porren.
 • Overall, laten zien dat je zorg. Toon haar dat je wilt de beste partner die u kan zijn. Vergeet jezelf en wijden aan haar. Niet alleen zal de gevolgen op korte termijn van uw vriendelijkheid groot zijn (haar gevoel beter, haar respect en dankbaarheid), maar de effecten op lange termijn (groter gevoel van verbondenheid, versterkt de relatie, het bewijs voor haar dat je bent de meest geweldige man ooit) zal ongetwijfeld ten goede komen aan jullie beiden. Dus er even uit, mannen! Vrolijken die vrouw op en profiteren van de voordelen!
 • Onzelfzuchtig. Vergeet uzelf en uw behoeften! Dit gaat echt voor wanneer u op zoek bent naar een relatie sterk en duurzaam te maken, maar in deze situaties bijzonder! Zij is belangrijker dan jij. Je moet in deze denkrichting om effectief verlichting bieden. Je wordt haar bediende - doen wat ze vraagt, zolang het haar gelukkig zal maken. Dit geldt ook voor het geven haar de ruimte als zij dat wenst - kan ze hulp afwijzen op het eerste, alleen om later open te stellen. Als je vertrouwen in de kracht van je relatie en je niveau van wederzijds respect, zal ze niet vragen om iets te gevaarlijk of onwettig te doen. Dus niet eerst jezelf! Je redt het wel, en ze zal zich beter voelen.
 • Wees geduldig. Dit proces kan uren duren. Maar je moet aan de stok met het tot het einde! Gefrustreerd na een lange tijd zal alleen maar verergeren dingen. Wees kalm en begrip. Nooit verhogen uw stem! Om boos op haar zal op geen enkele manier maken haar zich beter voelt.