Wkanl

Hoe om erachter te komen of uw man is boos op je

Iedereen weet dat een man hot een dag en koud de volgende kunnen zijn. Hier zijn een aantal manieren om het te achterhalen.

Stappen

Hoe om erachter te komen of uw man is boos op je. Heeft hij beginnen af te zwakken op de oproep / sms?
Hoe om erachter te komen of uw man is boos op je. Heeft hij beginnen af te zwakken op de oproep / sms?
 1. 1
  Heeft hij beginnen af te zwakken op de oproep / sms? Als hij dat doet, dat is een teken dat er iets speelt. Het betekent ofwel dat hij het te druk heeft om echt te praten met u en / of zal het goed met je maken / uit te leggen. Anders kun je iets dat hij nodig heeft om na te denken over deed en het is verontrustend hem (vraag hem niet als er iets mis is op dit moment is, want je moet niet vergeten dat hij zou wel een beetje druk).
 2. 2
  Heeft hij negeer je een beetje meer elke keer je man hangt uit, hetzij alleen of met een groep? Wanneer het is gewoon de twee van u is er echt geen reden voor hem om je te negeren, tenzij hij is gek, maar als het in een groep of zelfs een partij die u moet niet vergeten dat er andere mensen naast je dat sommige nodig aandacht van hem.
 3. 3
  Heeft hij stoppen met het initiatief en vragen u om ontmoetingsplaats? Dit betekent ofwel dat hij wordt steeds lui en wil dat je de teugels voor een tijdje duren, weet hij niet als je bezig bent meer, omdat je genoeg tijd hebt geannuleerd of hij gewoon niet meer schelen en wil niet om dingen te houden zo veel. Meestal betekent dit dat hij boos op je is en A. nodig heeft om erover na te denken en get over it of B. je echt tikte hem af en hij is vrijwel klaar met jou.
 4. 4
  Als hij het ​​uiteindelijk niet / tekst / chatbericht / e-mail / facebook / myspace / wat je ook terug, dat is het zeker vuur teken dat hij gek is als het maar kan en dat je ofwel moet vragen wat je hebt gedaan om hem zo aangevinkt bellen, proberen en laat hem afkoelen of werken erg hard om in contact blijven en proberen het beter te maken door het bombarderen hem met berichten (het laatste is wat u NIET moet doen en wat de meeste mensen doen, omdat ze het gevoel hulpeloos / verward). Als dat laatste teken je niet krijgen dit zou moeten.

Tips

 • Maak hem niet bestoken met telefoontjes en dergelijke als je denkt dat hij gek is. Dat zal alleen maar je lijkt aanhankelijk en zal vaker wel dan niet hem nog meer overstuur te maken met u, als hij nog niet is. Een man kan voelen bijna gevangen wanneer dat gebeurt. Dat is geen goede zaak wanneer je probeert om erachter te komen of hij gek is of als u probeert hem tegen te houden van het zijn boos.
 • Probeer te sluipen eindje op waardoor hij blij dat te zien, net als een lief gebaar en uit de lucht vallen. Maak hem zijn favoriete diner dat hij niet vaak krijgen, maar u liefdes, hem niet zeuren over kleine dingen, niet boos als hij is met zijn man meer dan u. Net de kleine dingen die zijn stemming kan verlichten kan alles eind soepeler en sneller te maken. Gewoon niet dingen die zijn weg over de top voor u doen. Vergeet niet LITTLE gebaren die hij liefheeft.
 • Proberen en vragen een aantal wederzijdse vrienden als hij heeft leek overstuur rond een van hen ook. Als hij dat doet dan is hij waarschijnlijk is niet boos op je hij is gewoon gek in het algemeen en dat is altijd goed om te weten.