Wkanl

Hoe je je vriendin te troosten als ze wordt boos

Tot slot, een gids met specifieke dingen die je kunt doen om je vriendin te troosten! Geen vage instructies over haar te vertellen je van haar houdt, dat zijn duidelijk en altijd werken. Of ze is ziek, verdrietig of bang, de volgende stappen zijn zeker om haar beter te voelen. Dit zijn leuke, onfeilbaar manieren om haar op te vrolijken en maak je haar held.

Stappen

Hoe je je vriendin te troosten als ze wordt boos. Vraag haar wat er mis is.
Hoe je je vriendin te troosten als ze wordt boos. Vraag haar wat er mis is.
 1. 1
  Omhelzen. Knuffelen werkt voor elke persoon, in elke situatie. Zoek een eigen plek waar ze kunnen kalmeren en trek haar tegen u, maar haar niet smoren. Zijn stevig maar zacht-zacht schommelen of rug aaien is prima als je elkaar een tijd niet geweest. Het punt van knuffelen is om haar veilig en beschermd voelen.
 2. 2
  Haar afleiden. Spreken in een lage, zachte stem en zet haar aandacht weg van wat is verontrustend haar. Krijgen van haar met je praten is goed, maar een gesprek is soms onmogelijk, vooral als ze huilt. Zelfs als ze niet reageert, kun je blijven mompelen geruststellingen in haar oor.
 3. 3
  Vraag haar wat er mis is. Als ze niet wil vertellen, doe haar niet onder druk. Maar het hebben van een idee van wat er verontrustend haar kan helpen haar angst, verdriet, enz. verlichten
 4. 4
  Lichte aanraking doet wonderen. Zelfs als je gewoon een vriend, deze fysieke aanrakingen zijn zo klein dat ze niet overdreven aanhankelijk. Als je hand in hand, gebruik uw duim om kleine cirkels wrijven op de rug van haar hand. Loopt je duim over haar knokkels heeft hetzelfde effect. Het plaatsen van een hand op de kleine van haar rug gaat samen met de eerste stap, en je kunt haar zachtjes houden tegen je op deze manier. Probeer ook streelde haar haren.
 5. 5
  Heb geduld. Als uw vriendin is openlijk snikken, kan het haar een tijdje duren om zichzelf uitroepen. Blijven deze stappen zo lang als nodig is, totdat ze gekalmeerd. Ze zal je liefde voor.

Tips

 • Vergeet niet dat dit is over het maken van haar beter te voelen, niet een kans voor u om jezelf te verschijnen aantrekkelijker in haar ogen. Zorg ervoor dat ze accepteert alles wat je doet en respecteer haar grenzen.
 • Probeer uit te vinden van een eigen plek-ze zeker niet willen worden gezien huilen in het openbaar, en het zal haar helpen richten op je.
 • Als ze korter dan je, het is altijd lief voor haar hoofd plooi onder je kin als je omhelzen. Vergeet niet dat haar gezicht moet worden gedraaid aan de zijkant of zal dit niet werken.
 • Een andere aanbesteding zet is om haar kin kantelen zodat ze kijkt je in de ogen.
 • Nogmaals, kleine details! Experiment om te zien wat zij het beste en wanneer houdt. Als het een enge film, het zetten van uw arm om haar heen en het geven van een squeeze kan zijn alles wat nodig is, maar troostend een huilende meisje is compleet anders (Hint-eenmaal haar tranen drogen, kun je zachtjes strelen haar wang of traceren haar lippen.)
 • Als je twee echt dicht, veeg haar tranen weg. Het troost meestal iemand en is een romantisch gebaar voor een vriendje.
 • Sommige meisjes zeggen dat ze willen met rust gelaten worden als ze huilen, zelfs als ze willen getroost worden. Het is moeilijk te zeggen of ze echt willen dat je gegaan of niet, dus houd je afstand, maar ga niet te ver als ze zou later haar gedachten te veranderen gaan.
 • Vergelijkbaar met de laatste tip, kunnen meisjes die bang / nerveus over liegen en zeggen dat ze niet. Als je vriendin dit doet, ze waarschijnlijk niet zo bang en uw beste inzet is om te gaan met een plagerige reactie. Glimlach plagend en zeggen: "Maak je geen zorgen schatje, ik zal je beschermen," of iets dergelijks. Dit is een goed moment om te spelen op uw 'bad boy' kant.

Waarschuwingen

 • Als ze niet de delicate aard, kunnen zij worden beschaamd om te zien huilen of te ontkennen dat ze overstuur. De meeste meisjes hebben behoefte aan een schouder om op te huilen, maar als ze boos over wordt gezien verstoord, dan is het best om haar te geven wat ze wil en haar geruststellen dat het goed is om te huilen of bang.
 • Als ze huilt of bang, zou ze niet willen praten over wat haar dwars zit. Haar niet duwen naar antwoorden.
 • Wees voorzichtig met het gebruik van humor om de stemming te verlichten. Ze zou waarderen uw inspanningen, maar het is heel goed mogelijk dat alle grappen je kraken plat zal vallen.
 • Terwijl knuffelen is geweldig, het kussen is niet altijd geschikt. Als ze wil je kussen ze wil.
 • De meeste meisjes zullen waarderen uw pogingen om hen te troosten, maar sommigen liever alleen zijn als ze van streek zijn. Als ze handelen willen of zeggen dat ze alleen wil zijn, terug af en geef haar wat ruimte. Ga niet te ver gaan, want ze zou haar later van gedachten verandert.