Wkanl

Hoe tot op heden een nederlandse meisje

De prevalentie van fietsen in Nederland leidt tot een heleboel fit en aantrekkelijke meisjes. Noord-Europese militairen betrokken waren bij de bevrijding van Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog, zodat er veel Nederlandse immigranten naar Noord-Europa zijn geweest. Als je een ding voor een bepaalde blonde meisje, zijn de kansen, zij is Nederlands. Hier zijn een paar stappen die u moet nemen om haar date.

Stappen

Hoe tot op heden een nederlandse meisje. Interesseren jezelf een beetje in de Nederlandse cultuur.
Hoe tot op heden een nederlandse meisje. Interesseren jezelf een beetje in de Nederlandse cultuur.
 1. 1
  Interesseren jezelf een beetje in de Nederlandse cultuur. Niet te veel leren. Als je dat doet, kun je gezien worden als een know-it-all. Weet net genoeg om haar te laten zien dat je open staat voor haar cultuur. Woorden als "Sinterklaas" (nederlandse Kerstman), en "oliebollen" (een kruising tussen een donut hole en een roomsoes) zijn altijd zeker om haar aandacht te krijgen. het heeft ook een grote kans over te komen als "schattig". Wees ervan bewust alsook dat de Nederlanders zijn meestal vloeiend in het Engels, als niet ook een andere taal naast het Nederlands en weet veel over jouw cultuur. Dus niet het gevoel dom als ze blaast je geest met haar kennis over uw cultuur en taal, terwijl je weet niet veel over haar, want ze is gewend.
 2. 2
  Heb affectie niet tonen te gemakkelijk! Nederlandse cultuur is erg stoïcijns (emotieloos). Dit betekent echter niet dat je haar alleen kan vertellen je van haar houdt wanneer je getrouwd bent. Gewoon gooi het niet in haar gezicht na een paar weken.
 3. 3
  Bespaar geld op de data! Terwijl de meeste meisjes houden wordt rijkelijk op, zullen meisjes die heel Nederlands je meer te bewonderen als je een beetje geld kunt besparen. Je kunt eigenlijk vinden veel artikelen bij tweedehands winkels, terwijl het maken van een grap uit de slechte.
 4. 4
  Wees ervan bewust dat "de nederlandse manier", wat betekent dat u tijdens een date de rekening te splitsen, gaat een beetje te ver. Je hoeft niet elke keer dat je uit te gaan met haar te betalen, maar ook Nederlandse meisjes zijn gevoelig voor een aantal ridderlijkheid.
 5. 5
  Wees jezelf. Terwijl de nederlandse meisjes kleine verschillen van cultuur zou kunnen hebben, ze zijn nog steeds meisjes net als elke andere. Ze willen een zelfverzekerde vent algemeen.

Tips

 • Nederlandse meisjes zijn meestal vrij extravert en direct. Dit heeft niets te maken met het willen zijn unthoughtful de aandacht te vestigen of, het is gewoon een kwestie van cultuur.
 • Bepaalde woorden die beledigend in de typische Europese cultuur Noord niet beledigend in de Nederlandse cultuur. Woorden zoals die begint met S zijn vrij tam.
 • Nederlandse meisjes willen geen goedkope jongen, ze willen iemand die zijn geld kan besparen. Terloops laat haar zien wat van het geld dat je hebt gespaard.

Waarschuwingen

 • Nederlandse cultuur kan bot zijn. Als ze weigert uw vooruitgang, zal ze niet weten hoe ze de klap te verzachten zeer goed. Gewoon omdat het hard klinkt betekent niet dat ze betekent dat het hard.