Wkanl

Hoe om te gaan met een van je vrienden je geliefde dating

Zodat je echt van iemand, en misschien heb je in vertrouwen een goede vriend of misschien heb je je gevoelens voor jezelf houden. Beide manier die persoon die je wilt zo veel... is nu dateren van uw vriend.


Wat doe je eraan doen?

Stappen

Hoe om te gaan met een van je vrienden je geliefde dating. Bepalen waarom je vriend is uit met je geliefde.
Hoe om te gaan met een van je vrienden je geliefde dating. Bepalen waarom je vriend is uit met je geliefde.
 1. 1
  Bepalen waarom je vriend is uit met je geliefde. Is het omdat uw vriend houdt eigenlijk je geliefde? Is hun relatie meer casual? Of heeft deze vriend te worden betrokken bij je geliefde om je pijn gedaan?
 2. 2
  Bepaal hoe je gaat reageren. Er zal zeker wel jaloezie van uw kant, en je zult waarschijnlijk kwetsen voor een tijdje. Vertrouwen kan ook een probleem geworden. Lossen niet te laten je emoties krijgen de betere van u. Dit kan vooral moeilijk zijn als je in je tienerjaren. Wees niet bang om hulp te vragen van iemand die je volledig vertrouwt! Een ouder, adviseur, of dicht volwassen vriend zou ideaal zijn.
 3. 3
  Erachter te komen of je wilt je vriendschap te redden. Wil je vrienden met de persoon die dateren van uw geliefde te blijven, moet je nu handelen. Evalueer deze vriendschap. Werd je verondersteld vriend handelen op een manier om je doelbewust kwetsen? Heeft uw vriend weten over hoe je je voelt in de richting van de persoon die zij zijn nu daten? Er zijn vele ernstige problemen te overwegen. Als u besluit om de relatie voorgoed te beëindigen, moet u beslissen hoe te breken met je vriend.
 4. 4
  Beginnen genezing. Een beetje ouderwets therapie kan nooit kwaad. In feite is het alleen ooit iemand geholpen! Praten van uw problemen met iemand die je volledig vertrouwt. Gewoon het allemaal daar. Dit kan gedaan worden door het schrijven van een brief aan die je bent boos, of je kan een lied over de manier waarop je gevoel te schrijven. Gedichten werken goed, ook. Gewoon schreeuwen in een kussen kan wonderen verrichten. Uiteindelijk, vergeet niet om. Niet hebben van een relatie met iemand zal NOOIT uw waardeloos. Als de dingen niet uit werkte tussen jou en je geliefde, dus wat? Hun verlies! En als je vriend je niet respecteren gevoelens, ook jammer voor die persoon die ze nu uit!
 5. 5
  Vullen de leegte. Of je besluit om het te breken met je vriend, je bent nog steeds gaat om iemand die je zorg over kwijt. Ofwel je verliest je verondersteld vriend voor goed of moet je gewoon op te geven op je geliefde. Die pijn gaat om een ​​leegte achterlaten. Je moet iets waardoor je je weer heel voelen vinden. Je zou kunnen leren om een instrument te bespelen, in uw kerk, of beginnen met oefenen. Zoek iets dat je gelukkig maakt. Je bent te goed om continu te blijven stilstaan ​​bij de relaties van andere mensen!
 6. 6
  Verder te gaan. Er even uit en begin met het ontmoeten van mensen. Ga naar buiten met een aantal mensen op een vrijdagavond (niet je geliefde en je vriend, een andere sociale kring zou hier goed werken.) Resolve om niet meer na te denken over je geliefde. (Uiteraard zal dit enige tijd duren, maar maak je geen zorgen! Je kunt dit doen!) Verwijderen uit uw aanwezigheid iets dat je doet denken aan hen. Dit is een pijnlijke maar volkomen noodzakelijke stap. Je bent te goed om te laten vertragen. Blijf bewegen, blijf bezig en al snel zul je merken kun je jezelf weer.

Tips

 • Begrijp dat je een leven om te leven. Mensen komen en gaan, maar uiteindelijk niet lijden zelf vanwege een crush. Je gevoelens zullen verdwijnen voor de crush en te vervangen voor een ander. Niet permanent litteken je voor op een tijdelijke situatie.
 • Op zoek gaan naar je echte vrienden om je door dit.
 • Als je het breken met je vriend, dat zo houden. Het is niet gezond om heen en weer te gaan in-en aan / uit relatie! Vergeet niet, je besloten dit was het beste ding om te doen, blijf bij je standpunt.
 • Maak je niet druk, gewoon verder gaan met je leven!
 • Dating verpletteren van je bff is oke maar zorg ervoor dat je weet hoe je vriend erover denkt als hij / zij het niet leuk vindt je waarschijnlijk niet zou moeten dateren hem / haar of hij / zij in orde is met het dan is het goed om ze toe.
 • Vrijwilligerswerk is een groot ding ook! Het houdt je bezig, het is helemaal altruïstisch en het maakt je goed voelt over jezelf.

Waarschuwingen

 • Geef ze niet elk advies. Als ze breken en denken aan alles en ze zullen je schuld en je zou kunnen verliezen ze allebei.
 • Terwijl depressie en woede is volkomen normaal in een situatie als deze, suïcidale of gewelddadige gedachten niet! Als dit gebeurt professionele hulp onmiddellijk!