Wkanl

Hoe om te hangen met jongens (voor meisjes)

Soms wordt u in een situatie waar er jongens en meisjes opknoping uit elkaar (of het nu een feestje, op de club, of een informele sociale situatie) en je wilt opvallen tussen de andere meisjes. Je zou kunnen gaan op een groep datum voor de eerste keer met de man (s) u wilt uw gevoelens te testen. Je zou kunnen worden op een feestje en je wilt een bijzondere man die je hebt enige tijd bekend imponeren. Hoe kun je dat bepaalde jongen of jongens te imponeren zonder te snel of schijnbare wanhopig om een ​​relatie te beginnen gaan? Hoe kun je hangen met jongens terloops terwijl het potentieel voor een toekomstige relatie? Lees dan verder!

Stappen

Hoe om te hangen met jongens (voor meisjes). Denk van tevoren van de persoonlijkheidstypen van elke man die aanwezig zullen zijn op deze sociale bijeenkomst.
Hoe om te hangen met jongens (voor meisjes). Denk van tevoren van de persoonlijkheidstypen van elke man die aanwezig zullen zijn op deze sociale bijeenkomst.
 1. 1
  Denk van tevoren van de persoonlijkheidstypen van elke man die aanwezig zullen zijn op deze sociale bijeenkomst. Bepalen of ze zijn extravert, introvert, sportief, boek-slimme, etc. Bijvoorbeeld, zal dit helpen voorkomen dat het praten te veel om een ​​man die is niet spraakzaam, wat kan leiden dat ze worden uitgezet uit toekomstige uitstapjes met u. En u zeker wilt een positieve indruk op alle van hen te maken, zelfs als je geïnteresseerd bent in slechts een of twee, want de man die je niet schelen kon blijken te zijn de beste vriend van de werkelijke man die je geïnteresseerd bent in zijn. Zeker houden alle jongens op uw goede kant!
 2. 2
  Observeer nauwkeurig hoe de jongens zich tot elkaar verhouden en emuleren hun gedrag ten opzichte van hen. Ze zullen zien dat u het maken van een poging om binding in hun platonische relatie stijl, waar je de overhand geeft. Zij zullen u beschouwen als een platonische vriend, dus ze zullen willen om te hangen met je andere tijd. Dit geeft je meer mogelijkheden om chemie en aantrekkingskracht te ontwikkelen tussen u en hen. Vergeet niet om niet proberen om in te gaan tussen de man obligaties. Jongens koesteren hun vriendschappen, en je moet ook, dus altijd laat ze doen wat ze moeten doen.
 3. 3
  Interessant zijn. Jongens kan erg verveeld zeer snel met een meisje die beperkte interesses of een gesprek heeft. Pronk met uw kennis en fun-loving natuur voor hen door te praten, plagen, spelen van een spel, enz. Maar dit betekent niet dat onophoudelijk praten (als veel van ons zijn geneigd te doen). Laat ze maar praten over zichzelf. Zorgen ze dat je luistert door het verstrekken van reacties die tot nadenken stemmende en fris, die laat ze langer na te denken over wat je zei. Hoe langer ze denken over wat je zegt, hoe meer ze denken en zich afvragen over jou en hun aantrekkingskracht aan u. Jongens liefde om mysteries op te lossen!
 4. 4
  Socialiseren met iedereen. Als je probeert om je opties te openen met de jongens, of zelfs als je de man die je wilt hebben geplukt, hoeft er slechts een geen voorstander van. Socialiseren met iedereen, in dezelfde verhoudingen. Jongens liefde sociale meisjes en dit zal ook een geringe concurrentie tussen de jongens te maken. Jongens liefde jagen en zelf blijkt een meisje, het geeft hen een doel in het socialiseren. Als je gaat naar nul in op de potentiële man, doe het later in het uitje, maar houd het afstandelijk! Je wilt niet dat je keuze te snel weg te geven, of je het risico op zoek als je gewoon winkelen voor een mate!
 5. 5
  Laat de jongen (s) willen meer. Andere versie van dit is, 'play hard-to-get', maar ik vermijd dit te zeggen, want dit wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd. Jongens willen niet een meisje dat is zo extravert dat ze open is over alles, met inbegrip van haar seksualiteit. Tuurlijk, ze zou willen over ondeugende nachten te fantaseren met hen, maar dit zal de kans op een langdurige hechting te verlagen. Bepaal outfits die uw beste eigenschappen te demonstreren zonder dat te veel. Maar naast optredens, niet uw gedachten en intenties te gemakkelijk onthullen. Als ze je vragen over wie je bent, niet altijd geven ze een recht omhoog antwoord. Ontwijk een beetje. Laat ze raden over jou. Wees een raadsel.

Tips

 • Maakt niet uit wat, wees jezelf. Deze troeven iets anders. Jongens kunnen een nep zien van een mijl afstand, en ze zullen je geen respect voor dat.
 • Praat nooit over je menstruatie, dieet, of uw zorgen over uw gewicht. Dit zijn stereotiep vrouwelijke dingen te doen en je wilt laten zien dat je niet de typische, stereotype meisje: je wilt opvallen. Trouwens, zijn deze dingen zeer oninteressant voor een man om over te praten.
 • Bij het praten met hen niet oogcontact vermijden. Kijk hem in de ogen te laten zien dat je niet van hem en zorg ervoor dat je gezicht niet rood als hij is rond.

Waarschuwingen

 • Sommige jongens zullen profiteren van jou, dus heel voorzichtig te seksueel niet te zijn in je aanpak. Je wilt niet te worden gezien als de gemeenschap seksspeeltje.
 • Als een man lijkt gewoon helemaal ongeïnteresseerd of nonchalant in uw aanwezigheid, neem het niet te serieus. Er zijn een groot aantal redenen voor: hij zou te hard op te treden als hij ongeïnteresseerd als hij echt is, kon hij erg verlegen te proberen, zou hij denken dat je helemaal niet geïnteresseerd. Heb geduld! Er zijn een paar dingen die je niet kunt veranderen, dus je zou willen kijken naar een andere vis in de zee. Hij kon wel interesse in een ander meisje, kon hij homo te zijn, of hij kon gewoon zijn beëindigd een serieuze relatie.