Wkanl

Hoe maak je liefde als een chemische reactie begrijpen

Je hebt gehoord van de chemie tussen mensen of de chemie van een sportteam. Nou, aantrekkingskracht en gehechtheid, zo veel als we niet graag toegeven, niet uit het hart komen. Het komt uit onderbewuste gevoelens. Liefde gaat over hoe de andere persoon voelt u zich. Het feit van de zaak is dat de liefde gaat non-verbale reacties - synaptische (chemische) verbindingen binnen onze hersenen - ondanks hoe onromantisch dat ook klinkt.

Stappen

Hoe maak je liefde als een chemische reactie begrijpen. Denken en te onthouden.
Hoe maak je liefde als een chemische reactie begrijpen. Denken en te onthouden.
 1. 1
  Begrijp de onwillekeurige reacties en onderbewustzijn veroorzaakt gepassioneerd "attractie, ook wel liefde," en kan worden gerelateerd aan het immuunsysteem. Als mens, profiteren we door het hebben van een divers genenpool. Als dit niet waar was, kon men de ziekte van ons allemaal uitroeien. Daarom dieren en insecten ontwikkeld wijze aan elkaar onderscheiden door het gebruik van feromonen en de reacties in het immuunsysteem. Dit zijn geuren die ons kunnen beïnvloeden om onbewust beslissen of we seksueel geïnteresseerd zijn in een persoon. Terwijl een man kan geweldig ruiken aan u, zou hij walging je beste vriend. Dus, als je geniet geur van een man, is er een kans dat uw immuunsysteem werkt iets anders uit de hare, en je kan zelfs verschillende bloedgroepen en de verschillende niveaus van bepaalde hormonen.
 2. 2
  Zie het ene - uw oog en onbewuste visuele reacties beïnvloeden "liefde" met betrekking tot "fysieke kenmerken." Geloof het of niet, dit is misschien wel de dooddoener van het feit of we besluiten dat deze persoon geschikt is voor ons. Nu, om dit te begrijpen, moeten we weten dat in wezen de mens zijn niet echt verschillend van de minder cerebrale dieren onbewust. Vanuit het perspectief van het meisje - als een man heeft grote spieren, kunt u bewust denkt dat hij goed uit. Wat je niet realiseren is dat je eigenlijk dieper geïnteresseerd in hoe goed hij u en uw kinderen kunnen beschermen. Verrassende? Een lange man kan macht uitoefenen op andere mannetjes, dat is een plus als goed.
 3. 3
  Denken en te onthouden -. Mentale reacties en eigenschappen kan een meer onbewust belangrijke factoren voor de vrouwelijke kiezen van haar partner dan voor de mannelijke. Immers, als een man, ziet er goed uit, maar grunts wanneer je hem vraagt ​​om iets voor je te doen, kunt u zich herinneren dat en beseffen dat hij niet zo goed voor je. Een andere vrouw kan heel anders reageren op die sterke stille type.
 4. 4
  Zie er goed uit -. Vanuit het perspectief van de man is het meer over het uiterlijk. Grotere billen en heupen kon bevalling gemakkelijker en geven een hoger slagingspercentage. Vrouwen kunnen ook hun best kleden als ze op topniveau van de vruchtbaarheid.
 5. 5
  Reageren op emotionele druk. Dit is gerelateerd aan opwinding, en zelfs spanning heeft ook veel te maken met onbewuste functies van de hersenen met betrekking tot "liefde". Er is goede stress (zoals aantrekking) en slechte stress (distress genoemd). Wanneer je lijkt een potentiële partner te hebben gevonden, zijn neurotransmitters in uw hersenen gestuurd om emotioneel te maken een goede link naar die persoon. Nooit missen je vriend / vriendin op het punt van verdriet? Chemische, nerveuze reacties zijn de oorzaak van. Dopamine wordt gezegd dat het principe chemische betrokken bij het ​​geven van ons sterk zijn spoort zoals seksuele aantrekkingskracht in de tijd. Romantische liefde is niet alleen een emotie - maar eerder, een heel motiverende systeem met een beloning rijden om je aan de stok met die persoon. Terwijl dit gaande is, hebben we een afname van serotonine, die als verheven, leidt tot gevoelens van obsessie of iets als een verslaving...
 6. 6
  De effecten voelen van je hormonen - ze hebben belangrijke macht in emoties, waaronder "de liefde." Als een man is of is niet geïnteresseerd in het hebben van een baby met een bepaalde vrouw (op een bepaald tijdstip), zijn vijandigheid en oxytocine en testosteron kan stijgen of dalen. Dit komt omdat het lichaam probeert om ervoor te zorgen dat zijn genen worden doorgegeven aan de juiste soort persoon, en moedigt hem aan om "zijn-type", die is ook al heeft hij elders op zoek naar die persoon of een gevoel uit te zoeken. Dit gebeurt ook wanneer een vrouw niet een man te zien als een persoon geschikt is voor een lange termijn relatie, of niet volledig is geïnteresseerd in die relatie zelf. De twee eerder genoemde neurotransmitters zijn ook wat oorzaak liefde te vervagen. Immers, als je je werk hebt gedaan, had seks / hief een kind, is er geen behoefte meer aan die chemische reactie.
 7. 7
  Blijf bij elkaar... - Dat kan hebben meer te maken met familie liefde dan seksuele aantrekkelijkheid, na een paar jaar. Als een man en een vrouw zijn toegewijd aan hun kinderen, familie en elkaar - en de toekomst van alle betrokkenen - dan zullen ze vaak (ongeveer de helft van de mensen) worden opgedragen om samen te blijven in de "volwassen liefde" om elkaar te helpen en een huis en familie lang na "razende hormonen" van de jeugd en de feromonen te onderhouden zijn verdwenen.

Tips

 • Kijk voor artikelen verspreid over het internet met betrekking tot liefde, de hersenen en neurotransmitters. Uw begrip zal ongetwijfeld toenemen. Een artikel is National Geographic Magazine, februari 2006: "liefde - De chemische reactie".
 • Neem dit met een korreltje zout. Liefde is een geweldig ding. Laat niet een wetenschappelijke verklaringen bederven uw liefde van liefde: "? Allemaal in je hoofd" Who cares als het

Waarschuwingen

 • Laat je niet een klein beetje van de wetenschap te overtuigen om ongelooflijk onwetend en beledigende dingen zeggen over de vraag of tienermeisjes zoals de manier waarop je ruikt. Ze zal je niet aantrekkelijk vinden als je bent een eikel. Dit geldt ongeacht hoe groot je spieren zijn.
 • Wees voorzichtig niet om deze informatie slip in de verkeerde handen te laten. Je zou niet zeggen een kleuter over de oorsprong van de kerstman, moet je niet vertellen een tienermeisje liefde is "alles in haar hoofd", zoals deze info kan komen als een schok. Echter, jongens lijken het veel beter te nemen.