Wkanl

Hoe maak je een meisje wil je terug

Hebt u ooit dat ene meisje dat je echt terug wilde, maar ze is ofwel niet geïnteresseerd of is verhuisd naar iemand anders? Na deze stappen kan enige tijd duren, maar indien correct gedaan u in staat om terug te vorderen alle ex ongeacht hoe lang het geleden is dat u voor het laatst gedateerd zal zijn.

Stappen

Hoe maak je een meisje wil je terug. Speel het koel als je haar ziet, zodat het lijkt alsof je leven gaat geweldig (zelfs als je nog steeds in de put).
Hoe maak je een meisje wil je terug. Speel het koel als je haar ziet, zodat het lijkt alsof je leven gaat geweldig (zelfs als je nog steeds in de put).
 1. 1
  Speel het koel als je haar ziet, zodat het lijkt alsof je leven gaat geweldig (zelfs als je nog steeds in de put). Het idee is om haar te geloven dat je zijn verhuisd, en je plezier zonder haar. Nooit laat haar zien je ellendig (dit zal alleen maar maken haar denken minder van jou, en daarom kijk nooit terug op je tijd samen).
 2. 2
  Regelen een tijd samen, ontmoeten voor een kopje koffie of neem haar ergens waar de twee van je alleen bent. Maak haar beseffen dat je namelijk veranderd als ze overwogen je saaie, toon haar dan dat je het vermogen om plezier en de bereidheid om te veranderen. Echter, niet tot stand brengen van de relatie ten koste van alles, kan dit een argument provoceren en zet je terug in een plein.
 3. 3
  Als ze is verhuisd naar een andere relatie, proberen om vrienden te maken met de nieuwe vriendje (of op zijn minst hem te leren kennen) dit identificeert u als een gemeenschappelijk deel van hun relatie, en als je avontuurlijk gevoel proberen de ontluchting punt voor het geworden beiden, leren wat hen drijft en wat ze leuk aan hun partner. Als alles goed gaat zal ze beginnen om je weer te zien als een potentiële minnaar.
 4. 4
  Praat met haar vrienden over wat je ex heeft gezegd, en nadat je uit elkaar, dit is van cruciaal belang in het vinden van belangrijke informatie over hoe ze zich voelt over de situatie het jullie beiden zijn. Bovendien ontdek alles wat ze misschien niet als over u (in verwijzing naar stap 2), zodat je het kan omdraaien en maken haar tweede denk elke gedachten dat ze kan hebben gehad voor u.
 5. 5
  Als het is al lang geleden dat je uit te gaan, dan om te zien of er ergens ze bezoekt i. E. Winkelcentra, bars, parken (maar doe dit voorzichtig. Je wilt niet te worden gezien als een stalker) Dit is dus je kunt hobbel in haar biedt het ideale decor voor het inhalen chats dit is waar u kunt vinden veel over wat ze heeft gedaan. Zorg ervoor dat u altijd eindigen het gesprek, zeggen dat je moest iemand te ontmoeten of te laat zijn voor een interview (creatief zijn, maar overdrijf het niet), en zeggen dat je zal contact met haar... nooit andersom is dit om te garanderen dat je ergens krijgt.
 6. 6
  Maak haar jaloers. Praten over andere vrouwen die je kent... vertel haar over de tijden die u samen doorgebracht en leuke dingen die je hebt gedaan, doe dit regelmatig, kijk lichaamstaal van je ex, als ze krijgt onrustig, probeert te onderbreken of probeert om de snelheid van uw verhaal, dan is ze begint jaloers te voelen (dit werkt vooral goed als ze geen geluk heeft gehad bij het vinden van een nieuwe partner). Praat niet over seksuele ontmoetingen, dit zorgt voor een duidelijke onhandigheid tussen de twee van jou. Geen meisje houdt van sex verhalen te horen van iemand die ze is intiem met geweest.
 7. 7
  Maak een beweging: als je voelt dat de tijd rijp is, maak je beweegt. Nodig haar uit eten, neem haar mee naar een nachtclub, ergens levendig, spontaan en leuk. Haal haar in een romantische stemming, zeg haar dat ze er goed uitziet. Maken haar het gevoel alsof je had zelfs nog nooit opengebroken. Nochtans, worden subtiel! Ga niet in met geweren Wees zacht, testen eerst de grond om er zeker van dat je niet het stappen in een mijnenveld.
 8. 8
  Maak jezelf er goed uitzien. Dat kan van alles zijn, of het nu gaat oefenen, het dragen van mooie kleren, douchen. Wat je moet doen om haar wil dat jij en niemand anders

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u gereserveerd eventuele verschillen alvorens deze missie, geen problemen uit laten staan
 • Wees er zeker van te zijn subtiel, het beoordelen van uw ex voordat u deze stappen in de praktijk, kunnen zij verandering in een of andere manier (ten goede of ten kwade) van beide manier die je misschien niet leuk wat ze geworden zijn, of het kan makkelijker zijn om haar te krijgen terug.
 • Als je tijd doorbrengen alleen met je ex, niet openlijk beledigen van de nieuwe vriend, zal het uw ware bedoelingen voor de hand te maken en zet je in een lastige positie.