Wkanl

Hoe kunt u uw ex-vriendje terug te krijgen

Uw relatie met een speciale kerel is gekomen en gegaan, maar nu je hem terug wilt. Hier is hoe je dat ex-vriendje te zetten in uw significante andere opnieuw! Volg deze stappen om u te helpen.

Stappen

Hoe kunt u uw ex-vriendje terug te krijgen. Overwegen waarom het is dat je twee brak in de eerste plaats.
Hoe kunt u uw ex-vriendje terug te krijgen. Overwegen waarom het is dat je twee brak in de eerste plaats.
 1. 1
  Overwegen waarom het is dat je twee brak in de eerste plaats. Wil je hem gewoon terug, alleen maar omdat je niet kunt accepteren het idee dat hij je niet wil? Of misschien wilt u gewoon van het idee van het hebben van een vriendje? Of je echt doen als hem? Waren een (of beide) van jullie misbruik, controlerende, bedoel, of bezitterig? Heeft een (of beide) bedriegen? Als een van deze dingen gebeurd, wil je denken lang en hard over terug te gaan naar dat soort relatie, maar als je nog wilt hem terug, probeer dan de volgende stappen.
 2. 2
  Wees de persoon die hij verliefd werd. Hij werd aangetrokken tot u, omdat hij voelde goed met je, en je was de vervulling van zijn emotionele behoeften. Hoe heb je veranderd? Corrigeren slechte gewoonten en fouten, indien aanwezig. Wees positief om hem heen. Lachen en glimlachen. Blijf altijd positief goed te voelen over jezelf en maak vrienden om je heen voelt goed, want van jullie.
  • Zelfs niet uit als je vastzit in het verleden. Laat hem weten dat je bewegen op door te gaan naar de class library, uw kast, en de sportschool, het dragen van kleding anders dan wat je normaal zou doen. Dit zal zeker hem te laten denken dat u verder gaat met je leven.
 3. 3
  Bereid je eerste woorden. Het eerste ding dat je tegen je ex-vriendje is uiterst belangrijk. Als je zegt dat de verkeerde woorden, krijgt u de kans om uw ex-vriendje terug te krijgen te verliezen. Niet reageren op zijn verzoek om een ​​breuk door te huilen en smeken hem om terug te komen. Dit zal niet werken. Je bent gewoon gaan om hem het gevoel meer geïrriteerd met u en rijdt hem verder weg. Je moet begrijpen dat, hoewel hij initieert de breuk, is er een goede kans dat hij bezit nog een goed gevoel voor u.
 4. 4
  Gebruik het verleden in uw voordeel. Als hij complimenteerde een bepaalde outfit, draag het opnieuw. Of, delen een luchthartige herinnering met hem. Als je een kans om hem te ontmoeten, doe het in een vertrouwde plek waar je gebruikt om goede tijden samen te genieten.
 5. 5
  Luister aandachtig naar de keuze van zijn woorden. Hij kan zeggen iets ongewoons. Als hij ooit gebruik maakt van een ongebruikelijke of ongewoon woord, gebruik het ook in uw gesprekken. Deze vertelt hem onbewust dat hij en je hebt een gemeenschappelijke manier van praten.
 6. 6
  Zoek uit of je ex nog steeds zorgen. Voordat u begint met iets te proberen en te winnen hem terug te doen, moet je zeker weten dat hij nog steeds geeft. Als hij niet, en je bent nog steeds wanhopig om hem terug te krijgen, dan moet je denken aan de meest subtiele manieren om hem weer gaan verzorgen, zelfs maar een beetje. Wetende dat je ex nog steeds om jou is het belangrijkste teken dat de dingen nog kan worden hersteld. Je moet niet beginnen over iets voordat je zeker weet dat je ex nog steeds een bepaalde hoeveelheid zorg als het gaat om jou.
 7. 7
  Terloops vragen of hij iets zou willen vrijblijvendheid, als het hebben van een drankje met vrienden, spelen midgetgolf, tennissen, enz. te doen. Iets vrienden of eerste data kan doen. En wat het ook is, houd het leuk. Laat de serieuze gesprekken voor het moment. Heb je genoeg tijd hebt om later over dat praten. Dat is zeer intimiderend voor veel jongens. Echter, als hij initieert het, volg zijn lood. Maar ga niet zwaar.
 8. 8
  Laat hem weten dat je hebt nagedacht over hem. Herinner hem van die ene keer dat de twee van u ging naar een diner in die grote nieuwe restaurant en hadden een fantastische tijd? Laat hem een ​​korte e-mail hem te vertellen aten er onlangs en dacht aan hem. En, door de manier, vragen hoe hij aan het doen is. Dit is een niet-bedreigende manier om een ​​licht gesprek, dat hem niet oncomfortabel maken.
 9. 9
  Nodig hem uit om met je te praten. Uiten betreuren dat de dingen niet uit te werkte tussen de twee van jou. Vraag hem of je nu dat je wat perspectief kan erover praten.
 10. 10
  Besteed wat aandacht aan je uiterlijk als je zijn verwaarlozen jezelf in die afdeling. Krijg je nagels en haar gedaan. Neem een ​​lekker warm bubbelbad, en het uitzoeken van een leuke outfit.
 11. 11
  Stoppen met zorgen te maken over hoe mensen je zien. Het feit is, het maakt echt niet uit. Het is onmogelijk om jezelf te zijn als je bent gevangen in afvraagt ​​"Hebben ze denken dat ik grappig ben? Heeft ze denken dat ik dik ben? Denken ze dat ik dom ben?" Om jezelf te zijn, je hebt te laten gaan van deze zorgen en laat je gedrag flow, met alleen uw aandacht van anderen als een filter --- niet hun aandacht van je.
 12. 12
  Als je gewoon uit elkaar (minder dan een paar weken) hem volledig te negeren. Hij zal je bellen als hij nog steeds leuk vindt. Als hij dat niet, dan is niets wat je zegt of doet zal dat veranderen. (Dit werkt tenzij je te maken met een man die denkt dat als je niet genoeg zorg om te proberen de relatie te redden. Soms, het negeren van hem maakt hem het gevoel dat je prima zonder hem en bewegen op, dat is de exacte tegenovergestelde van wat je wilt, wanneer u probeert terug te krijgen met je man. Zorg ervoor dat u precies weet wat voor soort man je te maken met wanneer het proberen om hem terug te krijgen.)
 13. 13
  Vergeet niet, geen situatie hopeloos is. Elke dag, paren weer bij elkaar, ongeacht de situatie.
 14. 14
  Zoek naar andere dingen te concentreren op. Als je je aandacht richten op een nieuwe activiteit, zal je minder tijd om je ex-vriendje missen hebben. Je zult sterker en meer gevoel de controle over je leven. Als u nog steeds in contact, zal je ex-vriendje merken dat je hebt "verhuisd" en hopelijk zal beginnen te twijfelen.

Tips

 • Niet constant bellen / tekst hem als je begint met elkaar in contact als het zou maken je wanhopig kijken. Maak hem het ene naar het initiatief om dat te doen maken, dus hij denkt "waarom heeft ze me gebeld? Is ze bezig?" Dat zal hem afvragen en wilt u meer spreken.
 • Schreeuw je hart uit als je de behoefte voelt, maar hem nooit vertellen dat is wat je doet.
 • Na een break-up, als je ex vraagt ​​om weer uit te gaan met je, maar net als vrienden (en na een paar maanden opnieuw leren over jezelf en het bouwen van andere prioriteiten), go for it.
 • Subtiel zijn voordat je iets voor de hand te proberen, moet u eerst halen zijn signalen. Je wilt niet wanhopig uitzien.
 • Niet ooit komen op een te sterk, net als het geven van hem flirtende blikken. Een glimlach zal goed zijn op het eerste.
 • Vergeet niet als hij niet meteen gaan voor jou, kou, laat hem zijn tijd in beslag nemen, op hem wachten om terug te komen naar je.
 • Doe niets dat je weet dat hij niet zou willen alleen maar om zijn aandacht te krijgen niet te doen. Dit zal hem alleen duwen verder weg.
 • Leren om zijn beste vriend te zijn, vergeet niet een relatie betekent niets zonder een stevig fundament.
 • Als en wanneer jij en je ex beslissen om elkaar te ontmoeten, vergeet niet je uiterlijk is belangrijk! Wees de vrouw die hij viel voor in het begin. Je wilt niet dat hij te denken dat je hebt laten gaan sinds de breuk.
 • Als hij zegt dat je hem met rust te laten, laat hem met rust. Probeer om zo weinig contact met hem mogelijk. Handelen alsof het valt je niet lastig.
 • Wees eerlijk met hem en jezelf. Gewoon casual en hem in staat te initiëren eerst vragen u de serieuze vragen.
 • Niet bellen of de tekst hem de hele tijd. Dit geeft hem de indruk dat je wanhopig bent te geven. Als je hem niet opnemen, zal dit laat hem denken dat je beweegt op en hij nodig heeft om u te winnen als hij wil je terug. Vergeet niet als hij wil praten, zal hij je belt.
 • Handelen nooit alle flirterige met hem als je net hebt opgebroken. Geef hem wat tijd (net als twee weken) om na te denken over wat hij wil doen.
 • Vraag niet diep persoonlijke vragen, zou het hem ongemakkelijk te maken, omdat u onlangs gescheiden en zijn in een lastige fase in je relatie.
 • Wees altijd jezelf. Geef jezelf nooit helemaal weg.
 • Als hij het uitgemaakt met je voor iemand anders, dan met hem over praten. Probeer hem te vragen iets als, "Hebben we nog graag elkaar? Zullen we ooit weer samen zijn? '
 • Heb een schema. Mannen als vrouwen die een agenda volgen. Het toont aan dat ze andere belangrijke dingen aan de hand.
 • Als hij nog steeds houdt van een ander meisje geef hem wat ruimte. Vergeet niet, je bent nog niet uit, dus wees niet jaloers op andere meisjes.
 • Als je praat, praat over dingen die hij leuk vindt. Het laat zien dat je geïnteresseerd bent in kleinere dingen zijn en hij zou willen. Probeer niet om over jezelf te veel ofwel praten. Probeer te praten over hem.
 • Vergissen is menselijk. Het is ok als je de schuldige dit keer. Allereerst moet je jezelf vergeven voor je rol in de breuk. Verhuizen dan naar voren om zijn vergeving te zoeken.
 • Glimlach altijd elke keer dat je lopen in elkaar over, zodat hij zal weten dat je nog steeds van hem.
 • Verontschuldigen voor je fouten in het verleden of een gebroken beloftes en praat dingen uit.
 • Als je hem ziet in een openbare plaats niet in paniek raken, als je oogcontact, glimlach en misschien een golf.
 • Vermijd flirten met zijn vrienden, het zal hem nog meer weg te duwen.
 • Als u en uw ex zijn het hebben van een gesprek, brengen het verleden keer dat de twee van u genoten. Laat hem weten dat je niet vergeten over de goede tijden. Dit zou kunnen werken in uw voordeel.
 • Als het is al meer dan twee weken geleden dat je uit elkaar en hij kijkt naar je steelt, kan dit betekenen dat hij nog steeds houdt van je.
 • Ga rond, zien of hij heeft gekregen over u of niet. Probeer om deze informatie van familieleden of vrienden van hem te krijgen.
 • Handelen casual. Probeer helemaal opgewonden niet te krijgen als je hem ziet.
 • Als hij in een andere relatie, omdat je twee uit elkaar gingen, niet proberen om zijn ex-vriendin te kopiëren, maar te zien wat het is dat maakte hem als haar zo veel. Was het haar vertrouwen? Haar mooie ogen? Denk aan wat ze had die jij ontbreekt, en probeer te werken aan dat.
 • Niet omkopen hem terug te komen door hem jaloers of kussen van hem om hem aan u nogmaals.
 • Vraag hem hoe zijn vriend of broer of huisdier dat hij blijft bij het doen is. Het zal hem denken dat je nog steeds de zorg voor hem en zijn leven.
 • Probeer opknoping uit met gemeenschappelijke vrienden, zodat hij weet dat je er bent.
 • Niet zet alle druk op hem. Vertel hem dat je van hem houdt van tijd tot tijd. Zeg hem dat hij alle tijd die hij nodig heeft om te beantwoorden. Als hij nee zegt, ga met de stroom en verder gaan. Huil niet voor de rest van je leven. Dat betekent gewoon dat je twee niet bedoeld was te zijn.
 • Laat hem weten dat je er altijd zal zijn voor hem!
 • Zelfs als hij nog gewoon negeert u, kunt u twee nog steeds vrienden.
 • Als hij een nieuwe vriendin, begrijpen het feit dat hij net is verhuisd van je.

Waarschuwingen

 • Als hij lijkt alleen een fysieke verbinding en niet een relatie wilt, dan laat hem met rust, want hij is alleen op zoek naar iemand die hem bekend is.
 • Neem nooit een man terug als hij brak met u voor een ander meisje. Tenzij je nog wilt hem terug en je weet dat het een vergissing was. Anders, hij al zijn kans bij je had.
 • Bedelen nooit over en weer. Het zal hem liefhebben u minder dan hij al doet.
 • Als je hebt opgebroken meer dan 5 keer, dan is er iets mis met de relatie die moet worden verholpen voordat je twee weer bij elkaar. Krijgen in kleine gevechten en het beëindigen van de relatie is heel anders. Iedereen vecht soms, niemand is perfect.
 • Ten eerste, heb je altijd te herinneren waarom jullie twee uit elkaar. En je moet ook niet vergeten om niet te profiteren van hem.
 • On-en off-dating kan hartverscheurend zijn en zelfs misbruik.
 • Als hij begint te praten om je minder / anders omdat je niet iets dat hij wil (sex, drugs enz.) Doe geen moeite houden hem rond te doen. Hij is alleen met behulp van je om een ​​goede tijd te hebben.
 • Niet krijg je verwachtingen te hoog op dit punt. Er is een kans dat hij niet zal nemen je terug.
 • Laat nooit een man te profiteren van je.
 • Als je vrienden je vertellen dat hij misbruik, zelfs als je denk het niet was, ze geloven en hem niet terug te nemen wat er ook gebeurt!
 • Niet te obsessief geworden. Dat zal hem weg te duwen.
 • Sommige Krijg je ex terug bussen zijn gratis voor de eerste dertig minuten, sommige niet. Als je google "krijg je ex terug" coach, kunt u degenen die geven gratis advies vinden.
 • Weet wanneer je moet laten gaan. Het kan het verschil tussen het krijgen van de persoon achter of ze te laten lopen voor altijd.
 • Vergeet nooit de reden dat je brak in de eerste plaats.
 • Neem hem niet mee terug, als hij je verlaten voor een ander meisje, of links een ander meisje voor je. Dit bewijst alleen maar dat hij niet kan make-up zijn geest en is niet klaar voor een relatie.
 • Ga niet na je ex als hij getrouwd is. Het zal alleen maar leiden tot meer pijn aan uw kant.
 • Als je begint te winnen hem terug, zorg ervoor dat u onderzoeken wat er mis ging de eerste keer rond en werken aan dat probleem of je zal uiteindelijk weer terug bij af.
 • Als hij probeert te bedriegen op zijn huidige vriendin met u, afwenden. Als hij bedriegt haar nu, zal hij cheat op je als je bij elkaar blijven. Gewoon vrienden zijn en noemen het een dag. Gewoon super aardig en zeg nee.
 • Als je denkt dat hij je zal raken op een dag dan zal hij lopen en nooit meer terug te keren.