Wkanl

Hoe kunt u uw ex-vriendin vergeten

Zo pijnlijk als de sloop kan zijn, het is de emotionele radioactieve neerslag na het feit dat werkelijk jaar van een persoon kan verpesten. Lees deze stappen om te leren hoe je je ex-vriendin vergeten en zet je leven weer in elkaar.

Stappen

Hoe kunt u uw ex-vriendin vergeten. Gebruik uw persoonlijke ruimte.
Hoe kunt u uw ex-vriendin vergeten. Gebruik uw persoonlijke ruimte.

Het verzorgen van jezelf

 1. 1
  Geef jezelf de tijd. Het is een vreselijk ding om te gaan door een moeilijke breuk. Het zou mooi zijn als er een manier was om jezelf te dwingen op te halen en verder te gaan bij de daling van een hoed, maar dat is gewoon niet hoe mensen werken. Leuk of niet, je gaat naar de tijd om te genezen nodig. Deze gids kan alleen maar helpen de genezing te bespoedigen en het enigszins. Het kan niet de tijd die je nodig hebt tot een bepaald bedrag te verminderen.
 2. 2
  Gebruik uw persoonlijke ruimte. Misschien heb je een huis, misschien heb je alleen een halve slaapkamer aan uw eigen oproep. Wat ook het geval is, vind tijden en plaatsen waar je alleen met je gedachten kan zijn, en laat ze vanzelf. Wanneer u persoonlijke ruimte, heb je geen beperkingen op je gedachten. Wetende dat je een plek waar je kunt volkomen eerlijk met jezelf zal helpen omgaan met je boosheid en verdriet in andere gebieden van je leven.
  • Indien u geen bruikbare ruimte in huis hebben, probeer dan een bezoek aan een nabijgelegen park of schoolplein in een tijd waarin weinig andere mensen het gebruiken. Zoek een out-of-the-way hoek en blijf daar voor een tijdje.
  • Als uw persoonlijke ruimte herinnert u aan uw ex-vriendin, herschikken. Take down en alles wat je samen doet denken aan uw tijd te verbergen, en geven het hele gebied een frisse uitstraling door het verplaatsen van meubels, decoraties veranderen, of het doneren / verkopen van extra spullen.
  • Overweeg meditatie tijdens uw persoonlijke tijd, om u te helpen dingen uit te zoeken in je hoofd. Er zijn verschillende meditatie methoden, de meest fundamentele is om gelijkmatig te zitten en te ademen, met de nadruk op de fysieke sensatie van je eigen lichaam, totdat uw gedachten worden helderder en minder overweldigend.
 3. 3
  Weersta de verleiding om te bellen. Vooral na langere termijn relaties, kan de drang om weer in contact met je ex te zijn overweldigend. Doe je uiterste best om het te weerstaan, het zal alleen maar erger op de lange termijn te maken.
  • Probeer het bijhouden van een aantekening van alle keren dat je begint te in contact te komen met je ex-vriendin te krijgen. De handeling van het bijhouden zal u eraan herinneren om te stoppen.
  • Als uw ex is degene om in contact met u, dingen worden ingewikkelder. Het is het beste om haar te vermijden zoveel mogelijk, als je kunt. Probeer haar uit te leggen dat je meer tijd over haar te krijgen nodig hebben. Als ze geeft nog steeds helemaal niet, ze zal haar best doen om uw wensen respecteren.
   • Als ze niet lijken te respecteren van uw verzoek, wees niet te boos op haar. Het betekent meestal dat zij lijdt bijna net zoveel als jij, en mist simpelweg uw zelf-discipline.
 4. 4
  Noteer je gedachten en emoties. Schrijf zo veel of zo weinig als je wilt, maar iets schrijven. Vaak zul je merken dat wanneer je begint te schrijven, zult u niet in staat zijn om snel te stoppen.
  • Maak je geen zorgen over de kwaliteit van uw schrijven. Grammatica, woordkeuze, en andere dergelijke dingen doen er niet toe een beetje.
  • Als je eenmaal hebt geschreven een hele tirade, branden of scheur het in stukken en dump het. Deze daad van "weg te sturen" wat je schrijft is een zeer krachtige psychologische coping-tool.
  • Stuur geen, of van plan om te sturen, een van uw schrijven naar je ex - niet eens een brief. Elke beweging die je maakt naar haar, zelfs in bitterheid of frustratie, is een stap in de verkeerde richting. Vergeet niet, je probeert om de banden die binden ze niet, klitten snijden.
 5. 5
  Noteer uw verwachtingen en belangen. Wanneer je voelt zelf-bezeten genoeg dat je niet hoeft te ventileren in uw schrijven, probeer dan het aanbieden van uw talenten, hobby's, interesses, ambities en dromen. Je zult herinnerd worden aan hoe veel anders is er in je leven los van je ex.
  • Organiseren deze items zoals u dat wilt. Probeer besteld lijsten, of gewoon trekken een groot web van verbonden ideeën.
  • Elke keer als je hit op iets dat echt boeit of interesseert, let dan speciaal op het. Je hebt de tijd en vrijheid om deze dingen weer voort te zetten, nu dat je single bent.
 6. 6
  Praat met een vertrouwenspersoon. Als je het geluk hebt om een ​​te hebben, kan een vertrouwenspersoon een geweldige manier om wat van je emotionele belasting lossen zijn. Als u niet een persoon die je kunt vertrouwen, die zullen zitten en luisteren naar je hebt, overwegen te betalen voor een paar sessies met een hulpverlener.
  • Wees er absoluut zeker van uw vertrouwenspersoon is iemand die je kunt vertrouwen. Je bent erg kwetsbaar op dit moment, en een ongedwongen woord van hem of haar naar de verkeerde persoon rond kon terugkomen en pijn doen. Maak duidelijk dat je wilt dat dit strikt te blijven tussen de twee van jou.
  • Geef jezelf een paar minuten aan de slag. U zult beschaamd en dom te voelen op het eerste, maar als je praat voor een paar minuten en kijk of uw vertrouwenspersoon niet oordelen of het negeren van u, zullen de woorden gaan komen sneller dan je kunt bijhouden.

Herbouw je leven

 1. 1
  Stel strikte grenzen. Maak een bewuste, volgehouden inspanning om een ​​bel te houden om je heen dat je ex niet kan overgaan in. Als je nog steeds in aanraking, maken het voor haar duidelijk dat je het afbreken van contact, zodat je de tijd die je nodig hebt om te genezen kan nemen. Vertel haar niet te bellen of te sms'en je, omdat je niet reageert.
  • Er is geen reden om onbeleefd of beledigend als je haar dit te vertellen. Beleefd maar afstandelijk is een betere aanpak, aangezien het aantoont dat je het niet te doen alleen maar om een ​​stijging uit haar te krijgen.
  • Als ze vraagt ​​hoe lang deze wijziging van kracht zal zijn, zeg haar dat het zal zo lang als het duurt te nemen. Er is geen manier om een ​​strikte datum op wanneer je in staat te zijn om haar heen zonder het gevoel weer van streek. Soms is het maar voor een maand of twee, in zeldzame gevallen, kan het voor de rest van je leven.
  • Wees trouw aan uw woord. Niet bellen, tekst, e-mail, of schrijf haar rug als ze contact met u opneemt, tenzij je een leven-en-dood reden voor is. Het zal pijn doen als ze beseft dat ze niet meer kan leunen op je, maar ze zal beter af voor het zijn op de lange termijn.
 2. 2
  Verander uw schema. Als u eventueel kunt, probeer dan om aanpassingen aan te brengen in uw planning, zodat vermijd je dat je met elkaar meer dan nodig te zien.
  • Als u samen te werken, vraag uw planning manager als u uw wekelijkse schema kan veranderen. U hoeft niet om hem of haar te vertellen over de scheiding, gewoon vragen voor verschillende ploegen.
  • Als u klassen samen, zijn civiele in de klas, maar de leraar vragen of er een manier kunt u uw stoel verplaatsen naar verder van waar ze zit.
 3. 3
  Toevoegen aan je levenservaring. Zorg goed voor jezelf door het nastreven van de ervaringen die je altijd al wilde hebben. Naast voor de hand liggende (en dure) activiteiten zoals road trips en parachutespringen, vergeet niet om de meer alledaagse dingen genieten, maar ook: een bezoek aan elk park in de stad, zien wat er gebeurt met een cent links op de spoorlijn, zingen karaoke, het vinden van de oudste grafsteen op het plaatselijke kerkhof.
  • Een stuiver op het spoor zal niet ontsporen van een trein, in het geval u zich zorgen maakt.
 4. 4
  Omarm je hobby's en interesses. Vul uw vrije tijd met een gestage vooruitgang en kleine overwinningen in plaats van stoven in je verdriet en woede. Gebruik de lijsten die u hebt gemaakt van uw dromen, interesses en talenten als gids.
  • Als je ooit gebruikt om te dagdromen over het opknappen van een auto, het schrijven van een boek, of het maken van uw eigen wijn van de grond af, nu is de beste tijd om te proberen die op langere termijn projecten.
  • Als u niet op korte termijn geen hobby's in de ruimte tussen de projecten op te vullen hebben, waarom dan niet halen wat uit je kindertijd? Niemand in de buurt is om minder van je denken voor het werken aan een model kit, het invullen van een muntenverzameling, of proberen om een ​​moeilijke video spel te verslaan.
 5. 5
  Stel een dagelijkse routine. Om het meeste uit uw tijd, het helpt om een ​​schema dat u kunt vasthouden aan hebben. Begin met een vaste bedtijd en een regelmatige wakende tijd elke ochtend, en dan ruwweg plannen van uw doordeweekse routine.
  • Zorg ervoor om tijd te maken voor de hygiëne, lichaamsbeweging, klusjes, en maaltijden. Laad je vrije dagen met veel persoonlijke tijd.
  • Wees niet te streng te zijn bij het plannen van je leven, of je zou boos als dingen verstoren uw plannen. In plaats daarvan, hebben een idee van hoe lang elk onderdeel van uw dag moet nemen, en een regelmatig om deze onderdelen. Niets meer is contraproductief.
 6. 6
  Dingen uitleggen aan je wederzijdse vrienden. Ze zullen haar kant van het verhaal te hebben gehoord inmiddels, maar dat is niet erg belangrijk. Waar het om gaat wordt kort uitgelegd hoe je je voelt aan de vrienden die je beide delen. Vraag hen om voorzichtig te zijn over jou niet uitnodigt over wanneer je ex is er, en vice-versa.
  • Vraag niet je vrienden naar een van je kiest of anderszins "kies een kant." Het is bekrompen, wreed en oneerlijk voor hen. Als ze net als u en uw ex-vriendin, dat is hun zaak.
 7. 7
  Socialiseren met je vrienden meer. Een van de moeilijkste delen van het single zijn is eenzaam opnieuw nadat iemand in de buurt om tijd met wanneer je wilde voelen. Verzachten de klap door meer tijd doorbrengen met je andere vrienden. Hoewel u en uw ex zou veel van dezelfde vrienden (afhankelijk van hoe lang je samen waren, en hoe dicht je was) delen, is er geen reden waarom je ze niet in de buurt te zien zonder haar. Nodig ze uit met u en besteden tijd nauwere banden met hen.
  • Door het nemen van het initiatief in plaats van te wachten om te worden uitgenodigd, zal je je vrienden je nog steeds zorg over hen. Bovendien, heb je een grotere mate van controle over waar je gaat en wat je samen doen, die moet helpen bij het minimaliseren van de kans op lopen in je ex of iets dat je doet denken aan haar te hebben.
  • Vergeet niet, er is geen kwaad in hen te vragen om te vermijden dat zowel u als uw ex samen op feestjes en dergelijke. Gewoon civiele, en niet hen vragen om partij te kiezen.
  • Probeer het oproepen van mensen die je niet hebt gezien zo veel de laatste tijd. Ze zullen waarderen horen van u, en je bent waarschijnlijk niet te lopen in je ex-vriendin om vrienden je niet samen te hangen met.
 8. 8
  Te openen voor het ontmoeten van nieuwe vrienden. Ongeacht uw leeftijd of sociale vervreemding, als je de tijd hebt om te gaan dingen doen met je vrienden, is de kans groot dat je meer mensen vroeg of laat zult ontmoeten. Wees boeiende en vriendelijk met hen, en je kan heel goed komen, waardoor allerlei nieuwe verbindingen.
  • Naast het geven u meer kans om weg te komen uit je eenzaamheid en rond anderen, het is ook een groot ego boost om jezelf eraan te herinneren dat mensen zoals jij, zelfs in de afwezigheid van uw ex-vriendin, en dat u kunt nog steeds mensen te ontmoeten en vrienden te maken zonder haar daar.

Moving on voor goede

 1. 1
  Wees trots op jezelf. Kijk eens rond je leven - je hebt een vol programma, interessante hobby's, goede vrienden, en misschien zelfs een project op lange termijn te werken. Je hebt tijd om jezelf in balans te houden en uit te werken je emoties genomen, en u stevig maar ethisch heb gehandeld in het omgaan met de banden die u en uw ex-vriendin met elkaar verbonden. Kortom, je hebt een rommelige stapel van gevoelens, gedachten, en hoopt genomen, en bouwde zelf iets moois mee. Trots zijn.
 2. 2
  Onderhoud uw afstand. Als je echt beginnen weer goed voelt over jezelf, moet je minder en minder het gevoel van een behoefte aan contact met je ex. Probeer niet om haar te laten zien of wrijf je nieuwe leven in haar gezicht, ze zullen niet schelen, en je zult zien als een ezel. Je prestaties moeten hun eigen beloning.
 3. 3
  Blijven bewegen naar voren. Het is een geweldig gevoel om eindelijk weer genieten van het leven, maar dat is geen excuus om te stoppen met het verbeteren van het. Uw leven zal alleen maar beter worden als je blijft zetten tijd en moeite in het maken van het beter, als je dat niet doet, zul je uiteindelijk wegkwijnen.
  • Denk niet van geluk als een piek te bereiken voordat noemen het een dag en post terug naar beneden, denk aan het als een prijs te winnen en uitgevoerd met u op de rest van je reis.
 4. 4
  Evalueer uw groei. Nu dat je echt over je ex-vriendin genoeg dat je niet kijken naar alles via breakup-gekleurde bril, ben je waarschijnlijk beginnen andere vrouwen weer opmerken. Dit is de perfecte tijd om terug te denken over je verleden relatie nog een keer, en beseffen hoe je bent gegroeid.
  • Onderzoek hoe je waarden zijn verschoven. Na gegaan door een breuk met een type vrouw, hebt u waarschijnlijk een goed idee van de dingen die je niet graag over haar persoonlijkheid. Dit betekent dat je waarschijnlijk aandacht op vrouwen die een andere persoonlijkheid in dat opzicht, die op zijn beurt betekent dat je hebt geleerd van je verleden - een zeker teken van persoonlijke groei.
  • Realiseer je dat je weet dat je beter dan ooit tevoren. Je hebt gekeken in je eigen hart en zocht om het te begrijpen. Je hebt bijgeteld uw belangen en doelen, en nieuwe vrienden gemaakt zonder dat iemand er om uw aanwezigheid te beïnvloeden. Kortom, je weet nu zelf op een manier die je niet eerder. Je bent meer klaar, meer bezat, en meer vertrouwen als gevolg.
   • Denk na over wat u uw tijd besteden aan nu dat je ex versmaad zou hebben, uitgelachen of niet begrepen. Het zal u niet verbergen dat deel van jezelf uit het volgende meisje dat langs komt - en ze zal graag willen dat u meer voor uw openhartigheid en zelfbewuste houding.
 5. 5
  Iemand ontmoet nieuw. Als je eenmaal hebt gekregen tot het punt dat je een week kunnen gaan zonder steeds boos over uw breuk, is het tijd om jezelf opnieuw te zetten op de dating markt, als je daar zin in heeft. Vergeet niet, als u op zoek bent naar een rebound, of de eerste bereid vrouw die voorbij komt, ben je waarschijnlijk niet over je ex helemaal nog niet. Je moet niet een vriendin om jezelf te valideren nodig.
  • Zet je beste beentje voor. Je hebt veel van het krijgen via uw breuk geleerd, maar u zult aangenaam verrast om te zien dat je ook hebt veel geleerd van de tijd die u besteed met je ex-vriendin, ook: Als je eenmaal echt hebt geaccepteerd bent gestopt, zul je merken dat je laatste relatie was een goudmijn van nuttige informatie voor vrijage uw volgende verpletteren. Hier zijn een paar van de fundamentele dingen die meer natuurlijk voor je dan ooit moet komen voordat wanneer het proberen te halen een datum:
   • Goede hygiëne krijgt u voorbij de eerste poort. Handhaaf het religieus.
   • Glimlach en worden geanimeerd als je praat met je geliefde.
   • Wees trots op je eigen leven. Vrouwen als een man die volledig lijkt zelfs zonder een metgezel.
   • Geestig. Een snelle humor zal charmeren de broek van een vrouw die geïnteresseerd genoeg om aandacht te besteden aan u - soms letterlijk.
   • Wees goed gezelschap. Niet zelfbewust in het gezelschap van andere mannen, in plaats daarvan, zijn extravert en enthousiast. Laat zien dat je niets om bang voor.
 6. 6
  Spring niet in te snel. In puur fysieke termen, als u en een datum klikte echter snel je wilt gaan is geheel uw bedrijf, maar emotioneel gezien, is het belangrijk dat je gemakkelijk in je volgende relatie. Het beëindigen van een relatie altijd steken een beetje, maar korte relaties prikken minder als je erin geslaagd om een ​​helder hoofd te houden.
  • Als je merkt dat je denkt dingen als "ze misschien de een zijn", of constant te praten over haar voor iedereen binnen gehoorsafstand, ben je waarschijnlijk te diep in - vooral als het is nog maar een paar weken of maanden. Neem een ​​stap terug en zorg ervoor dat je eigenlijk blij met jezelf in het algemeen, en niet alleen met het feit dat je hebt weten om een ​​nieuwe vriendin te krijgen. Vriendinnen zijn niet alleen tools voor uw leven valideren.
   • Aan de andere kant, wees niet bang van het engagement. Als u al verkering met een meisje voor een paar maanden en je begint te meer gehecht aan haar te voelen, doe het niet verbergen van haar - of jezelf. Er is niets ongewoons.

Tips

 • Vergeet niet: je bent geliefd, je bent geliefd, en je zal weer worden gehouden. Je hebt een plek in de wereld om je heen. Maakt niet uit hoe je je voelt of wat je ex zou kunnen zeggen en doen om je nog erger op de korte termijn te voelen, dit blijft een feit.
 • De tijd heelt alle wonden, zoals het gezegde gaat, maar de tijd goed besteed geneest ze sneller. Neem wat tijd je nodig hebt om te piekeren over je gevoelens en probeer ze te helpen, maar niet in de gewoonte van wentelen in hen. Duw jezelf om over te gaan naar meer constructieve gedrag wanneer je in staat bent.
 • Beleefdheid is altijd de beste keuze. Er zullen momenten zijn je moet in de nabijheid van je ex. Vergeet niet te handelen op een manier kun je later trots op te zijn. Wees kort en to the point, maar wees beleefd en laat je emoties te tonen.

Waarschuwingen

 • Niet zelfbeschadiging. Als je zin hebt jezelf pijn te doen, hulp te krijgen maar u kunt in plaats daarvan. Spreek met een ouder of andere autoriteit figuur en hen vertellen hoe je je voelt. Er is geen schande in het bereiken van, bovendien, zou je verbaasd zijn hoeveel mensen om je heen eigenlijk doen zorg over uw welzijn.