Wkanl

Hoe je mooie nagels te krijgen

Om jezelf te helpen hebben mooie nagels die u zou willen zetten op nagelverharder alledag. Na een paar dagen zult u misschien merken een paar veranderingen in je nagels. Zorg ervoor dat je niet tonnen nagellak op je nagels alleen maar omdat je lange nagels;)

Stappen

Hoe je mooie nagels te krijgen. Gebruik een nagelvijl elke ruwe gebieden weg te werken aan de uiteinden van de nagel.
Hoe je mooie nagels te krijgen. Gebruik een nagelvijl elke ruwe gebieden weg te werken aan de uiteinden van de nagel.
 1. 1
  Beginnen vanaf nul! Het heeft geen zin om te groeien uw nagels lang als ze zijn allemaal verschillende maten om mee te beginnen. Een aantal goede kwaliteit nagelknipper en clip ze allemaal op dezelfde lengte. NOOIT clip korting op alle van de witte tip.
 2. 2
  Gebruik een nagelvijl elke ruwe gebieden weg te werken aan de uiteinden van de nagel. Enige bestand in een richting, back-en-weer zagen zal de nagel verzwakken en waardoor hij kan breken. Probeer niet om ze af te ronden, want dat zou je in gevaar voor ingegroeide nagels!
 3. 3
  Hier krijg je een fles helder of natuurlijke nagellak en geef elke nagel een laag polish. Breng een tweede laag nadat de eerste is opgedroogd als je wilt. Als alternatief, als je breekbaar, broos, of zwakke nagels kunt u een nagel verharder in plaats van blanke lak te gebruiken.
 4. 4
  Als de nagels groeien, vergeet niet om ze zacht te dienen gelijkmatig en breng een nieuwe laag vernis of verharder om de andere dag indien aanwezig is gechipt af.
 5. 5
  Wanneer de nagellak begint te chip niet meer te repareren, gebruik dan een zachte nagellak remover om zich te ontdoen van de nagellak. Zorg ervoor dat de remover geen aceton bevat en zeer zacht. Hard schrobben zullen de nagels beschadigen.
 6. 6
  Als je nagels de gewenste lengte, gewoon bestand of knip de nagels zo nu en dan om zijn vorm te behouden en stoppen met de nagels van het groeien te lang.
 7. 7
  Als je wilt kleur op je nagels, maar het eindigt altijd op zoek als je duizelig waren op het moment, dan gewoon doen wat de professionals doen! Krijg wat kleur op de borstel en verf een lijn in het midden van je nagel dan is de ene kant van je nagel en dan de andere, dit zal het zeer netjes te maken en laat minder op je vingers. Ook zal er minder cakey en dik.

Tips

 • Als u wilt kunt u gebruik maken van een 4-zijdige nagel polijsten blok, wordt de eerste zijde gebruikt als een nagelvijl, de tweede verzacht diepe ribbels, de derde verzacht de fijnere ribbels en de vierde zal de nagel verschijnen glanzender. Gebruik nooit een stoot-blok meer dan twee keer per maand te doen zal verdunnen en beschadigen de nagel. Als u een zeer zwakke nagels, is het best niet te buff hen helemaal tot ze sterker.
 • Gebruik hand-en nagel crème elke avond, en zorg ervoor om het te wrijven in en rond je nagels, om nagels gehydrateerd en sterk.
 • In plaats van een metalen nagelvijl, gebruik een nagelvijl bestand als ze zijn beter voor je nagels en werken net zo goed.
 • Het eten van voedingsmiddelen met een hoog vitamine K, zoals volvette grazen zuivel of bladgroenten, zal helpen nagels sneller en sterker groeien.
 • In plaats van je nagels als instrumenten, neem een ​​paar seconden om het juiste gereedschap te vinden, het bespaart jezelf van chippen en breken van de nagels.

Waarschuwingen

 • Niet bestand je nagels heen en weer; bestand slechts in een richting.
 • Heb je nagels groeien niet te lang want het is onhygiënisch en je nagels lopen meer risico om kleine stukjes en splitsen. Dit zal ook uw nagels ontwikkelen een onaantrekkelijk curve en / of ervoor zorgen dat ze spiraal zoals bochtige patat!
 • Drink nooit nagellak of nagellak remover, en nooit inademen.

Dingen die je nodig hebt

 • Nageltang
 • Nagelvijl / nagelvijl
 • Duidelijk nagellak of nagel verharder
 • Hand-en nagel crème
 • 4 zijdige nagel buffer (niet noodzakelijk)
 • Nagellak remover