Wkanl

Hoe om te gaan met een gemiddelde leraar

Iedereen heeft minstens een gemiddelde leraar gehad in hun leven. Deze leraar kan vaak tegen je schreeuwen voor kleine vergissingen of zelfs je haat om geen reden bij allen!

Leren hoe om te gaan met hen in dit artikel:

Stappen

Hoe om te gaan met een gemiddelde leraar. Doe altijd je huiswerk.
Hoe om te gaan met een gemiddelde leraar. Doe altijd je huiswerk.
 1. 1
  Doe altijd je huiswerk. Het maakt niet uit als alle antwoorden juist zijn, maar het zal de leerkracht tonen de moeite die u gedaan om je best te doen.
 2. 2
  Aandacht besteden in de klas. Laten zien dat je op zijn minst proberen om het materiaal te leren. Praat niet met je vrienden wanneer de leerkracht aan het praten is, want dit is een enorme stokpaardje voor leraren en ze onthouden en het is niet een goede start. Het zal eindigen op je rapport als je dit doet vaak.
 3. 3
  Maak notities. Het nemen van goede notities is een zeer belangrijk onderdeel van een goede leerling. Het zal ook laten zien dat je probeert te begrijpen wat hij of zij leert. Wanneer het niet nodig is om aantekeningen te maken, maak oogcontact met de leraar.
 4. 4
  Altijd uw notebook georganiseerd. Het is oke als je een of twee keer vergeet, maar als je altijd vragen om een ​​potlood of een stuk papier, wordt je leraar gebonden om boos te worden.
 5. 5
  Altijd op tijd. Net als met schoolspullen, het goed is om nog twee keer te laat een of misschien wel, maar de leraar is gebonden om boos te worden.
 6. 6
  Stel vragen. Leraren vinden het niet erg vragen. Sterker nog, ze laten zien dat je op zijn minst leren iets zijn. Echter, zorg ervoor dat de vraag is relevant voor het onderwerp. Wees niet bang om vragen te stellen, want als je niet echt weet het materiaal dat u zal worden in een nog slechtere positie.
 7. 7
  Wees beleefd. Wees altijd voorzichtig met je manieren, omdat leraren kan vooral streng over hen.
 8. 8
  Maak geen ruzie. Om te gaan met oneerlijkheid, in plaats van ruzie, praat met je ouders of begeleider over.
 9. 9
  Denk na voordat je spreekt, en daarmee het wegnemen van 'um' of 'uh' geluiden maakt je volwassen en onder controle klinken, die kunnen helpen de leerkracht leren je wilt.
 10. 10
  Gaan de extra mijl. Bij het zien van de leraar in de hal of buiten de klas, glimlachen en groeten hen beleefd.
 11. 11
  Als u een poging om aardig voor de leraar te maken, kan hij of zij uiteindelijk groeien tot je wilt.

Tips

 • Laat zien dat u het maken van een poging. Leraren willen weten dat u op zijn minst proberen te leren. Als je niet weet hoe iets te doen, om hulp te vragen.
 • Zich meer richten op manieren om het verbeteren van uw leven in plaats van dingen die je leven erger. Vergeet niet dat geen geringe leraar duurt eeuwig.
 • Als u zijn gediagnosticeerd met een medische en / of leerstoornissen (zoals dyslexie,) informatie te geven aan de leraar, zodat hij of zij je beter zult begrijpen.
 • Als je een gemiddelde leraar, je mond houden zo veel mogelijk.

Waarschuwingen

 • Vertel het je ouders en de schooldirecteur onmiddellijk als de leraar zo is betekent dat hij of zij dreigt om fysiek kwaad doen!
 • Bedoel leraren hebben vaak ernstige problemen die voortvloeien uit de kindertijd en ze nemen gewoon hun ellende op iedereen.