Wkanl

Hoe om te gaan met docenten die je haten

Als je het gevoel alsof er een leraar die 'haat je darmen, "hier zijn een paar dingen die je kunt doen om de situatie omdraaien en moedigen je leraar om je plaats wilt.

Stappen

Hoe om te gaan met docenten die je haten. Laat de leraar merken dat je in zoveel goede manieren als je kan doen.
Hoe om te gaan met docenten die je haten. Laat de leraar merken dat je in zoveel goede manieren als je kan doen.
 1. 1
  Laat de leraar merken dat je in zoveel goede manieren als je kan doen.
 2. 2
  Altijd op tijd. Leraren houden dat!
 3. 3
  Blijf rustig. Leerkrachten hebben een harde tijd met een luide klasse.
 4. 4
  Help de leraar met wat hij / zij nodig heeft, zoals het dragen van materiaal om haar klas
 5. 5
  Zijn alle je nodig hebt met je voor elke klasse periode.
 6. 6
  Vergeet nooit uw. Docenten haten studenten die altijd een excuus en nooit hun brengen. Dus zorg ervoor dat het in je zak nadat u klaar bent op de avond ervoor.
 7. 7
  Zet altijd in alle opdrachten op tijd. Zoals gezegd op stap 6, docenten haten studenten die nooit brengen hun opdrachten of huiswerk of te laat om ze te zetten.
 8. 8
  Het adres van de leerkracht respectvol als meneer of mevrouw ("ja, meneer.")
 9. 9
  Besteden veel aandacht aan de leraar, terwijl andere studenten die misschien je af te leiden. Om uw aandacht te tonen, nemen veel en altijd je hand opsteken wanneer de leraar een vraag.
 10. 10
  Als al het andere faalt dan zitten bij de achterkant van de klas. In ieder geval zal dit enige afstand tussen u beiden zetten.
 11. 11
  Vraag de docent voor een lijst van zijn / haar favoriete boeken hij / zij las op jouw leeftijd.
 12. 12
  Maken ze een kaart en laat het gewoon op hun bureau. Vertel hem dat je waarderen dat ze je leraar.
 13. 13
  De meeste "gemiddelde" leraren zijn ongelukkige mensen. Soms het heeft niets met jou te maken. Ze kunnen het gevoel dat geen van de leerlingen zorg over hen dus proberen aardig te zijn.

Tips

 • Vertel het je ouders of schoolhoofd eventuele leraar ooit raakt, belt u noemt of gooit dingen. Dit is niet aanvaardbaar gedrag. Als niemand iets doet-roepen het schoolbestuur in uw omgeving. Zij zijn niet toegestaan ​​om misbruik of aanraken!
 • Doe het werk, hand in opdrachten op tijd, en hebben geen kans om een ​​fout te vinden in het niet geven van de leraar.
 • Een goed boek over dit is "The woensdag Wars" door Gary D. Schmidt. Het gaat over een jongen genaamd Holling Hoodhood die te maken heeft met een leraar die hem haat omwille van zijn godsdienst. Hij heeft het hele jaar overleven met hem. Het is grappig, goed geschreven, en leert een aantal geweldige lessen.
 • Doen alsof je bent genieten van de klas.
 • Wees niet op websites die u niet verondersteld om als je in een computerklas.
 • Heb laptop spelletjes niet spelen in de klas - dat is een stokpaardje van de meeste leraren.
 • Altijd in uniform (als je hoort te zijn).
 • Tot slot, vergeet niet dat je niet deze leraar voor altijd zal hebben. Als je je best hebt gedaan om ze te maken zoals u en het werkt niet, grit uw tanden en proberen te overleven totdat de cursus gedaan. Zodra u klaar bent met de cursus, moet je praten met de opdrachtgever om ervoor te zorgen dat u deze leraar niet opnieuw hebben.
 • Doe niet alsof je beter bent dan hen weten.
 • Proberen voor een koerswijziging.
 • Probeer om assertief te zijn in de klas
 • Toon appreciatie. Drop een paar complimenten zoals, 'Ik vind je didactische technieken, ze zijn zo behulpzaam te begrijpen! " Ongeacht hoe humeurig je leraar is, zal hij / zij nog steeds waarderen uw bedachtzaamheid.
 • Vergeet niet, uitzicht van uw leraar hebben meestal niets te maken met jou als persoon.
 • Doe of maak iets leuks voor je leraar

Waarschuwingen

 • Nooit iets verkeerd doen in die klasse of je leraar zal zich herinneren dat en minder geneigd zijn om u voor de rest van het jaar. Zelfs als je zou denken dat het alleen zou kunnen worden voor een jaar, vergeet niet dat je leraar praat over zijn / haar leerlingen aan andere docenten, zoals die zou je volgend jaar krijgt. Dit zal leiden tot een andere leraar om je haat hoewel ze misschien heb je niet eerder gezien.
 • Als het probleem wordt te uit de hand en hij / zij wordt volledig voor u betekenen en breken leraar code, overleg dan met uw opdrachtgever en ouders over.