Wkanl

Hoe kunt u uw locker te openen

Als er kluisjes met sloten op uw school, zult u waarschijnlijk willen wennen om snel openen van de jouwe. Maak je geen zorgen, het wordt gemakkelijker met de praktijk. (Let op:. Sommige sloten kan anders zijn en zal niet openen met behulp van de onderstaande stappen)

Stappen

Hoe kunt u uw locker te openen. Draai de draaiknop minstens drie keer naar rechts (met de klok mee), helemaal rond.
Hoe kunt u uw locker te openen. Draai de draaiknop minstens drie keer naar rechts (met de klok mee), helemaal rond.
 1. 1
  Draai de draaiknop minstens drie keer naar rechts (met de klok mee), helemaal rond. Deze "wist" het slot van een eerdere nummers.
 2. 2
  Draai de knop naar rechts en stoppen bij uw eerste nummer.
 3. 3
  Draai de knop naar links, gaan verleden nul en je eerste nummer. Ga dan naar je tweede nummer.
 4. 4
  Dan, na dat, draait u de knop naar rechts en ga direct naar het laatste nummer.
 5. 5
  Trek het slot open en uit het gat, of trek de grendel of te behandelen, als die er is. Anders ruk aan de knop om het kastje te openen.
 6. 6
  Als je kastje gewoon niet openen, probeer het opnieuw met het laatste nummer dat vijf voor of na uw "officiële" laatste nummer.
 7. 7
  Als dat niet werkt, vraag je klasgenoten of leraar of er soortgelijke eigenaardigheden in de school locker systeem. Probeer twee keer na voordat je een leraar noemen.
 8. 8
  Zorg ervoor dat, als je een locker met een losse slot, dat je je kluisje te vergrendelen. Als je niet, je spullen krijgt gestolen, zal uw slot naar achteren worden gedraaid.
 9. 9
  Als je kunt, de praktijk een locker openen van zo veel mogelijk.
 10. 10
  Zodra u uw locker een paar keer opent, ziet u onder de knie te krijgen en een pro! Als u nog steeds problemen hebt, kunt u iemand die u vertrouwt om hulp vragen... Maak je geen zorgen! Je zult het moeten naar beneden binnenkort!

Alternatieve methode

 1. 1
  Zet uw locker bellen helemaal rond drie keer naar rechts, om het te wissen.
 2. 2
  Doorgaan naar rechts draaien, en stoppen bij uw eerste nummer.
 3. 3
  Sla linksaf langs je tweede nummer 'eens', dan blijven draaien en stoppen op je tweede nummer.
 4. 4
  Draai uw knop naar rechts, en stop bij het ​​laatste nummer.
 5. 5
  Trek aan de hendel en open!

Tips

 • Als er niets lijkt te werken, om hulp te vragen. Je kon een slot dat niet werkt hebben.
 • Onthoud uw combinatie. Als u ervoor kiest om het op te schrijven, schrijf het ergens veilig of verborgen. Ook, uw combinatie niet schrijven op dezelfde plaats als uw locker nummer.
 • Als je klaar bent om uw boeken of alles wat je nodig hebt, sluit de locker sloot en zet hem op nul en beginnen wissen. Maar stoppen nadat je deed het 2 of 3 keer. Het bespaart tijd.
 • Lockers hebben weinig trucs om u te helpen sneller te ontsluiten. Soms heb je niet hoeft te een werkelijke aantal hit, maar gewoon op een nummer dat is in de buurt.
 • Zoek uit of je nodig hebt om uw eigen cijferslot brengen. Als je dat doet, oefenen openen thuis, van tevoren.
 • Als je problemen hebt met het onthouden van je code, schrijf het niet hoeft nergens duidelijk.
 • Sommige sloten zijn zeer lastig. Misschien vindt u sleepboot harder, leunen op uw kast een beetje, of schudden de vergrendeling om coax het te openen.
 • Lees de aanwijzingen die bij de combinatie, voor het geval je kastje werkt anders dan de meeste.
 • Door het wissen van je locker in plaats van het verlaten van het op het laatste nummer, het voorkomt dat andere mensen de deur kunnen openen.

Waarschuwingen

 • Raak niet gefrustreerd. Frustratie zal je niet helpen je kluisje te openen.
 • Verwacht niets, vooral kostbaarheden, achter in je kluisje. Ze zijn prima voor het houden van uw klasgenoten uit de buurt van uw sportschool kleren, maar ze zijn echt niet zo veilig.
 • Vandaar dat een aantal of draai niet overslaan. Sommige kasten zijn niet zo kieskeurig, maar sommige zijn en je moet je een combinatie helemaal opnieuw doen. In de tijd, zul je leren. (Het lijkt alsof sloten hebben 'persoonlijkheden'.)