Wkanl

Hoe kunt u uw nieuwe locker combinatie onthouden

Er zijn twee soorten lockers. De soort met ingebouwde sloten en het soort zonder. Deze gids is voor lockers met slechts sloten op hen.

Stappen

Hoe kunt u uw nieuwe locker combinatie onthouden. Dingen die je nodig hebt.
Hoe kunt u uw nieuwe locker combinatie onthouden. Dingen die je nodig hebt.
 1. 1
  Beide: In elk van uw notebooks of bindmiddelen, schrijf uw combinatie als een aanvulling probleem. Dus als uw combinatie was 17/5/37, zou je het te schrijven als 17 5 37. Of, als ze kleiner zijn nummers of je in een hogere rang, doe je iets als 17x5x37. Als iemand zag het in uw bindmiddel of notebook, zouden ze denken dat je aan het doen waren huiswerk!
 2. 2
  Beide: Als je een kalender handig, blijven de combo op je verjaardag.
 3. 3
  Scheid het slot: Koop uw slot een paar weken voordat de school, en houd het door uw bed.Practice vijf minuten in de ochtend, en vijf 's nachts.
 4. 4
  Beide: Schrijf uw combinatie op een stuk papier en het veilig te houden.
 5. 5
  Built-in: Zoek uit of uw school heeft een open huis. Als je dat doet, zal je meestal krijg je kluisje combo dan. Oefen het voor tien minuten daar. Zodra je thuis komt, alsof je je kluisje combinatie in je hand en draai het goed.
 6. 6
  Beide: Verzin een rijm te onthouden. Laten we zeggen dat uw combinatie is 1/44/7: 01:00, 02:00, 44 uur, zeven zelfs verweven in de hemel. Vreemd, maar het werkt.
 7. 7
  Beide: Voor het geval u het vergeet, schrijf het in Sharpie aan de binnenkant van je rugzak.
 8. 8
  Scheid het slot: In de ochtend, vertel jezelf om je slot te openen alvorens iets te doen. Vb: "Ik moet mijn slot te openen voordat ik me aankleden ik nodig om mijn slot te openen voordat ik mijn tanden poetsen.". Enz.
 9. 9
  Beide: Als je een mobiele telefoon, typ uw locker nummer en sla het op als een contactpersoon in je telefoonboek. Voor de naam echter niet locker # zetten (mensen kunnen rondsnuffelen op uw telefoon en lezen)! In plaats daarvan, make-up een naam, bijvoorbeeld de heer LN (voor Mr.Locker Number) of mevrouw Lockheart (Lockheart).

Tips

 • Als je het openen van uw kast, probeer uw slot te beschermen tegen anderen, want je weet nooit wie zal rondneuzen proberen uit te vinden uw locker combinatie!
 • Heb je kluisje combinatie niet vertellen aan iedereen!
 • Als je in de lagere school, vertel uw homeroom leraar voor het geval dat. Maar alleen als je ze kunt vertrouwen!

Waarschuwingen

 • Geef nooit je locker combinatie, zelfs je beste vriend. U zult spijt van krijgen! Vraag iedereen dan dertig en zij zullen zeggen dat ze een gevecht met een beste vriend gehad.
 • Als je het schrijven in je rugzak, zorg ervoor dat niemand het ziet.
 • Als u zeer hoge beveiliging nodig hebben, schrijf niet de combinatie neer op iets dat je met je meedraagt.
 • Als je problemen hebt het kiezen van de combinatie, overweeg dan het gebruik van een codeslot.

Dingen die je nodig hebt

 • Kastje
 • Lock combo
 • Slot
 • Tijd