Wkanl

Hoe de laatste schooldag te overleven

Het is de laatste dag van de school, de dag dat u hebt uitgekeken naar de afgelopen negen maanden. Echter, de klok lijkt langzamer en langzamer als je dichter bij het einde van de dag te gaan. Tegen de tijd dat de bel gaat, bent u volledig uitgeput en chagrijnig uit de laatste drie uren te hebben doorgebracht het controleren van de klok angstig.

Dit is niet het ideale begin van uw zomervakantie. Gelukkig kan dit artikel je helpen voor te bereiden op voorhand voor de laatste dag van school, zodat je het zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Immers, het oude gezegde is helemaal waar... tijd vliegt als je lol hebt!

Dit artikel is speciaal ontworpen met alleen de laatste dag van de school in het achterhoofd. Tips voor het overleven schooldagen in het algemeen kan worden gevonden in andere Google-artikelen.

Stappen

Hoe de laatste schooldag te overleven. Kijk door het jaarboek en krijgen de achterpagina of aan de binnenkant van de deksels ondertekend door vrienden.
Hoe de laatste schooldag te overleven. Kijk door het jaarboek en krijgen de achterpagina of aan de binnenkant van de deksels ondertekend door vrienden.
 1. 1
  Kijk door het jaarboek en krijgen de achterpagina of aan de binnenkant van de deksels ondertekend door vrienden. Als u een niet te kopen, vraag dan toestemming van iemand anders te kijken door hen. Het zal terug te brengen verbazingwekkende herinneringen van al de goede tijden die u gedurende het afgelopen jaar gehad.
 2. 2
  Reinigen van uw bindmiddelen, weg te gooien oude kranten, trash projecten die u niet wilt bewaren, en huiswerkopdrachten die je haatte. Er is niets meer voldoening dan het wegwerken van alle troep je vergaard gedurende het hele jaar.
 3. 3
  Vraag naar de activiteiten gebeurt rond de school. Vaak zal scholen diverse activiteiten gepland. Als je weet over hen van tevoren, zodat u kunt komen voorbereid en klaar om plezier te hebben. Bijvoorbeeld, als je weet over een school-brede water gevecht op voorhand, kunt u extra kleren te veranderen in en een waterpistool in plaats brengen van alleen aan de zijlijn.
 4. 4
  Kijk niet naar de klok om de 5 minuten. In feite, probeer niet te kijken naar de klok helemaal. Het zal alleen maar frustreren, en het zal niet maak tijd gaan niet sneller.
 5. 5
  Neem gekke foto's rond de school met je vrienden. Als het je lukt om dit te doen zonder in de problemen van de docenten, het is zo leuk!
 6. 6
  Hier krijg je een groep vrienden om te laten zien gekleed in kostuums met u. Bijvoorbeeld, kon u kiezen om de laatste schooldag Harry Potter thema te maken en zich verkleden als personages uit de boeken.
 7. 7
  Slapen. Niet alleen slapen op uw bureau wel. Zoek creatieve en vreemde plaatsen om te slapen rond de school. Probeer ze dan uit!
 8. 8
  Schrijven over het hele bord. Verlaat leuke berichten voor je leraar en een tekening maken van uw zomer plannen. Of gewoon laten smiley gezichten en harten overal. Maak het bestuur een raad van kunst!
 9. 9
  Maak plannen met je vrienden voor in de zomer. Plan uit wilde en gekke schema's en ideeën, zelfs als je weet dat je nooit een van hen zal doen.

Tips

 • Nogmaals, let op wat er om je heen gebeurt en vergeet de klok.
 • Niet fake ziek op de laatste dag. Er zijn meestal leuke dingen gebeuren op school dat je niet wilt missen.
 • Het is prima om een ​​beetje gek vandaag! Vergeet niet om niets gevaarlijk, respectloos, schadelijk of kwetsend doen.
 • In de laatste paar minuten, zeg je afscheid van iedereen. Vermijd bot verpletterende knuffels en tranen zo veel mogelijk.
 • Als je leraar geeft je werkt ga je gang en doe het het is slechts als 1 vel en dan hoef je je niet aan een te doen voor de komende 3 maanden.

Waarschuwingen

 • De laatste dag van school zal zo snel of zo langzaam als u besluit te gaan, afhankelijk van uw houding. Gaan met een positieve houding, een vastberadenheid om plezier te hebben, en een glimlach.
 • Gepaste kleding, gezien het weer en de dress code die u kan hebben op uw school.
 • Blijf uit de problemen. De laatste schooldag is niet het moment om alle regels breken of tonen geen respect voor de mensen om je heen.
 • Wees ervan bewust dat alleen maar omdat je de beslissing om respectvol en attent hebben gemaakt, maar dat betekent niet dat niemand anders heeft. Dingen kan een beetje te gek op de laatste dag. Let op uw rug en veilig en weg van vechten of potentieel slechte situaties te blijven.