Wkanl

Hoe maak je huisdier van een leraar te worden

Huisdier Een leraar is iemand die sterk wordt begunstigd door een leraar. Tot huisdier van een leraar te worden, het zal een beetje werk te nemen, maar de resultaten zijn fenomenaal. Als je huisdier een leraar, de leraar is meer kans om excuses te accepteren van u, en u bent verzekerd van een goede middelbare school aanbeveling. Omdat het huisdier van een leraar, afhankelijk van uw persoonlijkheid, kan zeer moeilijk of zeer moeilijk als je niet weet wat te doen. Vergeet echter niet, dat een leraren huisdier is niet altijd een belangrijke of leuke ding!

Stappen

Hoe maak je huisdier van een leraar te worden. Beslis welke leraar je wilt de "pet" te zijn.
Hoe maak je huisdier van een leraar te worden. Beslis welke leraar je wilt de "pet" te zijn.
 1. 1
  De juiste kleding. Je wilt jezelf toonbaar te maken. Was en borstel je haar, je tanden poetst, douche en slijtage deodorant. Zorg ervoor dat je de juiste jurk. Proberen om slimme en professionele dingen te dragen. Draag zo weinig mogelijk make-up, of bij voorkeur geen. Een van de belangrijkste dingen, geen broek die naar beneden vallen, of een shirt dat je maag laat zien, kunnen jij en je vrienden denken dat het cool is, maar waaruit blijkt dat u een poging om naar school te komen maken dragen, is veel beter. Altijd kleden volgens het weer, het laat zien dat je wilt veilig en warm te zijn, en je wilt niet ziek worden.
 2. 2
  Beslis welke leraar je wilt de "pet" te zijn. Gaat het om uw homeroom leraar, een coach PE, een kunst of muziek leraar, de leraar van uw favoriete onderwerp, of ze allemaal zijn? Je zou willen beginnen met de "mooiste" leraar, of met het onderwerp dat u weet het meest over. Als u wilt huisdier leraar geworden om meerdere leraren, zorg ervoor dat u de tijd om alle extra moeite die u in hun klas moeten zetten beheren. Erken dat de klas als uw thuisbasis, je gaat te veel over dat onderwerp te leren snel, en word een expert, dus je kan net zo goed thuis voelen op de plaats waar het wordt onderwezen.
 3. 3
  Handelen vertrouwen op de eerste dag en de goede vragen. Tenzij ze het over hun persoonlijke leven, 'Wat is je favoriete sportclub?' zal niet gaan over zeer goed. Leraren houden van kinderen die zijn rustig als ze spreken.
 4. 4
  Kom altijd voorbereid naar de les van de leraar. Je wilt hebben al het huiswerk gedaan met veel moeite in gestopt. De projecten moeten klaar zijn snel in te zetten nadat ze toegewezen, en probeer je best om creatief te zijn in al je werk. Je ook zou willen lezen over de les voor de klas, zodat u extra voorbereid op deelname en je kan verdoven de leraar met uw kennis van het onderwerp.
 5. 5
  Doe mee aan klassikale discussies! Elk antwoord dat je geeft geeft de leraar die je aan het luisteren was, en alle goed doordacht vraag geeft de leerkracht hoe je probeert te passen wat ze leren het echte leven. In een klas waar iedereen lijkt in slaap, het verhogen van uw hand laat zien dat u de zorg.
 6. 6
  Niet praten als de leraar je vertelt niet praten! Deze is vrij eenvoudig. Niet lachen om de clown van de klas, hetzij omdat die hem / haar het onderbreken van de klasse ondersteund.
 7. 7
  Doe altijd je huiswerk, en indien mogelijk, gaan de extra stap en praat met je leraar over wat u kunt doen om uw kennis te verbeteren over het onderwerp. Praat met hem / haar over wat je geleerd hebt en hoeveel je hun les genoten (ze zullen dit geweldig vinden). Maar niet te veel, kunnen leerkrachten valse gevoeligheid voelen.
  • Vragen om extra krediet. Dit toont aan dat u wilt een hoge rang. Als zij nee zeggen, niet zeuren. Gewoon zeggen "Oke, ik zie je morgen!"
 8. 8
  Wanneer zij worden geconfronteerd met een schrijfopdracht, kies je woorden zorgvuldig. Gebruik geen jargon taal. Maak uw schrijven zinvol, zodat na een lange nacht van het corrigeren, de leraar zal zich verheugen op het lezen van jou! Voorkomen dat het schrijven te veel, dat wel. Je wilt niet dat de lange nacht van het corrigeren langer te maken door het forceren van je leraar om uw Grote Europese Roman lezen.
 9. 9
  Wees aardig. Leraren houden niet van mensen die gevechten starten of bij te dragen aan hen. Probeer weg te blijven van het goofballs van de klas. Helpen waar mogelijk, of het nu de leraar of de leerling.
 10. 10
  Goede cijfers halen. Studeren voor een test die omhoog komt. Als je terug ontvangt de test, vraag de leraar hoe degene die je fout had doen (je kunt dit doen in prive). Je hoeft niet te wijzen dat dit is omdat je beter wilt weten voor de volgende keer, er is geen andere reden waarom je zou vragen, en je bent niet op zoek naar een label goody-two-shoes.
 11. 11
  Proberen om het onderwerp leren ze zo goed mogelijk te leren kennen. Vraag of er nog boeken die ze kunnen aanbevelen.
 12. 12
  Bieden aan flauwvalt papieren en helpen met eventuele andere klas klusjes.
 13. 13
  Breng uw leraar weinig oprechte geschenken bij gelegenheid (cookies, "nummer een leraar" linten, kaarten, enz.). Zij zullen uw vriendelijkheid waarderen.
 14. 14
  Praat met je leraar in je vrije tijd. U kunt discussiëren over alles wat je wilt - Don 't gewoon beperken tot school. Leraren zijn menselijk. Grapjes rond een beetje, maar wees niet te wild.
 15. 15
  Als je hoort een van je vrienden beledigen van de leraar, verdedig hem of haar. Je weet nooit waar je leraar heeft ogen of oren. Ook, huisdier van een leraar is een twee-weg relatie: het zal veel beter werken als je toevallig de docent in kwestie, ook.
 16. 16
  Wave of zeg "hallo" om ze als je ze ziet. Mensen willen erkend worden.
 17. 17
  Lijken altijd zo hard mogelijk. In extra doordachte vragen, en als je een beetje verlegen, wees niet bang om te gaan na school. "Oh, ik vergat te vragen..." is een goede startlijn. U kunt ook wat tijd doorbrengen in het kantoor van je docent, als de situatie dat toelaat.
 18. 18
  Altijd onthouden om te zeggen tegen de leraar hallo of tot ziens. Probeer dingen te zeggen als "dank u, heb een goede dag of geluk onderwijs!" toen wensen.
 19. 19
  Als een leraar die je heeft gestraft en word je woedend, probeer niet om uw humeur te verliezen. Op het einde van de les, "Goodbye Miss / Meneer, het spijt me voor (wat verkeerde dingen je deed) Ik zal proberen het niet te herhalen." is een goede zaak om te zeggen om af te koelen je docent als hij / zij is gefrustreerd met je.


Sample dank u notities


Tips

 • Doe altijd je huiswerk.
 • Complimenteer hen - als ze een leuke outfit op, vertel hen. Sommige vrouwelijke leerkrachten zijn geobsedeerd door schoenen, zodat u kunt vragen of de hare zijn nieuw.
 • Als het je Engels of Literature leraar, vragen of ze een goed boek kan aanraden.
 • Vraag nooit je leraar zijn / haar leeftijd. Het is zeer onbeleefd en respectloos, maar vragen wanneer hun verjaardag is, zodat je iets voor hen kan plannen voor die dag.
 • Volg schoolregels.
 • Als u wilt een leraar te imponeren, nooit over de top, want het zal hen te laten weten dat u probeert om ze te imponeren en dat is niet goed.
 • Help je klasgenoten of ze iets niet begrijpt. Je helpt de leraar uit big time als je dit doet.
 • Raak niet betrokken bij de "rotte appels"
 • Niet praten of eten / drinken in de klas als je niet mag. Respecteer altijd de leraar niet uit hoe bedoelt hij / zij is.
 • Veel leraren kunnen niet accepteren giften van studenten, maar de meeste zullen niet nee tegen een snack-size candy bar of een stukje kauwgum zeggen. Wees ongedwongen over.

Waarschuwingen

 • Omdat het huisdier van een leraar kan hebben een aantal voordelen, waaronder dat ze misschien meer accepteren om uw excuses. Maar nooit meer dan doen de excuses! Zij zullen uiteindelijk respect voor je verliest en je zal een niet langer "huisdier." Wanneer je uiteindelijk doet slip up (net als alle andere mensen) excuses en geven het excuus je hebt. Alleen dit laten gebeuren een beperkt aantal keren.
 • Veel leraren niet waarderen of respecteren "huisdieren." Pas op voor deze leraren en proberen om de toon van uw inspanning om hen te behagen. Dit soort leraar kan meestal overgenomen door het zijn echt goed in het onderwerp worden gewonnen.
 • Veel van je klasgenoten kan je zien anders voor deze, dus wees heel ongedwongen over dit te doen. Zo kunt u in huisdier van een leraar en veel studenten hebben onbeleefde reacties over iemand die een pervert, etc. maakte dus het kan gewoon afhangen van het zijn op bepaalde scholen, maar je kunt niet voorzichtig genoeg zijn.
 • Probeer niet te winnen over een leraar omdat je wilt dat het gemakkelijk zonder te worden voorbereid om hard te werken om die leraar winnen. Geen leraar zal je ooit nemen als hun huisdier zonder dat je aan het doen hun huiswerk op een regelmatige basis. Becoming huisdier van een leraar is geen gemakkelijke manier om zich te ontdoen van huiswerk!
 • Je klasgenoten zijn waarschijnlijk jaloers te krijgen en zullen proberen om u te duwen naar beneden! Wees voorzichtig in het vertellen mensen je geheimen!
 • Proberen om succes te behalen door middel van het winnen van het voordeel van een leraar, in plaats van rechtmatig bedreven in een onderwerp, is een onverantwoord gedrag dat alleen op korte termijn voordelen plukt - op de lange termijn, is beter af met een beroep op zichzelf voor succes, in plaats van dispositie van een leraar om het oneerlijk winnen.