Wkanl

Hoe om te achterhalen of school is afgelast voor slecht weer

Soms slecht weer (meest frequent zware sneeuw en ijs in het schooljaar) kan zo gevaarlijk dat de scholen kan worden uitgesteld 2 uur (om sneeuw te smelten of ijs te ontdooien) of geannuleerd (als het weer is nog steeds door de hele dag) worden. Hier zijn een paar eenvoudige tips om uit te vinden of uw school is gesloten of niet.

Stappen

Hoe om te achterhalen of school is afgelast voor slecht weer. Zoek uit of uw school heeft een speciale informatie / scholen noodnummer dat ouders en leerlingen kunnen bellen om uit te vinden informatie over school-vertragingen of annuleringen.
Hoe om te achterhalen of school is afgelast voor slecht weer. Zoek uit of uw school heeft een speciale informatie / scholen noodnummer dat ouders en leerlingen kunnen bellen om uit te vinden informatie over school-vertragingen of annuleringen.
 1. 1
  Zoek uit of uw school heeft een speciale informatie / scholen noodnummer dat ouders en leerlingen kunnen bellen om uit te vinden informatie over school-vertragingen of annuleringen. Want het komt uit je school direct, dit is de meest betrouwbare manier om informatie te verkrijgen. De meeste scholen zijn uitgerust met een dergelijk systeem, maar controleren om zeker te zijn voordat de volgende grote sneeuwstorm klappen. U kunt ook de website van de school (indien aanwezig) voor een vertraging / annulering mededeling.
 2. 2
  Merk op dat als de school heeft geen meldpunt, of geen informatie is te vinden op het nog niet, check de website van uw lokale nieuws affiliate voor school vertragingen en annuleringen. Zij moeten een nauwkeurige lijst die normaal gesproken om de paar minuten moet worden vernieuwd voor actuele informatie.
 3. 3
  Als dat niet werkt, bel een vriend en hen vragen of ze enige informatie te kennen, maar ze niet te vroeg in de ochtend te bellen.
 4. 4
  Bekijk het nieuws of luisteren naar de lokale radio om te zien of uw school is gesloten. Of ga naar de officiële website van dat nieuws / radio station en kijk of uw school is opgenomen op de lijst. Als het is, dan genieten van je vrije dag!
 5. 5
  Als al het andere faalt, maak je klaar en naar school gaan zoals je zou op een normale dag. Als de parkeerplaats leeg is, deuren vergrendeld etc, dan is de school is het meest waarschijnlijk gesloten.

Tips

 • Een andere eenvoudige manier om te vertellen als er ijs op de wegen! Als er, bussen zal waarschijnlijk niet in staat zijn om het te maken voor de veiligheid van de kinderen.
 • Er zijn soms gevallen waarin de gewraakte weer kan wel of geen invloed op uw omgeving tot na de schooldag is begonnen, en uw school kan een vroege ontslag noemen. Op dagen waarop sneeuw of andere ongunstige weersomstandigheden wordt voorspeld voor elk moment tijdens de schooldag, zorg ervoor dat je ouders zich bewust zijn dat de school vroegtijdig kunnen sluiten en je hebt voorlopige regelingen worden naar huis gebracht.
 • Wees ervan bewust dat te veel annulering kan leiden tot de uitbreiding van het schooljaar. Terwijl het weer is natuurlijk uit uw controle, kan uw school niet sluiten voor kleine weersomstandigheden als deze al meerdere malen is gesloten in de afgelopen maanden.
 • Sneeuw dagen zijn een geweldige tijd in te halen op het bestuderen of een schoolwerk / huiswerk je kan hebben!

Waarschuwingen

 • Nieuws en radio presentatoren niet altijd lezen een georganiseerde, alfabetische lijst van de school annuleringen. Het beste zou zijn om online te controleren
 • Als u besluit niet naar school te gaan, zorg ervoor dat het eerst geannuleerd.