Wkanl

Hoe zich te gedragen als een hedendaagse gentleman


Omdat het een gentleman is zeker te imponeren een meisje Heb je interesse in (of in ieder geval, is een meisje die de moeite waard!) Bent Het is ook geweldig om fatsoenlijk rond ouders en grootouders, werkgevers, leraren, en iemand anders die misschien nodig hebben om op te treden vind je geweldig.

Stappen

Hoe zich te gedragen als een hedendaagse gentleman. Besteed aandacht aan hoe je je kleedt.
Hoe zich te gedragen als een hedendaagse gentleman. Besteed aandacht aan hoe je je kleedt.
 1. 1
  Besteed aandacht aan hoe je je kleedt. Je hoeft niet te "preppy" dress, maar je moet ervoor zorgen dat uw broeken, shirts en schoenen zijn van goede kwaliteit en in goede staat van onderhoud. Heren niet dingen die worden afgetrapt, bevlekt, gescheurd, slecht passende, of anderszins in slechte vorm te dragen. Draag alleen kleding waarin u zich zelfverzekerd.
 2. 2
  Wees hoffelijk als je praat met een meisje. Maak gesprek, maar laat haar doen ten minste de helft aan het woord. Kijk haar in de ogen. Kijk niet naar andere delen van haar lichaam, en steun niet in een te nauwe, tenzij je op het punt om haar te kussen.
 3. 3
  Oefen je handdruk. (Schud handen met je vrienden totdat je dit recht.) Je moet reiken, greep de hand van de ander stevig maar zonder aandrukken hun vingers, geven twee omhoog / omlaag schudt, en laat dan los. Schudden handen onmiddellijk na geïntroduceerd om iemand nieuw, en zeggen: "Hoe maakt u het? ' dat is een begroeting en geen vraag. Nooit zeggen: "Leuk je te ontmoeten." Het is zeer middenklasse / arbeidersklasse manieren om te zeggen dat. Dit geldt ook voor meisjes, maar niet knijpen hun hand. Houd haar vingers en schud op en neer. Als iemand niet uit te houden hun hand te schudden, gewoon knikken en ga verder alsof er niets is gebeurd.
 4. 4
  Gebruik geen scheldwoorden. Een vuile mond is niet gentlemanly helemaal. Proberen om duidelijk te spreken, met je hoofd omhoog, en gebruik de juiste grammatica. Gebruik geen grote woorden als je niet weet wat ze betekenen. Als je niet veel over het onderwerp van gesprek weet, kunt u zwijgen, vragen wat iemand anders denkt, of maak neutrale opmerkingen.
 5. 5
  Vermijd praten over zaken die mensen zouden kunnen vinden bruto, storend of onbeleefd. Als iemand anders brengt zo'n onderwerp up, luister beleefd maar zeg niets. (Natuurlijk zijn er uitzonderingen, afhankelijk van hoe goed je iemand kent, en wat ze wel of niet zou beledigend en verontrustend vinden.)
 6. 6
  Oefen je houding. Heren kunnen verschijnen op hun gemak zonder slungelig, weet je!
 7. 7
  Houd al uw bezittingen (huis, auto, etc.) En jezelf netjes en schoon. Laat geen afval rondslingeren of vuile vaat in de gootsteen. Douche dagelijks, draag deodorant (maar niet te veel, cologne of deodorant ruik je van een mijl afstand is offputting) en de borstel / flos je tanden.
 8. 8
  Bij het ​​opstarten van fysiek contact, andere dan handdrukken, neem het langzaam. Weet iemand tot u hebt leren kennen hen goed eerst niet aan.
 9. 9
  Als je iemand uit te vragen op een date, aanbieden om te betalen voor het diner. Kunt u laat het meisje je praat in het splitsen van het wetsvoorstel in de helft als je wilt, maar laat haar niet te betalen voor het hele ding.
 10. 10
  Als je een bezoek aan iemands huis voor het avondeten, helpen duidelijk de tafel. Bieden om te helpen de afwas.
 11. 11
  Trek het meisje stoel en neem haar jas voor haar als ze gaat zitten.
 12. 12
  Als je in een restaurant of uit met vrienden en die u worden aangeboden alcohol te drinken, hebben niet meer dan een drankje. Als je met mensen die je goed kent, kunt u tot twee, maar niet meer dan dat hebben. Een eenvoudige drankje van een hoogwaardige drank is meestal beter dan een mixdrankje met goedkope ingrediënten.
 13. 13
  Altijd staan ​​als een vrouw benadert met je praten of als u kennis met een vrouw wanneer je zit.
 14. 14
  Als je rijdt op een bus of het openbaar vervoer, opstaan ​​en bieden je stoel als een bejaarde, zwangere moeder, of (idealiter) elke vrouw krijgt aan boord.
 15. 15
  Echter, niet fake dit doen! Vrouwen kunnen altijd zien als je stiekem een sleazy slijmbal verstopt achter het uiterlijk van een gentlemen. Als al het andere faalt, gewoon onthoud dit - het zijn gentlemanly is over het feit dat hoffelijk en respectvol.

Tips

 • Draag loafers of kleding schoenen. Zorg ervoor dat uw schoenen goed bij je passen en zijn glanzend en in goede staat. Je sokken moet altijd overeenkomen, natuurlijk.
 • Bij het aanbieden van een vrouw je stoel, wacht niet tot ze accepteert om op te staan. Dit geeft de indruk dat je het gewoon doet als een formaliteit in plaats van echt het aanbieden van uw stoel. In plaats daarvan, opstaan ​​en dan bieden de nu lege stoel.
  • De sleutel tot deze manoeuvre is om de lijn tussen uit te gaan van uw manier om te weten een gentleman te zijn (duim omhoog) en gaat te ver om een gentleman te zijn (duim omlaag). Idealiter moet je kunnen vertrouwen op je gevoel over wat te ver. Als je nu een beginner bent, is het over het algemeen passend om een ​​stap verder dan wat je darmen je vertelt te doen gaan. (. Ridderlijkheid is ongewoon, dus het zal waarschijnlijk voelt raar in het begin) Echter, er zijn een paar vuistregels:
   • Als ze zou hebben om haar weg te duwen door verschillende mensen om naar de stoel, doe het dan niet.
   • Als er een groep en ze kunnen niet allemaal zetels hebben, doe het dan niet.
   • Als je zit met een vriend in een paar stoelen, of je beide doen of niet doen. Voor slechts een persoon te doen het creëert een hoop gekte.
   • Als u te bieden en zij weigert, probeer dan eens te meer. Als ze weigert weer, ga zitten. De sleutel hier is om te gaan zitten zonder dat het zelfs een beetje neerbuigend.
 • Leren om je eigen kleding strijkt, en strijk ze. Verwacht niet dat een meisje om het te doen voor u. Een gentleman is zelfvoorzienend.
 • Draag altijd een gordel. Niet kiezen voor een riem met een oversized gesp of veel studs erop, dat wel.
  1. Houd je haar in conditie, en houd je gezichtshaar netjes als je die hebt. (Als u dat niet doet, dan zorg ervoor dat je verblijf gladgeschoren. Fuzzy kinnen zijn smerig.) Niet verven of bleken je haar, moet het zijn natuurlijke kleur blijven.
 • Weet hoe je een stropdas knoop en draag het correct. Draag een als je bent wezen vooral formeel.

Waarschuwingen

 • Behandel alle vrouwen met ridderlijkheid, maar wees niet neerbuigend.
 • Als je het maken van een gesprek, vermijd onderwerpen van de andere persoon (of personen) kunnen vinden offensief. Niet te veel over jezelf praten.
 • Wees voorzichtig als het gaat om piercings en tatoeages. Het is steeds vaker en als zodanig ook algemeen aanvaard, maar een gentleman zal altijd proberen om soepel en als piercings of tatoeages niet voor het bedrijf of gelegenheid worden geaccepteerd, verberg ze mengen in.
 • Nooit alleen maar geïnteresseerd in seks, het is respectloos.
 • Niet dronken te worden onder alle omstandigheden. Het is niet waardig en is zeer onaangenaam. (Trouwens, als je rijdt later thuis, het kan gevaarlijk zijn voor u en uw date te zijn.)