Wkanl

Hoe om beter te communiceren in een relatie

Heb je jezelf boos als je partner er niet in slaagt om "gewoon weten" wat je nodig hebt? Communicatie vergt inspanningen. Dit artikel geeft een beetje hulp om mee te beginnen.

Stappen

Hoe om beter te communiceren in een relatie. Praktijk geslachtsgemeenschap.
Hoe om beter te communiceren in een relatie. Praktijk geslachtsgemeenschap.
 1. 1
  Praktijk geslachtsgemeenschap. In de huidige volkstaal, dat betekent meestal fysieke slaapkamer activiteit, maar de wortel van het woord betekent eigenlijk om te communiceren op een dieper niveau. Intiem zijn heeft een meer belangrijke betekenis dan alleen fysiek. Het is over het zien in een andere persoon en proberen om een ​​ruimte in je geest naar woorden van je partner, lichaamstaal, of acties te creëren.
 2. 2
  Leer om aandacht te besteden aan aanwijzingen van de andere persoon. Uw partner misschien niet direct het adres van zijn of haar gevoelens over een bepaald onderwerp, maar er kunnen tal van non-verbale aanwijzingen zijn. Soms lichaamstaal kan meer dan de werkelijke woorden te brengen. Als je bent gevangen in een misverstand, is het belangrijk om uw bereidheid om te communiceren vestigen.
 3. 3
  Leren om te zeggen wat je bedoelt. We hebben gehoord van de grappen over intentie en werkelijke dialoog - als ze zegt 'dit' bedoelt ze eigenlijk dat - of, "wat hij eigenlijk probeert te vertellen is..." Die grappen zijn grappig, want hoe vaak ze waar zijn. Soms verwachten we van onze partner om onze verborgen betekenissen te begrijpen, maar die willen of nodig hebben, dit is niet eerlijk of effectief. In plaats daarvan, lay-out van je gedachten direct.
 4. 4
  Leren om te zeggen wat je wilt op een manier je partner kan echt begrijpen. Wees specifiek. Bijvoorbeeld, in plaats van het aanbieden van alternatieven voor het plannen van je vriend om je naar een feest te brengen, vertel hem de waarheid: dat je gewoon niet willen al die mensen worden geconfronteerd na een zware week op het werk, gevolgd door, "Het spijt me om te zeggen dat ik ben gewoon niet in een feeststemming vanavond. " Direct opmaken van uw gedachten elimineert wrok en verwarring over je motieven.
 5. 5
  Zet jezelf in plaats van je partner. Gebruik de kracht van de verbeelding om volledig te stellen wat perspectief van uw partner zou kunnen zijn in een bepaalde situatie. Wees ervan bewust dat er misschien factoren die je niet weet over.
 6. 6
  Moedig uw partner naar de wortels van zijn of haar gedachten en gevoelens te uiten.
  • "Ik probeer het te begrijpen, maar ik ben er niet om. Doe ik iets om je boos?" "Nee." "Is iemand anders iets te doen om je van streek?" "Nee." "Ben je gewoon overstuur?" "Ja." 'Met mij? " "Nee, niet echt." Je verkleinen van het naar beneden. Het lijkt alsof veel moeite, maar het kan de moeite waard op het einde.
  • Laat je partner de vrijheid om te werken door middel van interne conflicten.
 7. 7
  Proactief problemen en misverstanden tussen u en uw partner. Beide leden van de relatie kan oplossingen bieden totdat je er een vindt die voor beide partijen aanvaardbaar is. Een echte compromis is er een waarin beide partners het gevoel hebben dat hun gedachten en gevoelens worden aangepakt, terwijl vast te houden aan reële beperkingen: haalbaarheid, tijd, kosten, enz.
 8. 8
  Verlichten. Zoek samen tijd om gewoon plezier te hebben. Doe dingen die jullie beiden echt genieten, waaronder het onverwachte. Duik in nieuwe dingen samen en wekken een gevoel van verwondering.
 9. 9
  Praten over onderwerpen die de andere persoon is weg te horen over. Wanneer u communiceren in een relatie, het bouwt obligaties en vertrouwen en ook u kunt een wederzijds belang te vinden. Dus je moet niet praten over dingen die de ander niet echt willen praten over een onderwerp of ze ongemakkelijk over.