Wkanl

Hoe maak je nog steeds vrienden met je ex-vriendje

Yeah yeah... Ik weet dat je net uitgemaakt met de persoon die je gaat uit met. Ik weet dat het hartverscheurend omdat ik ging door het zelfde ding. Maar nu, mijn ex en ik zijn beste vrienden! Wil je beste vrienden met je ex te worden? Nou, kom op dan!

Stappen

Hoe maak je nog steeds vrienden met je ex-vriendje. Als je vrienden zijn, dan kan het voelen pijnlijk om hem heen.
Hoe maak je nog steeds vrienden met je ex-vriendje. Als je vrienden zijn, dan kan het voelen pijnlijk om hem heen.
 1. 1
  First things first. Als je uit elkaar, heb je in een gevecht? Als je toen deed, wat is er gebeurd? Sorry zeggen zo vaak als je kunt. Hij voelt zich ergeren, maar blijven doen. Kort daarna zal hij eigenlijk voel me slecht voor je en vergeef je en je moet weer vrienden worden. Zo niet dan, sorry, je kwam naar het verkeerde artikel.
 2. 2
  Als je vrienden zijn, dan kan het voelen pijnlijk om hem heen. Probeer op te treden natuurlijk, zoals u zou doen om je andere vrienden. Gewoon werken net als je doet om je vrienden, maar niet girly rond uw ex-vriendje.
 3. 3
  Als je nog graag hem en willen weer samen met hem - ik weet niet wat te zeggen over dat want dat is voor zover ik ging, dus ik weet niet wat te doen. Vraag hem er weer uit. Als hij nee zegt, dan behandelen.
 4. 4
  Laten we hopen dat jullie redelijk waren vrienden voordat het break-up: dat maakt een geweldige basis voor een sterke vriendschap.
 5. 5
  Interactie met hem binnen groepen van wederzijdse vrienden of een aantal van zijn vrienden en een deel van jou. Op die manier, als je niet kunt bedenken wat te zeggen, je vrienden hebben je rug.
 6. 6
  Probeer niet om hem te vermijden, treden comfortabel om hem heen, alsof jullie altijd vrienden geweest. Hij went er om je heen en het zal geleidelijk minder lastig voor jullie beiden geworden.
 7. 7
  Als je hem laten zien dat u de zorg over hem op een lichte manier, zal hij beseffen op zijn eigen dat je hem terug wilt. Als hij wil dat je ook terug, dan is dat geweldig, maar als hij niet dan moet je gewoon verder gaan.

Tips

 • Wees zelfverzekerd - hij zou niet uit te hangen met iemand die geen vrienden kunnen zijn met de ex.
 • Beginnen opknoping uit als vrienden weer in groepen zodat het voelt niet te willen daten.
 • Wees altijd jezelf op alle artikelen goed? Nou, je moet jezelf wel bijna alle tijden, maar u kunt soms veranderen om anders te handelen of iets anders te doen: je hoeft niet om iets alles wat je doet.

Waarschuwingen

 • Probeer niet een ding genaamd wraak. Als hij niet wil uw vriend zijn, er is niets wat je kunt doen om zijn gevoelens te veranderen. Gewoon blijven vriendelijk tegen hem te zijn, zelfs als hij niet op dezelfde manier met je mee. De tijd zal leren wat er zal gebeuren.