Wkanl

Hoe je een man die vroeger als je opnieuw wilt u

Het is niet een eenvoudig proces om een ​​man die wordt gebruikt om je opnieuw te maken, net als u, maar het kan en is tal van malen eerder gedaan. Lees hieronder om uit te zoeken de beste manieren terug te winnen je droom man.

Stappen

Hoe je een man die vroeger als je opnieuw wilt u. Visualiseer winnen hem over.
Hoe je een man die vroeger als je opnieuw wilt u. Visualiseer winnen hem over.

Stap in de juiste gemoedstoestand

 1. 1
  Visualiseer winnen hem over. Het is onvermijdelijk dat u enige tijd na te denken over de man die vroeger graag, maar je kunt bepalen hoe je die tijd te besteden. Stel je voor hoe het zal zijn en wat het zal voelen als wanneer je terug te winnen hem. Voorzie deze als toekomstige geheugen en niet verre. Positief denken gaat veel verder dan je vaak beseft.
 2. 2
  Wees zelfverzekerd en sterk. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan als je probeert terug te winnen iemand die je afgewezen. Echter, verschijnen verdrietig of wanhopig is een gegarandeerde manier om hem NIET terug te winnen. Laat hem je kan bewegen op zijn.
 3. 3
  Zoek naar andere dingen te concentreren op. Ook al kun je terug te winnen van de man die vroeger je wilt, het gaat niet om 's nachts gebeuren. Voortdurend na te denken over hem zal niets doen, maar veroorzaken onnodige stress. Neem een ​​nieuwe hobby of besteden meer energie om je carrière en vrienden. Naast het hebben minder tijd om zich te concentreren op deze man, zal dit u het gevoel alsof u enkele controle over je leven hebben herwonnen.

Het breken van het ijs weer

 1. 1
  Beginnen te praten met deze man opnieuw. Ga naar hem aan het einde van de les of op een lunchpauze. Als je niet werkt of naar school gaan samen, schiet hem een ​​sms. Wees niet bang om de eerste zet te doen, want je hebt niets te verliezen op dit punt.
  • In de vroege stadia van het proberen om hem terug te winnen, proberen om de interacties kort en zoet te houden. Niet jezelf in een positie waar je voelt de verleiding te brengen tot negatieve gevoelens.
 2. 2
  Beperk uw contactpersoon. Als u herhaaldelijk bellen of te sms'en een man, zal hij vaak zien dit als pesterijen of stalking en worden uitgeschakeld door het. Het beperken van uw contact zal ook laten meer van hem willen, en maken hem meer kans om naar je toe komen.
 3. 3
  Handelen koket. Zodra je wat tijd hebt doorgebracht weer bij elkaar, is dit een juiste stap te doen. Gebruik je ogen te flirten of draag een gedurfde rode lippenstift. Vergeet niet, er is een verschil tussen speels flirten en verschijnen wanhopig. Jongens liefde te voelen als er "dat alles en meer" lachen om zijn grappen, tenzij ze je van streek. Maak hem het gevoel dat hij controle heeft, maar niet te veel controle.
 4. 4
  Draag zijn favoriete kleren aan je. Als hij je ooit een compliment op een shirt die je droeg, of je had een bijzonder goede dag met hem, terwijl het dragen van een bepaalde outfit, wees niet bang om die punten opnieuw uit te brengen.
 5. 5
  Wakkeren oude herinneringen. Wanneer u klaar bent om de eerste moedige stap te zetten in het winnen van hem terug bent, doen me denken aan de goede tijden die u beide samen genoten. Brengen een grappige anekdote of een bijzonder leuk of sexy date.

Het creëren van nieuwe herinneringen

 1. 1
  Ga naar nieuwe plaatsen. Niet blijven steken opknoping uit bij de oude plekken waar je zowel gebruikt om samen tijd doorbrengen. Als dit gaat om een ​​nieuwe situatie tussen de twee van u zijn, neem opwindende nieuwe locaties of leuke date ideeën die u niet samen hebben gedaan.
 2. 2
  Laat hem weten hoe je je voelt. Als je alles hierboven hebt gedaan, kunt u hem laten weten hoe je je voelt over hem. De enige manier waarop je in staat zijn om hem terug te krijgen is door het hebben van een discussie over.

Tips

 • Als hij begint te vragen u vragen over dingen die hij al antwoord op weet, lachen en genieten, omdat je net gewonnen hem weer!
 • Als hij houdt van een ander meisje, proberen en win hem door het uitgeven van meer tijd met hem toen ze doet.
 • Lachen en lachen veel. Doe flirterige dingen met je ogen
 • Jezelf zijn betekent niet dat je moet negeren all.You moeten zijn een goede person.Just kijken hem aan en probeer te begrijpen dat wat hij leuk vindt of wants.And proberen in te passen in zijn regels en daar ga je.. nu je don 't hebben om jezelf in zijn voeten, maar er zeker van zijn en altijd kijk omhoog!
 • Probeer uw data eindigen met een knuffel. Het laat je zowel een goede herinnering aan houden elkaar.
 • Wees niet obsessief! Dont worden hem voortdurend sms'en als hij zich binnen 5 minuten! Hij zal uiteindelijk antwoorden en als hij dat niet doet, praat met hem over.
 • Wees gewoon jezelf en als hij vertelt je iets wat je al weet of gehoord hebben gewoon spelen met hem mee!
 • Wanneer uw flirten borstel tegen zijn / haar arm en maak oogcontact met hem, dan flirtatiously kijk weg.
 • Beginnen klein. Probeer groepsactiviteiten eerste, met bijzondere aandacht voor hem en start het verlagen van het nodigt elk weekend of zo. Hij zal dan vangen op dat je er geweest bent voor bepaalde tijd.
 • Raak hem. Niet in een rare stalkish manier, maar misschien een klopje op de arm of spelen met zijn haar (als hij geen verstand)! Kom niet te intiem, maar aarzel niet om nog dichter zoals een knuffel of samen zitten comfortabel te krijgen.
 • Wees creatief!
 • Vertel hem hoe je je voelt. Zelfs na dat en hij nog steeds niet zoals jij, dan is hij niet waard uw tijd.
 • Zorg ervoor om te lachen om een ​​aantal van zijn grappen, maar niet alle omdat niet al zijn grappen kan wel of niet grappig te zijn.
 • Ga niet slapen met hem te snel, zal het alles verpesten! Een kus is aanvaardbaar, maar laat het niet te escaleren. Een kus laat hem verder te willen.
 • Als hij begint te plagen je dan betekent dat je uit de vriend zone en in de relatie zone.

Waarschuwingen

 • Doe niet zo pessimistisch. Die net verlaagt uw zelfvertrouwen en is niet nodig!
 • Wees niet te plakkerig. Hij zal bang zijn en weer uit.
 • Loop niet achter hem aan als hij genomen. Dat zou onbeleefd en respectloos zijn. Zelfs als je weet dat hij mist iets voor jezelf houden. Denken over zijn huidige relatie en zijn partner. Je wilt niet lijken als een 'dief'.
 • Als je hem missen, maar hij lijkt goed te doen en is vastbesloten, proberen om die gevoelens te verlaten. Je wil nooit meer te wachten op iemand.
 • Overdrijf het niet. Hij zou denk dat je een stalker en terug weg.
 • Als je flirt, neem het niet te ver omdat je gewoon wanhopig lijken.
 • Absoluut vermijden om dingen te doen met zijn vrienden als hij er niet is. Hij zou denken dat je liever hen en het zal alleen maar maken de situatie nog erger!
 • Maak hem niet laten je probeert om hem terug te winnen aan het begin en niet naar hem staren de hele dag. Het zal hem bang maken.
 • Volg niet een van deze stappen als je gewoon wilt een man aan je zijde om er goed uitzien. U hoeft niet een man om je lachen of voelt uniek nodig, en je echt niet wilt om hem te laten denken dat je rond te spelen met zijn hart eens dingen verliest zijn vonk.