Wkanl

Hoe je vriendschap een vervreemde ex terug te winnen

Heb niet gesproken met een ex in een lange tijd? Willen niet "weer bij elkaar 'te krijgen, maar gewoon op goede voet? Geen probleem.

Stappen

Hoe je vriendschap een vervreemde ex terug te winnen. Vraag jezelf af of je wilt dat je ex naar je vriend weer.
Hoe je vriendschap een vervreemde ex terug te winnen. Vraag jezelf af of je wilt dat je ex naar je vriend weer.
 1. 1
  Vraag jezelf af of je wilt dat je ex naar je vriend weer. Als uw ex is het type om voortdurend gebruik maken van andere vrienden, of je nog daadwerkelijk haar afkeer of zijn aanwezigheid in het verleden, niet proberen, want het is waarschijnlijk niet de moeite waard.
 2. 2
  Accepteer dat je veel tijd en geduld nodig. Men kan heel koppig en vrouwen kunnen wrok koesteren. Als je denkt dat je je vriend weer terug zal hebben in een paar weken, vergeet het maar.
 3. 3
  Communiceren met je ex. Gewoon oppakken van de telefoon en noemde hem of haar is normaal gesproken de snelste manier, maar als je een beetje hulp nodig hebben, doen alsof je waren schoonmaak en vond iets dat je herinnerd worden.
 4. 4
  Wanneer u voor het eerst begint te praten met uw ex (dit is ervan uitgaande dat je niet / nooit gehaat elkaar) ze gaan te willen praten over zichzelf. Of hun huidige relatie. Of hun school. Of hun werk. Maakt niet uit wat het onderwerp, ze gaan praten veel. Laat ze. Probeer niet om tussenbeide met uw eigen informatie totdat ze beseffen dat ze zijn altijd praten. Toen ze eindelijk beseffen het, zal een van twee dingen gebeuren: een, zullen ze excuses en geven u een kans te complimenteren hen, of twee, zullen ze je vragen hoe je bent.
 5. 5
  Vergeet niet dingen die je met elkaar gemeen hadden om de relatie te beginnen, en proberen om ze te gebruiken als manieren om gesprekken (seks, alcohol, enz. Zijn geen voorbeelden van redenen om vrienden te zijn) beginnen.
 6. 6
  Samen te komen voor koffie of lunch. Nogmaals, laat ze het woord doen. Dit is geen tijd om alle fysieke krijgen! Een knuffel, op het meest. Nogmaals, vergeet niet, dit gaat niet over "krijgen" met hen.
 7. 7
  Stel je communiceert op een frequentere basis. Stel voor een andere tijd / plaats om samen te komen. Als je kunt, bind het in met iets wat je doet voor school / werk / etc (dat wil zeggen, "Hey, mijn maatje gekregen een fototentoonstelling uptown. Zou je willen gaan met mij dit weekend? '). Het zal de ex troost om te weten het heeft een externe bron, als het ware.
 8. 8
  Ga zo door en je moet maatjes te zijn met die ex in geen tijd!

Tips

 • Wees vriendelijk en hartelijk, maar niet flirten.
 • Behandel uw vergadering als precies dat: een vergadering. Het is niet een datum, het maakt niet uit hoeveel het kan voelen als een.
 • Laat niet een maand gaan zonder contact.
 • Als u en uw ex-vrienden als geliefden waren, zal dit veel, veel makkelijker.
 • Vergeet niet, je bent niet rekindling een oude vlam, hier. Je waarschijnlijk gewoon wilt in staat zijn om de persoon te praten. Houd dit in gedachten! Als je gewoon wilt "hook up" met een oude fling, dit zal je niet helpen!

Waarschuwingen

 • Respecteren de beslissing van uw ex. Als ze niet willen zijn vrienden, laat ze met rust!
 • Niet gek handelen onhandig rond / naar hen.
 • Niet verdwijnen uit het gezicht van de planeet nadat ze een keer zien. Dit laat ze gekwetst en verward.
 • Niet zeggen of doen iets dat is ultra-persoonlijk van je relatie. Bijvoorbeeld, je ex niet bellen door die koosnaam of play "dat liedje" in de auto.
 • Niet in de oude routine je had in je (mislukte) relatie vallen. Gebruik deze tijd om te laten zien dat u bent gegroeid. Onthoud wat je ook deed (want, laten we eerlijk zijn, het was waarschijnlijk jouw schuld als je de een wil om vrienden te zijn), accepteer het, en probeer je best niet te tekenen van nog steeds als dat te tonen.
 • Doe dit niet om te zetten in een booty call.
 • Alcohol, terwijl het altijd goed voor het losmaken van de tong een beetje, moet worden ingezogen met mate. Teveel kan leiden tot een van jullie te emotioneel, waardoor die oude herinneringen (eventueel goed of slecht... het meest waarschijnlijk slecht) te drijven naar de oppervlakte.
 • Niet vertel je vrienden dat je in eerste instantie proberen om contact op met uw ex, vooral als ze zijn vrienden die je had toen jij en je ex samen waren, en vooral als je vrienden niet leuk je ex. Dit is een persoonlijke zaak. Dat zo te houden, in ieder geval voor een tijdje.
 • Rijden afzonderlijk.