Wkanl

Hoe maak je een man spijt je verliest

Hij heeft je waarschijnlijk gedumpt voor zijn verschillende redenen. Misschien is het voor een nieuwe meisje, of hij tijd nodig heeft, het kan van alles zijn. Wat het ook is, u zult willen hem tot spijt van het verliezen van je.

Stappen

Hoe maak je een man spijt je verliest. Sociaal zijn.
Hoe maak je een man spijt je verliest. Sociaal zijn.
 1. 1
  Sociaal zijn. Stok met een stel vrienden, ga op uitstapjes, nodigen clubs, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe dingen te proberen! Laat hem dat je leven draait niet om hem, en andere mensen heb je nodig ook.
 2. 2
  Mooi zijn. Misschien is het tijd voor een nieuw kapsel, of probeer dat nieuwe top, of draag een andere tint van glans. Loop gerust of meer lachen hartelijk. Laat hem zien dat je bent mooi, en hij laat iets prachtige slip uit zijn handen.
 3. 3
  Wees vriendelijk. Wie wil er nu niet een meisje dat bekend staat om zijn lief en vriendelijk voor iedereen? Elke andere jongen zou te jaloers zijn. Een inspanning leveren om mensen te helpen, of praten met de nieuwe persoon, of glimlach naar iemand die neerkijkt. Praat met mensen, maar ook luisteren naar iedereen die zou willen praten. Niets als waardoor hij wou dat hij een meisje had zo echt mooi als je, toch?
 4. 4
  Grappig zijn. Niet in de "Ha-ha, ik maakte die persoon eruit ziet als een idioot." manier, maar oprecht vriendelijk en grappig. Iedereen wil zijn rond iemand die hen gelukkig maakt, dus waarom niet ze aan het lachen? Als grapjes of het maken van de sfeer aansteker is niet je sterkste kant, lachen om hun grappen plaats. Het moet een enorme booming lach niet, een lach zou te werken. Lachen voor hen maakt de ander zich gewaardeerd voelen. Maak hem spijt van het verliezen van het licht van zijn leven.
 5. 5
  Wees geduldig. Helaas, zou hij worden het nemen van zijn tijd waardoor zijn geest of hij spijt dat hij je verloren. Het kan enige tijd duren, dus het is belangrijk om geduldig te zijn. Het zou goed voor je twee zijn om wat tijd te hebben uitgeschakeld, voordat hij terugkeert naar jou. Het is goed om geduldig te zijn, proberen om hem terug te dwingen je waarschijnlijk niet zal werken. En wie weet? Misschien kan je hem stoppen wens, en dan zal hij echt spijt je verliest.

Tips

 • Het is zijn of haar verlies voor het verliezen van iemand die zo uniek en bijzonder als je bent! Dus heb geen medelijden voor jezelf... Er zijn andere vissen in de zee.
 • Als hij echt wil dat je, zal hij alles in het werk om je terug te winnen te maken. Hij moet werken voor uw liefde, zodat hij de waarde van het hebben van je in zijn leven kan begrijpen.
 • Draag zijn favoriete kleur! Jongens hou als een meisje weet hoe ze hun favoriete band, kleur, of iets van hun smaak rocken.
 • Gewoon lachen, altijd zien dat je gelukkig bent. Dit kan een van de redenen waarom hij wil je terug.
 • Om hem echt pijn, het vinden van een nieuwe man en laat hem je bent verhuisd.
 • Wees vriendelijk met hem, hem niet te negeren met opzet, want het is onbeleefd.

Waarschuwingen

 • Ga niet rond daten elke man je ziet, het zal geen goed voor je reputatie.
 • Flirten een beetje is oke, maar flirten schandalig is een no-no. Het maakt je los en ontrouw kijken.
 • Soms, hij voelt dat hij niets te betreuren. Hard als het is, soms een man zal geen spijt van het verlaten van je, want hij heeft zijn eigen redenen je kan niet begrijpen.