Wkanl

Hoe te reageren als uw ex-vriendje vraagt ​​je er weer uit

Als een ex-vriendje vraagt ​​je er weer uit kan je in een onverwachte positie. Je hebt misschien dacht dat het voorbij was en was erg blij mee, of misschien heb je zelfs miste hem ook. Het belangrijkste om te onthouden is dat het niet uitmaakt hoe je je voelt of hem voelde het nog kostte veel voor hem om je weer uit te vragen dus probeer niet te hard zijn als het antwoord nee is, of als u niet weet dan volg je instincten.

Stappen

Hoe te reageren als uw ex-vriendje vraagt ​​je er weer uit. Vertel hem hoe je je voelt als je niet wilt om weer uit te gaan met hem.
Hoe te reageren als uw ex-vriendje vraagt ​​je er weer uit. Vertel hem hoe je je voelt als je niet wilt om weer uit te gaan met hem.
 1. 1
  Vertel hem hoe je je voelt als je niet wilt om weer uit te gaan met hem. Zorg ervoor dat u bent ergens rustig waar mensen niet zullen afluisteren en maak jullie allebei zenuwachtig of beschaamd
 2. 2
  Leg uit dat je uit elkaar voor het eerst voor een reden. De problemen die je beiden in de relatie zijn niet verdwenen. Je bent nog steeds jij en hij is nog steeds... goed... hem. Misschien heb je twee gewoon werken niet samen als een koppel.
 3. 3
  Zeg hem dat het niet een slechte zaak dat je niet samenwerken, maar door opnieuw te daten u misschien gewoon geen problemen tussen de twee van u erger door te gaan over oude grond opnieuw en uiteindelijk gewoon kwetsen elkaar helemaal opnieuw.
 4. 4
  Vraag hem naar de zin in wat je zegt te zien en op te geven vragen, waardoor u de verlegenheid van hem je weer vragen redden, en hem de schaamte van u niet opnieuw te zeggen.
 5. 5
  Accepteer het aanbod als je wilt weer uit te gaan met hem. Hij zal blij zijn, maar vergeet niet waarom het niet werkte eerst rond en hem eraan herinneren. Als het iets wat je twee kunnen oplossen was zou u beiden op te lossen om het te repareren, om te werken aan de relatie met het zelfde ding te stoppen breken je weer omhoog. U beide kunnen willen dingen langzaam te nemen totdat je kunt krijgen over wat brak je eerst ronde.

Tips

 • Als het ja, zorg ervoor dat hij weet waar je vandaan komt onmiddellijk, vooral als je echt het geven van je relatie nog een kans. Het is belangrijk om heel duidelijk, omdat het een zaak waar hij gaat ervan uit dat hij weet hoe je je voelt, vooral als het gaat om hem te kunnen zijn. Eerlijkheid is de sleutel tot een goede relatie.
 • Door te zeggen nee, dit u niet weerhouden zijn vrienden.
 • Als het niet, wees zacht. Leg uit dat het echt niet hem, het is wat gebeurd is voor en dat u niet wilt dat een van jullie te hebben om weer te gaan door dat
 • Als het ja, neem dingen langzaam. Verwacht niet te springen direct terug naar de plaats waar je was voordat je uit elkaar-kunnen er problemen met vertrouwen
 • Als hij het uitgemaakt met je en je was verwoest, en je beseffen dat het waarschijnlijk is dat precies hetzelfde weer zal gebeuren, lees dan hoe je over een break-up. Dat kan eigenlijk het meest nuttig ding dat je kunt doen als je de verleiding om weer in een ongezonde situatie.

Waarschuwingen

 • Alleen maar omdat jullie beiden nog steeds gevoelens voor elkaar het betekent niet altijd dat het zal werken. Ga er voor als je voelt het goed is voor jou, maar als je dat doet, niet alleen resultaten verwacht. Wees bereid om te werken aan dingen of het zal crashen en opnieuw branden
 • Als hij brak je hart, hij is een eikel en je hebt hem niet nodig. Je bent te goed voor hem! - Tenzij er de kans dat hij dacht dat je gaat om te breken met hem.
 • Laat hem niet het beste van je. Weet je nog toen jullie werden opgebroken, en wat hij zet je door. Dat op de lange termijn kunt u er zonder hem en door hem je een stuk sterker als persoon geworden. Als hij was een goede vriend na uw breuk, dan is hij waarschijnlijk echt een goede vent.
 • Soms een keer is niet genoeg, maar niet persoonlijk worden. Blijven herinneren hem waarom het niet werkte de eerste keer. Mannelijke ego laat hem niet geklopt te vaak terug
 • Als u besluit om weer uit te gaan, worden voorbereid voor hetzelfde ding om je weer te breken
 • Vergeet niet, als hij het uitgemaakt met je en je dagen doorgebracht huilen over, na te denken over de manier waarop je je voelde, en dan beseffen dat het misschien weer gebeuren, zelfs als je hem leuk.