Wkanl

Hoe maak je mensen waarderen en willen u

Wanneer andere mensen zoals jij, kan de wereld een zeer prachtige plek te zijn. Mensen die net als u staat te popelen om te helpen verzorgen van uw behoeften en wensen. Genieten van relaties met andere mensen is een belangrijke factor die bijdraagt ​​tot een lang leven en geluk. Sommige mensen zijn van nature in staat om anderen zoals zij. Degenen onder ons die niet zijn geboren met deze gave kan het zich ontwikkelen door het toepassen van slechts een paar principes.

Stappen

Hoe maak je mensen waarderen en willen u. Project een "echt nuttig houding.".
Hoe maak je mensen waarderen en willen u. Project een "echt nuttig houding.".
 1. 1
  Project een "echt nuttig houding." Je houding bepaalt de kwaliteit en de sfeer van uw gedachten, die op zijn beurt invloed op uw toon van de stem, de woorden die je gebruikt, je gezichtsuitdrukkingen en je lichaamstaal. Je houding bepaalt de kwaliteit van je relaties. Wanneer u een project "echt nuttig houding," een die is vrolijk, geïnteresseerd en behulpzaam, andere mensen zullen willen zijn om je heen. Het is aan u om uw houding te kiezen. Wanneer je het tegenovergestelde houding projecteren, zullen ze de tegenovergestelde reactie. Heel belangrijk: zorg ervoor dat uw woorden, intonatie en gebaren zijn allemaal consistent. Wanneer we geconfronteerd worden met inconsistentie tussen deze drie manieren van het leveren van een bericht, mensen die de meeste aandacht besteden aan lichaamstaal, en vervolgens naar toon van de stem - en verrassend weinig om de werkelijke words.The ding is dat je de nep-vrienden en de echte moeten erkennen degenen.
 2. 2
  Opbouwen met door het ontwerp. Wij willen mensen die net als wij, dus de sleutel tot oprichting van verstandhouding met vreemden is om te leren hoe te zijn als hen. Dit vereist dat u bewust de controle van uw gedrag voldoende te worden zoals de andere persoon om een ​​verbinding te vormen - althans voor een korte tijd. Kijk rond een restaurant of een andere openbare plaats waar mensen elkaar ontmoeten en een praatje maken en te vergelijken paren die in verstandhouding met degenen die dat niet zijn. Degenen die in verstandhouding mager naar elkaar, nemen dezelfde arm en been posities, en praat in soortgelijke intonaties. Kortom, ze lijken te worden gesynchroniseerd. De snelste manier om rapport te leggen met mensen die je ontmoet is te synchroniseren met hen. Synchroniseren betekent niet dat je bent wezen nep of onoprecht. Het doel is om u te helpen zetten de andere persoon op hun gemak en de snelheid van de verstandhouding die anders langer zou duren om te ontwikkelen. U bent niet verwacht om uw bewegingen, de toon en stem na te bootsen van de andere persoon, maar gewoon om te handelen met hem / haar op dezelfde manier waarop je zou doen als je al vrienden.
 3. 3
  Synchroniseren.
  • Probeer om te beginnen met het synchroniseren binnen enkele seconden van het maken van een nieuwe kennis. Vijf stadia van een geslaagde eerste ontmoeting...
  • Gebruik Open lichaamstaal. Onthul je hart door het verlaten van uw jack of jas losgeknoopt en tegenover de andere persoon.
  • Wees de eerste met oogcontact. Kijk de ander recht in de ogen.
  • Beam een ​​glimlach.
  • Wees de eerste om zich te identificeren met een aangename, "Hallo, ik ben Nick."
  • Leun subtiel naar de andere persoon om uw interesse en openheid te tonen, en beginnen te synchroniseren.
  • Pick-up aan de andere persoon de gevoelens en zich identificeren met hem door het synchroniseren van je bewegingen, ademhaling patronen en uitdrukkingen. Gebruik uw stem om terug te weerspiegelen de stemming overgebracht door zijn stem. Hem niet onhandig zijn houding, gebaren, hoofd-en lichaamsbewegingen en gezichtsuitdrukkingen kopiëren, maar merken en spiegel ze. Met name van belang: Spiegel zijn stem toon, volume, snelheid en toonhoogte.
 4. 4
  Herken de geheimen van effectieve communicatie. Verkrijg de andere persoon om te beginnen openlijk te praten, zodat u kunt ontdekken wat belangrijk voor hem en dienovereenkomstig te synchroniseren zelf. Begin met open vragen - die niet kunnen worden beantwoord met een simpel "ja" of "nee", maar de andere persoon te openen en onthullen zichzelf te moedigen. Steekwoorden: Wie? Wanneer? Wat? Waarom? Waar? Hoe? Houd het gesprek gaande door het beantwoorden van een vraag met een andere vraag.

Tips

 • Sensorische voorkeuren: Als je echt wilt om te communiceren met andere mensen op hun eigen golflengte, leren om snel achterhalen hun zintuiglijke voorkeuren. Mensen bekijken de wereld in een van de drie fundamentele manieren...
  • "Visuals" zijn vooral ingegeven door wat ze zien. Visuals neiging snel te praten, zwaaien met hun handen, kijk omhoog met hun ogen, goed te kleden en zeggen dingen als, "Ik zou graag het bewijs van zien. '
  • "Auditoria" door wat ze horen. Auditoria hebben de neiging bij een gemiddelde snelheid te praten, hebben melodische en expressieve stem, gebaren en hun ogen bewegen van links naar rechts en zal zeggen: "Ik hoor dat."
  • "Kinesthetics" door lichamelijke sensaties. Kinesthetics neiging om heel langzaam en met veel detail te spreken, naar beneden kijken als ze spreken, dragen geweven kleding, en praten over hoe ze zich voelen.
  • Detecteren zintuiglijke voorkeuren vereist dat u aandacht te besteden aan anderen, wat op zich maakt je een meer mensgericht, sympathieke persoon. En als je leert hoe om te synchroniseren met mensen met behulp van de woordenschat ze zich comfortabel voelen met, zal uw vermogen om rapport te ontwikkelen met bijna iedereen te laten groeien.