Wkanl

Hoe meer bescheiden

Bescheidenheid is iets dat wordt langzaam verloren in onze samenleving. Bescheidenheid betekent niet 'Be a Prude' of 'Wees een Deurmat'. Het betekent 'Respecteer jezelf en de anderen om je heen'.

Stappen

Hoe meer bescheiden. Ga over je garderobe.
Hoe meer bescheiden. Ga over je garderobe.
 1. 1
  Denk er eens over. Waarom ben je onbescheiden? Wil je aandacht? Doe je jezelf te accepteren? Bijhouden van een dagboek kan u helpen om uit te vinden de reden achter. Behandel het probleem van binnenuit. Misschien vinden een vertrouwde vriend te praten.
 2. 2
  Ga over je garderobe. Bescheidenheid is verpersoonlijkt in wat je draagt. Zoek kleding die nog steeds aantrekkelijk dat dek je toe bent. Decolletes die niet te laag zijn. Kleding die niet super zijn strak. Broeken en rokken die accent uw lichaam goed, maar niet verlaten u uitgieten bij elke naad. Ondergoed dat eigenlijk blijft onder uw kleding (zeer belangrijk).
 3. 3
  Kijk zelf. Soms is het makkelijk om uit te barsten met een onverkwikkelijk of onbeleefde opmerking. Zorg ervoor dat wat je zegt respect voor jezelf en de anderen om je heen is. Dit kost tijd en oefening.
 4. 4
  Omring jezelf. Zoek vrienden met wie je niet hoeft te rond skank, en ze zijn goed met dat. Dit betekent niet dat dump je hele menigte van vrienden, maar misschien vinden een paar mensen te zijn met dat merk je handelt de manier waarop u wilt handelen.
 5. 5
  Accepteer jezelf. Je bent mooi en acceptabel net zoals je bent, omdat je een mens net als de rest van ons zijn. Je hoeft niet te worden super-sexy, altijd beschikbaar om te flirten, open voor iedereen die wil spelen met je. U kunt tegenhouden een beetje, speel je kaarten goed, en bespaar jezelf (fysiek en emotioneel) voor iemand die echt en oprecht belangrijk voor u en respecteert je. Ze zullen het zeer waarderen.

Tips

 • Begrijp ieders motieven en overtuigingen, ze respecteren en empathie
 • Zoek een vriend die om je geeft en vraag hen om u te houden in het controleren en corrigeren je persoonlijk als je uit van de lijn
 • Mooi is niet hetzelfde als sexy.
 • Professionaliteit komt samen met bescheidenheid
 • Je kan sexy zijn als je wilde zijn, hoef je niet bescheiden te zijn. Het is een kwestie van persoonlijke mening. Als sexy is jouw ding, doe dat. Als bescheidenheid is jouw ding, dan wel bescheiden.
 • Wees geduldig. Het is moeilijk om oude gewoonten te veranderen.
 • Niet bekritiseren mensen verschillen, rekening houdend met RESPECT is broer van bescheidenheid's.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet om niet te proberen zo hard.