Wkanl

Hoe maak je een volwassen jonge volwassene

Een jonge volwassene bestaat tussen de leeftijd 18-24. Zoals u wellicht weet, niet alle mensen op deze leeftijd, ondanks het feit dat jonge volwassenen, hebben de rijpheid stadium nog niet bereikt. Deze stappen hopelijk zullen helpen elke jonge volwassene lezen van deze volwassen geworden.

Stappen

Hoe maak je een volwassen jonge volwassene. Begroeten met een hand schudden.
Hoe maak je een volwassen jonge volwassene. Begroeten met een hand schudden.
 1. 1
  Begroeten met een hand schudden. Zorg ervoor dat uw handdruk heeft een sterke greep op het, maar niet te sterk, omdat je niet wilt dat de hand van de andere persoon te verpletteren. Zorg ervoor dat je twee doen shakes en loslaten. Oogcontact is ook belangrijk bij de begroeting.
 2. 2
  Leiden een eigen leven. Terwijl je je leven doorbrengen grapje met mensen, uit te gaan naar clubs, bars of partijen, ten minste een nacht doorbrengen in de week waarin u de tijd die u kunt besteden met jezelf hebben, een nacht waar je nee te zeggen tegen clubs, bars, en partijen: gaan zitten en een film kijken, hebben een hete lavendelolie bad, etc.
 3. 3
  Kleed je smart. Zorg ervoor dat je kleden in een slimme en passende wijze. Hebben een unieke stijl, maar niet een belachelijke een. Smart dressing kan bestaan ​​uit slanke jeans en een geplooid shirt, een zonnebril die bij u passen, en gelled of gekamd haar. (TIP, zorg ervoor dat bij het dragen van een shirt, maar ongedaan twee knoppen van de top en spuit borst slechts eenmaal met eau de cologne.) Maar je kleedt, zorg ervoor dat het past bij uw persoonlijkheid.
 4. 4
  Kijken of lezen van het nieuws. ontwikkel uzelf met enige kennis van wat er gaande is in de wereld.
 5. 5
  Beslis of u een bankrekening te krijgen. De meeste volwassenen hebben een.
 6. 6
  Krijgen een paspoort. U heeft deze nodig om naar het buitenland te reizen.
 7. 7
  Get a job: Als u nog steeds bij je ouders woont, is er een kans dat je ze wekelijks te betalen, als je dit niet kunt veroorloven, vindt een volledige of parttime baan waarin je kunt geld verdienen aan het leven veroorloven en gebruiken voor entertainment.
 8. 8
  Word slim, maar niet pronken. Lees non-fictie boeken over de geschiedenis of de wetenschap, leren een beetje meer en het verhogen van uw kennis. Kennis is de sleutel in het worden slim en volwassen.
 9. 9
  Krijgen rond. Maak een beslissing of je gaat niet rijden of. Face it, tenzij u de loterij gewonnen of gespaard, je eerste auto was niet de beste van de auto's. Als je niet rijdt, krijgt rijlessen, maar zorg ervoor dat je kunt een bedrijf dat is goedkoop en vrolijk vinden. Als je rijdt en je auto is niet aan jou normen, geld besparen en een nieuwe kopen of het aanpassen en maken dat de auto een deel van je leven, niet een blikje op wielen verborgen door een deksel. De uitzondering is als je woont in een grote stad, waar mensen over het algemeen niet de zorg over auto's.

Tips

 • Wees jezelf
 • Have Fun, maar niet in de problemen komen.
 • Dress Smart
 • Leven iets aan de rand, maar wees niet bang om NEE te zeggen!
 • Hier krijg je een vriendin / vriend, maar zorg ervoor dat je ze eerst houdt of je weet waar het zal leiden.
 • Krijg ziekteverzekering en te begrijpen wat het dekt.

Waarschuwingen

 • Wees niet ongepast.
 • Gebruik geen ', dat is wat ze zei "moppen.
 • Blijkt niet uit of het aantal vrienden die je hebt kan afnemen.