Wkanl

Hoe te leuk zijn om mensen

Heb je altijd al wilde zijn aardig voor mensen? Om zijn ze leuk terug te zijn? Aardig zijn is niet moeilijk, maar het heeft wat polijsten voor anderen om uw inspanning te realiseren. Een op je gezicht maakt anderen ook glimlachen. Een vriendelijk woord aan iemand, of houden van een open deur naar de persoon die op het punt te gaan, is heel eenvoudig te doen, en op de lange termijn zal zelfs je gelukkig maken!

Stappen

Hoe te leuk zijn om mensen. Lachen om de mensen die je ontmoet, zal het de andere persoon terug te glimlachen dringen.
Hoe te leuk zijn om mensen. Lachen om de mensen die je ontmoet, zal het de andere persoon terug te glimlachen dringen.
 1. 1
  Lachen om de mensen die je ontmoet, zal het de andere persoon terug te glimlachen dringen. Glimlachen naar anderen vaker is een essentiële beweging te niceness. Zelfs als je niet van de persoon, nog steeds beleefd blijven en erken ze. Probeer te glimlachen, maar ga niet te ver gaan met de chat of overdreven expressieve glimlach want dat zal net loskomen als nep.
 2. 2
  Wees niet verlegen om jezelf te introduceren aan nieuwe mensen. Begroet mensen die komen door, en als ze zien dat je erkenning zullen ze waarschijnlijk antwoorden. Wie weet, kan je een geweldige nieuwe vriend die je nooit zou hebben ontmoet als je niet had opgevoerd en zei hallo te maken.
 3. 3
  Begin een gesprek. Praten over de kleine dingen die je weet dat de persoon zou worden geïnteresseerd bent Als u niet weet wat de ander goed genoeg om te weten over hun voorkeuren, probeer te praten over dingen om je heen gebeurt. (De vergadering u beiden geweest om een ​​uur geleden, de nieuwe man in de klasse Math, de fantastische nieuwe schoenen je collega is het dragen, etc.) Integratie van humor helpt altijd, mensen genieten van iemand die kan ze lachen of heeft een betekenis van humor en kan ze begrijpen. Droge gesprek maakt een indruk niet weg.
 4. 4
  Iedereen houdt van complimenten, dus wees niet bang om iets positiefs over de andere persoon zegt. Maar wees voorzichtig, hoewel, niet om ze te vleien teveel. Te veel vleierij kan de indruk geven dat je zuigen aan hen, en vooral als deze nieuwe vriend is een superieur, zullen ze aan je denken als een schoothondje of butt-kusser.
 5. 5
  Maak afspraken gaat spreken bijna elke week. Vergeet niet om contact methoden uit te wisselen. Haal haar e-mail, pak zijn adres, vragen om hun telefoonnummer. Niet zonder dat hun persoonlijke informatie achter te laten als je echt wilt hem / haar! (Echter, als ze slagen er niet in het leveren van contactinformatie, niet lastigvallen ze proberen om het te krijgen. Wees aardig, lach, en bieden opnieuw te lopen in hen op een dag.)
 6. 6
  Krijgen ze iets leuks eens in een tijdje. En voor vakantie of verjaardagen, koop iets heel bijzonders dat je weet dat hij / zij zal echt waarderen. Het hoeft niet iets super duur. Een doos bonbons, een nieuwe notebook, als je het echt meent, zal je vriend het bericht te krijgen en aardiger voor u ook.
 7. 7
  Wees beleefd tegen anderen. Helpen als dat nodig is, zelfs met mensen die je nooit eerder hebt ontmoet. Die persoon zou kunnen zijn eenzaam, en je kan de enige die ze hebben gesproken om die dag te zijn. Stel je voor hoe gelukkig ze zullen zijn... en dan zul je gelukkig ook, wetende dat je leuk om iemand geweest zijn.
 8. 8
  Niet vloeken. Het projecteert een lelijk beeld van jou.
 9. 9
  Wees aardig voor iedereen, zelfs degenen die lelijk tegen je zijn geweest. Wie weet? Ze zou kunnen beginnen aardig tegen je, ook! En als ze dat niet doen, in ieder geval je wordt fatsoenlijk.
 10. 10
  Erop gebrand zijn om hulp te bieden. Vooral voor degenen die hun armen vol, kinderen zijn ze bijwonen, moeite met lopen, het dragen van zware voorwerpen, enz. Op een dag, zou je net als hen, en zij zullen hun hulp aanbieden. Kredietverlening anderen een helpende hand is ook een goed gevoel.
 11. 11
  Bieden om te helpen opruimen na een feest of een get-together. De gastheer kan zijn moe, en zijn blij met uw hulp.
 12. 12
  Denk er altijd aan mensen van de manier waarop je zou willen worden behandeld behandelen. Als je leuk om mensen die ze behandelen je op de juiste manier, en als je verschrikkelijk en smerig aan mensen die ze zullen denken dat je bedoelt en negeer je bent.
 13. 13
  Als mensen vervelend tegen je, ze altijd behandelen mooi, zelfs al heb je niet wilt. Het zal in gebruik een dag.
 14. 14
  Als je mensen die zeer ongemanierd om u, nooit handelen op dezelfde weg terug, omdat u brengen je tot op hun niveau.
 15. 15
  Als u problemen ondervindt bij het ​​zien van de beste in mensen, denken aan hun talenten. Is hij / zij echt intelligent? Hebben ze hebben geweldige gevoel voor mode? Iedereen heeft iets te waarde.
 16. 16
  Doe dingen die leuk zijn voor de mensen en maken ze zich goed voelen

Tips

 • Let op bij de persoon praat, kijk niet weg.
 • Wees aardig voor anderen, en ze aardig tegen je zullen zijn!
 • Wees altijd beleefd. (Maakt niet uit welke).
 • Proberen zinloos argument of argumenten in het algemeen te vermijden
 • Vergeet niet dat niemand is vrijgesteld van alle praktijken van vriendelijkheid.
 • Niet alleen zullen zij aardig tegen je, mooier dan ooit en je zou zelfs een vriend voor het leven!
 • Onthoud de gouden regel: Behandel mensen zoals u behandeld wilt worden.
 • Wees aardig voor mensen, zelfs als je nodig hebt om gemene dingen later tegen jezelf zegt.
 • Als iemand iets grof of vervelende zegt, probeer je best niet om terug te vechten. Bijvoorbeeld, als iemand zegt: "Ik hou niet van je shirt," wees niet terug betekenen, gewoon lachen en weglopen. Dat laat ze zich afvragen waarom je zo aardig en misschien zullen ze beginnen om aardiger voor je zijn.
 • Vergeet niet dat bepaalde dingen die mooi worden beschouwd in sommige culturen in feite kan onbeleefd zijn in anderen. Zorg ervoor dat u een aantal antropologische onderzoek te doen voordat je naar verschillende landen, zodat je kan beleefd genieten van de lokale gebruiken.
 • Oefen praten met vreemden.
 • Kijk mensen in de ogen wanneer je met ze praat.
 • Gebruik geen scheldwoorden!
 • Schudden elkaar de hand bij de begroeting iemand!