Wkanl

Hoe aardig te zijn en vrolijk

Heb je ooit gedacht hoe geweldig het zou zijn om te glimlachen en de hele tijd, en voor mensen om te denken dat je echt? Hier is hoe!

Stappen

Hoe aardig te zijn en vrolijk. Lachen en positief zijn.
Hoe aardig te zijn en vrolijk. Lachen en positief zijn.
 1. 1
  Lachen en positief zijn. Positief zal u helpen gelukkig te blijven, zelfs als u een slechte dag. Een verbetert uw visie, en maakt mensen van je denken als een en gelukkig mens. Glimlachen naar mensen helpt hen ook over zichzelf! Trouwens, niemand houdt van een persoon die ze verveelt met zijn eigen problemen.
 2. 2
  Staking van een gesprek. Wees niet bang om te praten met mensen. Introduceer jezelf, en dan vraag hen over hun dag. Niet alleen over jezelf praten in de hele conversatie. Vraag hen over hun en wie ze zijn.
 3. 3
  Druk uw. Wees niet bang om naar voren zet je, zelfs als zij strijdig zijn met die van de persoon met wie u praat, maar zorg ervoor om te zijn. Een goede manier om een tegenstrijdige mening te geven is om te beginnen met te zeggen: "Ja, je hebt gelijk als je zegt dat, maar ik voel dat..." Het niet eens met mensen gewoon zo dat ze zullen willen u - niemand houdt van een kloon. Mensen zullen je voor het hebben van je eigen gedachten en meningen, vooral als ze volwassen zijn en uitgedrukt op een zodanige wijze. Natuurlijk, iets dat zou kunnen beledigen mensen, vooral als ze voelen zich sterk over het onderwerp niet zeggen.
 4. 4
  Roddelen nooit. Achterklap over mensen alleen maakt je slecht aan de mensen die je roddelen te kijken. U verliest geen mensen kunnen hebben in je. Ook als u ervoor zorgen over mensen alleen voor hen te spreken, bent u waarschijnlijk om te spreken in een burgerlijke manier en vermijd alles zeer te zeggen. Houd in gedachten dat wat je zegt over mensen achter hun rug zal hen bereiken - en als dat zo is, zal het erger dan wanneer je je gedachten had uitgedrukt in een burgerlijke manier voor hen te zijn.
 5. 5
  Glimlach bij vreemden als je ze ontmoet, of het nu de winkelier, de postbode, of de mensen die bij u in de lift. Niet vreemd lachen: slechts een kleine glimlach zal ze denken dat je bent mooi.
 6. 6
  Weet je niet verliezen. Wees geduldig met mensen, zelfs als het moeilijk is. Als u zich erg boos over iets, zitten als je staat, en te gaan liggen als je zit. Drink een glas water - bij voorkeur koud. Als dit niet helpt, je gezicht wassen. Ademhaling langzaam helpt ook controle woede.
 7. 7
  Wees hoffelijk, zelfs op uw. Dit zal mensen van je denken als een persoon met, en voor u creëren. Als je bent aardig voor iedereen, ongeacht hoe bedoel ze zijn, niemand zal enkele reden om je een hekel hebt. Aardig tegen je vijanden zullen ook rijden ze gek!
 8. 8
  Wees aardig voor mensen die niet "". Niet alleen leuk zijn om populaire mensen. Aardig zijn tegen mensen die anderen beschouwen verliezers of zal helpen creëren een beeld van u als een oprecht en persoon.
 9. 9
  Leuk zijn om mee te praten! Niet hommel op boringly over iets; meer spannend en interessant als je praat. Onder meer kleine en grappige verhalen in gesprekken en nooit saai zijn als praten met iemand.
 10. 10
  Maak je geen zorgen over wat mensen denken. Zolang je jezelf zijn, dat is prima! Er zullen altijd mensen zijn die niet van jou, en je moet leren om ze en ga verder met je!
 11. 11
  Verwijder jezelf. Als je jezelf in een slechte situatie met iemand, verwijder je gewoon. Uiteraard is het te negeren of te vermijden iemand, maar gewoon proberen om jezelf redelijk afstand te nemen van de situatie.

Tips

 • Tot tien tellen in je hoofd, en diep ademhalen als je gestresst bent kunt u voorkomen dat zegt iets wat je later spijt van.
 • Hoewel het niet een goed idee om te kreunen aan mensen, als je een slechte dag, het uitleggen aan iemand omdat zijn erger te kroppen. Mensen kunnen zelfs denken dat je vervelend bent als het lijkt alsof je nooit een slechte dag!

Waarschuwingen

 • Gebruik niet te veel scheldwoorden, want mensen zullen denken dat je onbeschaafd zijn. Als andere mensen zeggen dat ze voor u, neem het als een grap. Probeer te lachen of glimlachen, die ervoor zorgt dat mensen denken dat je een heel lief persoon.