Wkanl

Hoe om jezelf te zijn rond iemand die je bewondert of wilt

De meeste mensen handelen als een totaal ander persoon als ze rond iemand die ze bewonderen of willen. Dus hier zijn een paar eenvoudige stappen om u te helpen jezelf te zijn rond die persoon en overwinnen die zogenaamde vlinders in je buik.

Stappen

Hoe om jezelf te zijn rond iemand die je bewondert of wilt. Onderzoek hoe je elke dag handelen wanneer u niet in de aanwezigheid van die persoon.
Hoe om jezelf te zijn rond iemand die je bewondert of wilt. Onderzoek hoe je elke dag handelen wanneer u niet in de aanwezigheid van die persoon.
 1. 1
  Onderzoek hoe je elke dag handelen wanneer u niet in de aanwezigheid van die persoon. Ben je luid en gek, of verlegen en gereserveerd? Houd een algemene beschrijving van hoe u reageert en je persoonlijkheidskenmerken wanneer u niet rond die persoon.
 2. 2
  Probeer voor te stellen hoe je zou handelen om je vrienden, en de persoonlijkheidskenmerken u portretteren als de persoon die je wilt of bewonderen was gewoon een gewone vriend of familielid te visualiseren.
 3. 3
  Wees zelfverzekerd. Vertrouwen is de sleutel tot het krijgen wat je wilt, dus ga er voor op alle mogelijke manieren.
 4. 4
  Denk dat de beste. Negatief denken leidt tot negatieve dingen. Als je positief denkt, zult u zich zekerder over de situatie en zijn een stuk comfortabeler en uitgaande.
 5. 5
  Weten dat de andere persoon zal waarschijnlijk niet herinneren dit gesprek voor dat lang. Als je zegt dat iets wat je denkt verkeerd is, niet in het zweet. Ze zullen waarschijnlijk vergeet het maar tegen het einde van de dag.
 6. 6
  Het is niet het einde van de wereld als je toevallig krijgen afgewezen. Je zult weten dat je je best gedaan, en je zult niet altijd afvragen 'wat als?' meer.
 7. 7
  Niet te vol van de persoon. Niemand houdt van iemand die lijkt op een stalker. Als je net naar de persoon te leren kennen, praat met hen over 2-3 keer per dag. Tenzij ze met je praten eerst, moet je niet jagen ze proberen om een ​​gesprek te maken. Het wordt griezelig en ongemakkelijk; snel.

Tips

 • Probeer jezelf voorstellen met een familielid of vriend die je comfortabel rond te voelen en wees jezelf.
 • Plan wat je gaat zeggen voordat je het zegt. Als u weet dat de persoon goed genoeg, dan kunt u waarschijnlijk wel raden hoe ze zullen reageren op de meeste vragen. Op deze manier zul je minder nerveus, en er zal niet onhandig, stille pauzes.
 • Vergeet niet dat de persoon is slechts een persoon. Het is niet zo moeilijk als je denkt.
 • Als je normaal een saai, saai persoon... gewoon proberen en te ontspannen. U bent waarschijnlijk niet zo flauw of saai als je denkt. Probeer het kraken van een grap of een beetje anders dan alle anderen.
 • Vraag hen niet na 1 week. Het antwoord is, waarschijnlijk, een 'nee.'
 • Zeg niet beledigend, vuile, ruwe of dingen rond de persoon. Niemand houdt van iemand die de hele tijd iedereen beledigt.
 • Als je hem mee uit te vragen, en hij zegt nee, dat betekent niet dat je niet kan worden vrienden met hem!

Waarschuwingen

 • Als je voordoen als iemand anders te zijn - komt u over als nep.
 • Niet meteen denken slaapt u met hem / haar