Wkanl

Hoe maak je mensen een goed gevoel

Alle mensen hebben een ding gemeen. We willen allemaal aardig gevonden worden. Wij zijn een zeer ego gedreven ras, maar we hebben een sterke behoefte om de goedkeuring van anderen te hebben. Te maken mensen zich goed voelen, hoef je niet uit te gaan van je weg en je hoeft niet te zelfs graag de persoon. Hier zijn een aantal stappen die u kunt nemen om een ​​persoon een goed gevoel.

Stappen

Hoe maak je mensen een goed gevoel. Gebruik de naam van een persoon.
Hoe maak je mensen een goed gevoel. Gebruik de naam van een persoon.
 1. 1
  Gebruik de naam van een persoon. Mensen hebben de neiging om zich goed voelen als ze hun naam horen. Soms zijn mensen houden ook vriendelijk bijnamen, bijvoorbeeld: als zij van voetbal, kunt u erkennen dat door hen "Footy Queen / King" roepen! Tenzij zij niet zouden waarderen dat, en je weet dat al. Dan gewoon zeggen dat hun echte naam.
 2. 2
  Vraag de persoon om je iets te leren. Mensen altijd een goed gevoel over zichzelf wanneer ze mensen leren - en wanneer de persoon krijgt het recht zijn geweldig!
 3. 3
  Compliment van een persoon. Zelfs als je een hekel aan een persoon, kunt u altijd een ding dat je graag over hen. Het zou de auto ze rijden of het horloge die ze dragen zijn.
 4. 4
  Luister en herhaal weer stukjes van wat ze net gezegd. Dit zal ze laten zien dat je echt luistert. Maar al te vaak willen we mensen aan ons horen. Meestal willen we onze mening op te leggen of willen we een persoon te vertellen wat ze moeten hebben gedaan in een situatie, of wat je zou hebben gedaan. Als je gewoon luisteren, en ik eigenlijk echt te luisteren, niet alleen maar knikken en zijn de vorming van een antwoord in je hoofd, mensen echt een goed gevoel als ze weten dat iemand luistert.
 5. 5
  Begrijpen. Als je jezelf in hun positie en echt begrijpen wat ze zeggen of gaan door. Mensen zich goed voelen als ze weten iemand begrijpt wat ze zeggen.
 6. 6
  Smile (lijkt eenvoudig genoeg). Als je alleen maar glimlachen naar iemand, het zal hen meer op hun gemak voelen.
 7. 7
  Onthoud de namen van hun echtgenoot, of belangen die ze hebben. Dan als je ze ziet kun je vragen: "Hoe is Linda?" Of "nog aan het bouwen van het model boten?" Remembering belangrijke feiten over een persoon, maakt ze het gevoel dat ze speciaal zijn.
 8. 8
  Helpen een persoon. Dit is een vrij eenvoudig. Als iemand in nood en help je ze. Het zal ze laten zien dat iemand om hen geeft.
 9. 9
  Raak ze met vriendelijke omhelzingen, kussen en meer. Maar ze moeten natuurlijk. Voel de schoonheid (denken - het is de perfecte meervoud) van liefdevol iemand...
 10. 10
  Kopen ze een gift om te zeggen met liefde en beste wensen ofzo
 11. 11
  Maak een bewuste poging om te genieten van negatieve energie in uw buurt en re-stralen op een positieve manier.

Tips

 • Vergeet niet, heb je altijd de kracht om iemand een goed gevoel.
 • Elke situatie en elke persoon is anders - dienovereenkomstig aanpassen.
 • Greet altijd mensen van harte.

Waarschuwingen

 • Probeer te doen wat natuurlijk aanvoelt en zo oprecht mogelijk.
 • Dit is geen indicatie voor "slijmen". De meeste mensen zullen direct zien door je als je niet echt.