Wkanl

Hoe maak je een slecht meisje te zijn

Weet u van Angelina Jolie? Ze is een van de meest verbluffende slechte meisjes van Hollywood en de meest sexy vrouw in leven. En ze maakt hoofden draaien wanneer mensen haar zien. Wil je leren hoe je een slecht meisje net als haar zijn?

Stappen

Hoe maak je een slecht meisje te zijn. Omring jezelf met vrienden.
Hoe maak je een slecht meisje te zijn. Omring jezelf met vrienden.
 1. 1
  Leuk zijn! Een slecht meisje houdt om plezier te hebben. Ze kan partij de hele nacht, drink zichzelf in een roes, en nog steeds opstaan ​​de volgende dag en zijn klaar voor meer. Ze zal de lach en flirterig, en maken mannen willen meer van haar.
 2. 2
  Leer te worden spannend.. Slechte meisjes lopen adrenaline rushes. Voor haar, het leven is een achtbaan, en het zal je bloed zingen gewoon om mee te zijn voor de reis. Ga bungeejumpen, ga op gevaarlijke achtbanen of sky-dive, Gewoon voor de kick van dit alles.
 3. 3
  Reinig jezelf en. Slechte meisjes zijn definitief knockouts. Slechte meisjes zijn meestal zeer opvallend met jaw-dropping cijfers. Zij zijn de basis "hete babes." Ze weten hoe ze de wandeling en strut hun spullen lopen. Zij krijgen korting op het middelpunt van de mannelijke aandacht. Dragen minirokken, strapless topjes, sandalen, donkere kleuren, skinny jeans, hoge hakken (draag meestal solide en gedessineerde kleuren, maar duidelijk is ok) en flats. Een slecht meisje moet zijn sexy.
 4. 4
  Wees een subtiel. Flirten met iedereen en iedereen, gewoon voor de lol. Jongens zullen altijd willen zijn om je heen en met je praten, dus leren hoe je de aandacht van hen houden. Als je besluit om iets seksueel te doen met hen, vertellen niet het hele school. Geruchten zou kunnen en waarschijnlijk zal gaan rond over jou. Een slecht meisje laat ze zweven rond, en handelt mysterieus over ieder. Niet worden lastig gevallen over alles dat wordt gezegd over u en uw man of jongens, tenzij het gaat te ver. Als je eenmaal op het punt waar je denkt dat het een beetje te veel, dan kun je het meisje of meisjes beginnen te confronteren.
 5. 5
  Bouw je vertrouwen. Boven alles, een slecht meisje weet dat ze is heet en dat ze kan doen, zeggen en krijgt alles wat ze wil. Als je je schoonheid en je persoonlijkheid kan waarderen, je bent al op weg naar vertrouwen. Onthoud: meisje kan worden tien keer beter uit alleen maar door haar houding. Lopen de zalen met je hoofd omhoog, borst vooruit, schouders naar achteren, kijk recht naar voren alsof je een doel. Glimlach en accepteren complimenten zoals je al wist dat je schattig uitzag. Je kunt niet iets warm of schattige dragen zonder dat de houding dat het overeenkomt.
 6. 6
  Omring jezelf met vrienden. Proberen om twee of drie verschillende groepen vrienden hebben, zodat u altijd over een back-up die bij je beste vrienden niet in de buurt. Maak jongere mensen fans in plaats van vrienden. Wees cool met iedereen, maar op zijn hoede voor haters; niet eens kijken hun weg. Hebben vrienden die vrienden met mensen die je niet wilt zijn, dus ze zullen u vertellen wanneer andere mensen over je praten of iets zeggen onbeleefd. Je hoeft niet te worden met de meest populaire meisje op school, maar zorg ervoor dat ze is ofwel een ander slecht meisje, mooi, grappig of goed bekend.
 7. 7
  Leren om te feesten. Je moet leren hoe om plezier te hebben, maar nooit geen drugs, rook, en niet al te vriendelijk te krijgen met alcohol. Wees niet trashy, proberen te zijn sexy, zelfverzekerd, en suave.

Tips

 • Slechte meisjes hebben nooit tijd voor introspectie of depressie - ze zijn te druk bezig het grijpen van de wereld bij de horens.
 • Slechte meisjes leuk om mensen om haar heen moet wel, als niet mensen zullen beginnen hekel haar.
 • Wees een trend voorgerecht, dragen modieuze kleding en schoenen!
 • Een slecht meisje houdt van mode halslijnen, hoge hakken, rokken ingesloten halverwege de dij, strapless alles, en sexy lingerie. Maar niet sletterig handelen of draag al te onthullende kleding.

Waarschuwingen

 • Doe niet te veel, slapen rond, krijgen in gevechten, profiteren van mensen, of verleiden elke man die je ziet. Dit zijn allemaal goede manieren om een ​​sexy slecht meisje niet zijn, maar gewoon een slecht meisje.
 • Draag geen skanky kleren. Zij zullen u hebben een reputatie die je niet wilt.

Dingen die je nodig hebt

 • Sexy kleding.
 • Eye-liner.
 • Subtiele make-up.