Wkanl

Hoe te vertrouwen

We zijn allemaal mensen en hebben gebreken. Zelfs als uw fysieke verschijning of sociale vaardigheden zijn niet wat je zou willen dat ze waren, dat niet hoeft te stoppen met u van exsuderende zelfverzekerdheid. Hier is hoe te geloven in jezelf.

Stappen

Hoe te vertrouwen. Erken je talenten en goede eigenschappen.
Hoe te vertrouwen. Erken je talenten en goede eigenschappen.

Vertrouwende

 1. 1
  Erken je talenten en goede eigenschappen. Maakt niet uit hoe je je voelt naar beneden, probeer jezelf een schouderklopje een beetje en denk aan de dingen die je uitblinken in. Focussen op je betere attributen zal je afleiden van gepercipieerde gebreken en het vergroten van je gevoel van eigenwaarde. Denk aan uw goede eigenschappen in uiterlijk, vriendschappen, talenten, en het meest van al, de persoonlijkheid. Sommige mensen hebben bepaalde gebreken bijvoorbeeld, hebben ze de neiging om op hun buik te houden wanneer ze zingen. Dit kan kijken onhandig, maar zorg ervoor om het te omarmen. Als je echt op een hoog niveau van vertrouwen, bijvoorbeeld, je kunt zelfs het uw handtekening zet op het podium. Als je moeite hebt om te komen met goede kwaliteiten, probeer dan deze tips:
  • Denk terug aan complimenten van andere mensen. Misschien hebben ze merkte op je glimlach, of uw vermogen om koel en bedaard te blijven in stressvolle situaties. Zorg ervoor dat ze terug compliment!
  • Onthoud eerdere prestaties. Het kan iets andere mensen erkend, alsof je op de top van je klas, of iets wat alleen jij weet, als een stille daad van dienst om het leven gemakkelijker te maken voor iemand anders te zijn. Realiseren hoe geweldig dit was en beschouwen doet het weer, misschien op een hoger niveau.
  • Denk na over de kwaliteiten die je proberen te cultiveren. Niemand is perfect, maar als je actief proberen om een ​​eervolle, goed mens te zijn, geef jezelf wat krediet voor de moeite. Het feit dat u denkt over het verbeteren van jezelf helemaal zegt dat je nederig en goedhartig, en dat zijn positieve eigenschappen.
  • Maak een lijst. Schrijf alles op wat je maar kunt bedenken, en verwijzen naar het volgende keer dat je het gevoel naar beneden. In het als je nog meer dingen die je kunt trots zijn op het doen.
 2. 2
  Vergeet niet dat iedereen worstelt met vertrouwen tegemoet. Sommige mensen zijn goed in het verbergen het, maar bijna elke persoon heeft geworsteld met zijn of haar zelfvertrouwen op een punt. Je bent niet alleen!
  • Probeer niet om het gevoel dat alle ogen op jou, de hele tijd. De meeste mensen zijn waarschijnlijk te druk bezig met hoe ze lijken voortdurend je beoordelen. Een zucht van opluchting en erkennen dat je niet hoeft perfect te zijn de hele tijd.
  • Bouw je zelfvertrouwen door anderen te helpen. Neem de tijd om iemand anders een compliment, of doe een onaangekondigde goede daad. Je zult hun dag op te helderen, en u zult zich beter voelt over jezelf.
  • Stoppen met het vergelijken van jezelf met iedereen. Niet alles is een wedstrijd, en het bekijken van het leven op die manier zal je slijten. Je hoeft niet te slimste, mooiste, meest populaire persoon te zijn om gelukkig te zijn. Als je een sterke competitiedrang dat je niet volledig negeren, proberen te concurreren met jezelf in plaats en streven naar een steeds beter.
 3. 3
  Accepteer complimenten sierlijk. Niet alleen je ogen rollen en zich neerleggen - eigen het! Maak oogcontact, glimlach en zeggen "Dank je." Aardig zijn erover als iemand anders wil complimenteren u niet uw nederigheid compromis, het laat zien dat je beleefd bent en hebben een veilig gevoel van eigenwaarde.
  • Betalen een compliment voor terug. Als je nog steeds ongemakkelijk nemen van complimenten, probeer dan het geven van een terug nadat je hebt geaccepteerd. Dit kan u helpen bij het gevoel dat de score is "even" en je hebt niet al te hoogmoedig geweest.
 4. 4
  Niet te verontschuldigen. In staat zijn om te zeggen dat het je spijt is een goede eigenschap (en iets te veel mensen worstelen met). Echter, wees voorzichtig om het te zeggen alleen wanneer dat nodig is. Verontschuldigen als je hebt gekleineerd of overlast iemand is beleefd. Verontschuldigen als je niets verkeerd hebt gedaan, hoewel, kan je het gevoel ondergeschikt en dat je spijt zou moeten zijn. Voordat hij glipt uit je mond, neem een ​​tweede om ervoor te zorgen dat dit een situatie die eigenlijk een verontschuldiging van je nodig heeft.
  • Gebruik workarounds. U kunt uw medeleven of spijt uiten zonder daadwerkelijk verontschuldigen. Bijvoorbeeld, als u zich zorgen maakt over iemand lastig, zou je kunnen zeggen "Ik hoop dat dit niet te veel moeite geweest" in plaats van automatisch een terugkeer naar "het spijt me."
 5. 5
  Praat een inkeping luider dan de andere persoon. Dat is een eenvoudige en effectieve psychologische techniek om zelfvertrouwen. Als je praat harder je onderbewuste en onbewuste geest is het opnemen van uw houding ten opzichte van de situatie (u verstuurt het signaal dat ik ben ervan overtuigd of je bent met mij of niet) en als je het te maken als een gewoonte zult u meer zelf voelen controle en vertrouwen. Maar laat je niet domineren.
 6. 6
  Maak een lijst van dingen die obstakels voor uw vertrouwen zijn. Neem een ​​stuk papier of computer en schrijf alle dingen die je denkt houden u steeds vertrouwen in, bijvoorbeeld, slechte cijfers, introversie, niet veel vrienden of geen vrienden. Schrijf nu als het ding geldig is of logisch.
  • Voorbeeld. 'Ik heb niet een goed cijfer', Uitleg: Ok, dus het betekent dat ik zal er zeker alleen als ik goede cijfers halen anders zal ik ellendig en unconfident gevoel (is dit logisch en is dat niet erg irrationeel?), Ik dacht dat vertrouwen betekent geloven in jezelf, als niemand anders dat doet. doe ik het?
 7. 7
  Het deel kijken. Of, zoals het gezegde luidt, "fake it 'til je het." Als je weet dat je ziet eruit als een zelfverzekerde, capabele persoon, uiteindelijk zul je beginnen te voelen, ook. Probeer deze trucs:
  • Past u goed op uzelf. Besteed een beetje tijd elke dag aan persoonlijke hygiëne en zorg ervoor dat je presenteert jezelf goed. Douche dagelijks, poetsen en flossen van uw tanden, en verzorgen uw huid en haar.
  • Kleden voor het vertrouwen. Je hoeft niet naar een hele nieuwe garderobe te kopen om beter te voelen in je kleren. In plaats daarvan, gewoon proberen om te dragen iets elke dag schoon te maken. Neem het een stap verder door het doen van de was vaak genoeg dat je het gevoel alsof je een keuze te maken over wat te dragen in de ochtend, in plaats van genoegen te nemen wat niet vuil is.
  • Perfectioneren van je houding. Hoe je draagt ​​zelf communiceert veel met andere mensen, dus zorg ervoor dat je ze te vertellen dat je bent zelfverzekerd en in-charge. Houd je schouders naar achteren, je rug recht en je kin hoog. Lopen met een doel in plaats van je voeten te slepen, en rechtop zitten.
  • Glimlachen en oogcontact. Het is een subtiele verandering, maar het kan wonderen verrichten over hoe andere mensen je zien. Wees niet bang om de blik van iemand anders te ontmoeten, en houd je grijns in handbereik - beide van deze dingen kunnen de meeste sociale situaties te ontwapenen en maakt dat iedereen zich meer comfortabel.
 8. 8
  Omarm je interesses. Als er een sport of hobby je altijd al wilde goed zijn in, nu is de tijd! Het verbeteren van uw vaardigheden zal versterken dat je getalenteerd bent, en vervolgens het vergroten van je zelfvertrouwen. Leren een muziekinstrument of een vreemde taal, het nemen van een vorm van kunst, zoals schilderkunst, start bouwprojecten - wat het ook is dat uw interesse vangt.
  • Raak niet ontmoedigd als je niet meteen geweldig. Vergeet niet dat leren een proces is, en je bent in het voor de kleine overwinningen en de ontspannende recreatie tijd, de beste ooit niet te zijn.
  • Neem een ​​hobby die je kunt doen met een groep. Het vinden van gelijkgestemde mensen die uw interesses delen kan een eenvoudige manier om vrienden te maken en vertrouwen op te bouwen zijn. Kijk eens rond je community voor groepen kunt u meedoen, of vind verwantschap met collega-hobbyisten online.
 9. 9
  Zie het vertrouwen als een proces, niet een enkelvoud prestatie. Het hebben van zelfvertrouwen is geen eindstreep je een keer over te steken, en het proces zal niet altijd vooruit te gaan - er zijn dagen dat je het gevoel alsof je vanaf een plein. Haal diep adem, herinner het zelfvertrouwen hindernissen die je al hebt gewist, en op te lossen om door te gaan. In de moeilijkste tijden, is het goed om het uw plicht om jezelf een schouderklopje geven, zelfs als je niets deed maken.

Tips

 • Boven alles, wees jezelf en probeer niet om iemand die je niet bent.
 • Laat niet de onbeleefde reacties krijg je, je bent mooi en een van een soort. Er is niemand zoals jij.
 • Doe iets voor jezelf. Doe een ding dat je altijd al wilde doen, maar zijn bang dat iemand anders zal het niet leuk. Je haar verven, krijgt dat nieuwe look, een traktatie die je geniet, op vakantie gaan.... wat je ook doet, doe het voor jezelf, en de praktijk niet verontrustend wat iemand anders erover denkt.
 • Spreken positief. Als je hoort dat je zegt iets negatiefs over jezelf, direct te vervangen door een positieve reactie.
 • Kijk niet neer op anderen en overmoedig - het zal u slecht bijten.
 • Als je wakker wordt in de ochtend, kijk in de spiegel en zeg tegen jezelf dat je het zo hebt gemaakt ver in het leven en je bent niet van plan om iets of iemand zet je neer te laten.
 • Luister naar een inspirerende of vrolijk liedje dat je in een goede stemming. Sturen duidelijk van verdrietig of deprimerende muziek.
 • Stoppen met een perfectionist. Niets en niemand is perfect. Hoge normen hebben hun plaats, maar je dagelijkse leven gaat valkuilen en gebreken hebben. Accepteer ze als leerervaringen en verder gaan.
 • Wees dankbaar voor wat je hebt. Een groot deel van de tijd, aan de wortel van onveiligheid en gebrek aan vertrouwen is een gevoel van niet genoeg van iets hebben, of het nu emotioneel validatie, goed geluk, geld, etc. Door te erkennen en waarderen wat je wel hebt, kunt u de bestrijding van de het gevoel van het zijn onvolledig en ontevreden. Het vinden van die innerlijke vrede zal wonderen doen voor uw vertrouwen.
 • Kijk in de spiegel en staren in je ogen. Houd oogcontact met je zelf voor 10 seconden en je leert om jezelf te bewonderen.
 • Gewoon ontspannen en niet meer dan zorgen, geniet van het leven en laat mensen je naar beneden of lastig vallen. Houd je hoofd hoog gehouden en je zelfvertrouwen zal laten zien.
 • Vertrouwen is de sleutel tot succes dus niet laten anderen beslissen over de manieren waarop u kunt er zeker van zijn, laat je het beslist.
 • Omscholen je innerlijke stem. In situaties waar je denkt dat je een gebrek aan vertrouwen, beseffen dat je innerlijke stem vertelt je negatieve dingen. Je nodig hebt om die innerlijke stem te scholen positief te zijn op die momenten.
 • Altijd onthouden; Haters zijn motivators en als iemand probeert om u af te zetten, het betekent dat je boven hen!
 • Weg te houden van negatieve mensen.
 • Denk na voordat je handelt.
 • Als je in een groep mensen, zorg ervoor om mee te doen in het gesprek!
 • Ontwikkelen van een gewoonte van positieve self-talk voor 7 dagen. Na dat het zal komen te staan. Voeg meer van een bewuste positieve houding elke week voor de komende 3 weken. Na 30 dagen heb je een nieuwe gewoonte. Na dat, alles wat je hoeft te doen is om het te handhaven.
 • Probeer uw verwachtingen van jezelf niet te hoog te maken, want tenzij u zeker weet dat u uw doel te bereiken, niet naar beneden op jezelf als je dat niet doet. Vergeet niet om uw beste in alles wat je doet, en zelfs als je niet lukt, in ieder geval je had plezier in het proces!
 • Kijk vertrouwen mensen aandachtig en zie hoe ze communiceren, praten, lopen, kleding, etc... Probeer op te nemen die in uw eigen stijl.
 • Het is vreemd, zelfs moeilijk op het eerste, maar stel je in verschillende situaties waar je vertrouwen, humor, of leiderschap te tonen. Door simpelweg afbeelden zelf dergelijke dingen te doen, het zijn zelfvertrouwen wordt minder van een buitenlands concept en je begint te geloven dat je kunt.
 • Beschouw het bijwonen van leiderschap klassen. Leren om controle over dingen te nemen. Als je op school, overweeg dan lopen voor een maatschappelijke positie, zoals een voorzitter van een club. Het vermogen om anderen te leiden en te reageren op het gedrag van anderen 'onder uw leiding zal helpen om u te brengen.
 • Gehoord worden! Je bent wie je jezelf presenteert. Wees niet bang om jezelf te zijn.