Wkanl

Hoe te eenvoudige en leuke kapsels doen

Bent u op zoek naar een snelle, gemakkelijke en leuke kapsels die zijn eenvoudig te doen? Dan heb je de juiste plaats gevonden! Hier is een overzicht van de up-dos, paardenstaarten, vlechten en los.

Stappen

Hoe te eenvoudige en leuke kapsels doen. Doe je haar in een gewone broodje.
Hoe te eenvoudige en leuke kapsels doen. Doe je haar in een gewone broodje.

Up-dos

 1. 1
  Doe je haar in een gewone broodje. Het is klassiek, eenvoudig, en ziet er goed uit op vrijwel iedereen.
 2. 2
  Probeer een trendy haar boog. Deze stijl, gepopulariseerd door Lady Gaga, is een stuk makkelijker dan het lijkt. Geef het een schot!
 3. 3
  Doe een ongedwongen, rommelige knot. Dit kapsel ziet er vrouwelijk en schattig zonder schijnbare alsof je te hard geprobeerd.
 4. 4
  Probeer een opzij vallende broodje. Beweegt je haar naar een kant is een subtiele twist op een standaard stijl, en lijkt een beetje vrouwelijker vanaf de voorkant.
 5. 5
  Maak een sok broodje. Een regelmatige buis sok kan u helpen een trendy, stabiele broodje creëren met een minimale inspanning.
 6. 6
  Doe een wrap broodje zonder pinnen of elastieken. Geen haaraccessoires? Geen probleem! Alles wat je nodig hebt is een potlood, eetstokje, of haar stick te trekken uit deze moeiteloze stijl.
 7. 7
  Probeer een strakke, professionele ondersteboven broodje. Voor een look die is makkelijk, maar volwassen, gebruik deze variant op een gewone broodje.

Paardenstaarten

 1. 1
  Doe een dikke, geweven paardenstaart. Probeer amping een saaie paardenstaart met behulp van een krultang.
 2. 2
  Probeer een illusie paardenstaart. Bedekken het elastiek met een opgestoken haarlok voor een slanker uiterlijk.
 3. 3
  Trek je haar in een rommelige paardenstaart. Houd je haar uit je gezicht zonder te kijken als je probeerde te hard met deze moeiteloze stijl. Linten of haaraccessoires In het kleden.
 4. 4
  Aankleden een gewone paardenstaart. Een inverse paardenstaart zal zowel de elastische verbergen en maken de stijl er een beetje meer formele voor werk of school.
 5. 5
  Probeer een retro-geïnspireerde haar rol. Neem nog een stap omhoog van een inverse paardenstaart met een haar broodje. Draai de paardenstaart in een rommelige knot voor een trendy look, of een gewone broodje voor een professionele kapsel.

Vlechten

 1. 1
  Maak een fishtail vlecht. Het ziet eruit alsof het is opgebouwd uit vele kleine onderdelen, maar een fishtail vlecht is verrassend makkelijk te doen. Hou het netjes en ordelijk, of muss het tot Katniss Everdeen's kapsel imiteren in The Hunger Games.
 2. 2
  Of probeer een afgebonden fishtail vlecht. Voor een iets andere look, te beginnen met een paardenstaart en fishtail vlecht van daar. Dit is een goede start voor beginners.
 3. 3
  Doe een Nederlandse vlecht. Een Nederlandse vlecht, of een inside-out Franse vlecht, is een snelle en leuke manier om terug te trekken je haar in de ochtend, als je eenmaal onder de knie hebt.
 4. 4
  Kant vlecht je haar. Voor een unieke, bohemien-stijl kijken, probeer dan een kant vlecht. Het is eigenlijk dezelfde techniek als een Franse vlecht, maar met een twist.

Losse stijlen

 1. 1
  Krul je haar terwijl je slaapt. Wanneer u de stekker uit het vlechten in de ochtend, heb je zachte, veerkrachtige krullen!
 2. 2
  Krul je haar met een krultang. Curl alles, of gewoon voeg een paar grote krullen op de bovenste laag van je haar.
 3. 3
  Gebruik een stijltang om grote, losse krullen krijgen. Het lijkt misschien vreemd om een ​​stijltang gebruiken om je haar te krullen, maar je kunt het gebruiken om een ​​andere vorm dan een krultang biedt te krijgen.
 4. 4
  Trek je haar half-up met een bult. Imiteer Snooki's kapsel met een haar bult.

Tips

 • Sommige vlechten zijn gemakkelijker te doen terwijl je haar nat is, omdat er geen fly-aways.
 • Heeft ton vlechten in je haar als het nat is en je haar zal zeer golvend zijn de volgende ochtend (zorg ervoor dat je wacht tot het droog is totdat je het uit).
 • Niet rechtzetten of krullen je haar als het nat is, tenzij uw styling ijzer instructies zeggen dat het veilig is om dat te doen.
 • Kijk uit over het gebruik van te veel conditioner. Het maakt je haar er echt vet en te strak.
 • Bij het rechttrekken van uw haar, bind delen op als je het doet, en laat ze naar beneden.
 • Wanneer u een hoge paardenstaart, flip je hoofd over en gebruik je handen om de bovenkant van je hoofd af te vlakken.
 • Voor een beter resultaat, probeer het strekken je haar. Wanneer krullen je haar, probeer al je krullen vergelijkbaar te maken.
 • Overmatig borstelen, hitte styling, of touperen / plagen kan al uw haar beschadigen; probeer ze zoveel mogelijk te beperken.
 • Gebruik geen overmatige hoeveelheden haarlak voordat je krullen. Dit kan ook haar beschadigen. Uiteraard kunt u dit doen bij speciale gelegenheden, maar je kon je haar verpesten voor de speciale gelegenheden als je het de hele tijd.
 • Als je doet een hoge paardenstaart, flip je hoofd over en neem middelgrote lokken van je haar en borstel ze in de rest van de paardenstaart langzaam zodat het niet schokkerig of grof uitzien.
 • Als je doet sporten, probeer koppelverkoop je haar terug, want als je zweet het gemakkelijk kan beschadigen je haar. Als u deze saaie probeer het toevoegen van clips en linten om het nog leuker te maken.
 • Niet borstel je haar overmatig of het zal dik en poofy geworden. Het zal ook je haar beschadigen.
 • Een eenvoudiger manier om te zetten een paardenstaart of knot is om je hoofd ondersteboven draaien door bukken en gebogen nek.
 • Neem een ​​borstel en bukken. Borstel je haar als je ondersteboven. Blijf ondersteboven en zet in een hoofdband.
 • Gebruik haarlak indien gewenst een van de blikken af. Niet over het gebruiken, hoewel, want het kan je haar beschadigen.
 • Als je ooit denkt dat uw paardenstaarten, vlechten of vlechten zijn saai, linten en leuke haarspeldjes voeg gewoon om ze verlevendigen.
 • Als je kort haar, probeer dan het verdraaien van de voorste en het ophangen van uw haar, zult u bobby pinnen nodig hebt, of u kunt laat het een rommelige paardenstaart! Experiment!
 • Gel is een uitstekend alternatief om haarlak, voeg dan een beetje water in de met gel in een spuitfles.
 • Heb een hoop geld niet uitgeven aan haarproducten als je kunt krijgen minder dure degenen die soms hetzelfde werk.
 • Na de coming out van de douche zet je haar in een slordige knot en dan je haar in de ochtend zal krullend zijn.