Wkanl

Hoe je haar te plagen zonder het gaan plat

Heb je je ooit afgevraagd hoe je dat flikkerachtig scene haar te krijgen, zonder dat het leeglopen? Of zelfs proberen om wat te geven aan je haar? Goed lezen en je kunt vinden hoe je je haar Tease zonder het vallen (of zoek als een wannabe!).

Stappen

Hoe je haar te plagen zonder het gaan plat. Plagen zal veel gemakkelijker, vooral als je lange, zijdeachtige lokken, als je de wortels, of waar je zal worden plagen, "fake droog".
Hoe je haar te plagen zonder het gaan plat. Plagen zal veel gemakkelijker, vooral als je lange, zijdeachtige lokken, als je de wortels, of waar je zal worden plagen, "fake droog".
 1. 1
  Wassen je haar. Om te beginnen, moet je je haar wast en volledig drogen. Gebruik een goede Volumizing shampoo en conditioner om nog groter haar te krijgen. Zorg ervoor dat je föhnen of laat haar volledig droog, nooit plagen nat haar!
 2. 2
  Plagen zal veel gemakkelijker, vooral als je lange, zijdeachtige lokken, als je de wortels, of waar je zal worden plagen, "fake droog". Om dit te doen gebruik een haar stopverf (bv. Garnier's fiber gum in de kleine groene potje). Maak je handen nat, krijgen een goede klomp stopverf, en wrijf het over je handen, voor-en achterkant. Breng vervolgens de stopverf op het delen van uw haar wordt u plagen. Dit zal je haar een "nep droog / beschadigd" textuur te geven wanneer toegepast op warmte. Maar maak je geen zorgen, als je je weer haar het zal terugkeren naar uw normale textuur wassen, zinspeelt de "fake".
 3. 3
  Afzonderlijke haren. Scheid je haar in secties; dikker haar, of haar met meer lagen kan nodig zijn om meer afscheiding hebben. Nu, spuit haar over met een thermische warmte beschermende spray. U kunt deze vinden op Target of uw plaatselijke schoonheidssalon. Bescherm je haar! U zult later spijt voelen als je niet de tijd om nu te zorgen voor het te nemen!
 4. 4
  Strek je haar. Probeer en krijg het pin-recht of vrij dicht. Zorg dat je bovenste laag wordt rechtgetrokken, want dit is waar je zal worden plagen! En het ziet er plakkerig wanneer haar wordt geplaagd en natuurlijk golvend kijken, alsof je geen tijd aan te besteden.
 5. 5
  Voordat plagen haarlak de onderkant, zodat je een grotere lift.
 6. 6
  Plaag je haar. Nu, pak je plagen kam. Neem uw kortste laag en houd het op. Spuit uw wortels in de omgeving van uw bedrijf, en kam naar achteren, in de richting van de kruin van het hoofd.
 7. 7
  Je haar er zelfs. Na al de gebieden die u wilt gepest worden gedaan, te beginnen door kammen beneden de uiteinden en werk je weg omhoog, dus het ziet er nog. Anders zal je hebt gekamd door de plaagde onderdelen en moet je opnieuw beginnen plagen voorbij. Als het steekt recht omhoog, maak je geen zorgen, dit is wat je wilt, hoef je alleen maar om het te controleren. Kijk naar scene meisjes voor verschillende plagen stijlen, en hoe hoog je wilt.
 8. 8
  Voor en na plagen vergeet niet om haarlak! Als u meerdere secties gaan over naar een ander en laat de plek die je net droog gespoten.
 9. 9
  Geef je haar een lichte nevel, ongeveer 6 centimeter van uw hoofd volledig bedekt de boven-en onderkant. Je zal moeten herhalen de kammen voor een all-over gladheid.
 10. 10
  Als u wilt dat de toespeling dat je haar droog op de top is, voeg meer stopverf. Als u wilt dat een zijdeachtige toespeling, dan spuit een pH-balans over de bovenkant van je haar. Een gemakkelijke, goedkope versie van een pH-balans is een ontwarren spray, het wordt de klus mooi gedaan. borstel eroverheen licht en je gewapende en fantastisch zijn!
 11. 11
  Afgewerkt.

Tips

 • Plagen nooit je haar nat! Zorg ervoor dat je haar helemaal droog is voordat verraden het.
 • Gebruik niet een plagerige kam, gebruik dan een borstel plagen, tenzij je zou willen gaan kaal. Kan gevonden worden op elke schoonheidszaak, Walmart, of doel.
 • Als je de kam nat het geeft minder volume aan het haar.
 • Het krijgen van haar om het volume en de stijl die u wilt kan een paar pogingen nemen. Probeer niet en plagen je haar acht verschillende keren per nacht, hoor!
 • Hier krijg je een goede stopverf Garnier's Fiber Gum in de kleine groene potje is perfect. Kan worden gevonden op Walmart of doelstelling voor ongeveer 5€. Het werkt geweldig wanneer toegepast op warmte.
 • Hebben mensen geven je hun mening over je haar. Als al je vrienden zeggen het ziet er plakkerig, maar uw oudtante Bertha die heeft geen gevoel voor mode zegt haar, "Adowable!", Sloot hij, of probeer een andere plagen methode.
 • Hier krijg je een goede haarlak! Got2b is Gelijmd Stralen Freeze 12 oz. in de gele fles is te vinden op Walmart of Target is een fantastische haarlak! Laat niet het flesje gek houden. Het duurt eeuwig en je hoeft niet heel veel nodig. Het is ook zeer betaalbaar op 5€ per fles.

Waarschuwingen

 • Niet met behulp van een warmte-beschermer zal haar schade, gemorste uiteinden, of zelfs kaalheid veroorzaken.
 • Het gebruik van veel haarlak zal je haar broos maken en kan ons vallen of breken.
 • Plagen kan ernstige haar schade veroorzaken. Probeer niet om te plagen je haar elke dag, of gebruiken minder haarlak enkele dagen!
 • Plagen je haar terwijl het haar golvend is smakeloos. Gewoon niet doen.
 • U kunt gecalled een poser. Om dit te voorkomen, niet je haar verven heldere neon paars, plagen, en draag groene skinny jeans en een tutu de volgende dag. U zal worden genoemd een "scene poser".

Dingen die je nodig hebt

 • Plagen Kam (Ulta voor een dollar!)
 • Thermische warmte Bescherming Spray (Garnier Fructis, Kenra)
 • Stijltang (Chi)
 • Blow Dryer (Ionic degenen werken goed!)
 • Mogelijk egale kleur
 • Vrienden om je te vertellen hoe geweldig je kijkt!