Wkanl

Hoe maak je een scrub gebruiken

Met behulp van een scrub maakt je huid mooi, jeugdig, en geeft het een mooie gloed; met voordelen als dat, moet je gebruik van een scrub regelmatig. Dit helpt om zich te ontdoen van de oude huidcellen die tot op je huid, om plaats te maken voor nieuwe huidcellen. Schrobben van uw gezicht heet afschilfering. Met behulp van een scrub is heel eenvoudig om te doen en als je het verstandig te gebruiken zal het niet schadelijk voor uw huid. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een scrub gebruiken.

Stappen

Hoe maak je een scrub gebruiken. Houd de scrub de buurt van uw douche of bad.
Hoe maak je een scrub gebruiken. Houd de scrub de buurt van uw douche of bad.
 1. 1
  Kies de beste scrub. Het hoeft niet om een ​​dure te zijn - kies enkel de juiste scrub voor je. U kan meerdere producten uit te proberen voordat u degene die het beste is voor u, maar het zal de moeite waard op het einde.
 2. 2
  Houd de scrub de buurt van uw douche of bad. Door daar te houden, zal je niet vergeten om het te gebruiken, en zo doende, zult u uw gloed te behouden.
 3. 3
  Zorg ervoor dat alleen de scrub een keer per week. Als je het elke dag gebruiken, zult u uw huid beschadigen, waardoor het droog en saai zal maken - het is zeker een slecht idee als je een extreem gevoelige huid hebben.
 4. 4
  Bevochtig je huid.
 5. 5
  Masseer je huid met de scrub. Neem een ​​schar van de scrub en masseer het over je hele gezicht, hals en decollete. Maak het niet in te hard wrijven, en voorkomen dat je de scrub op het gebied rond je ogen.
  • De gebieden die je een beetje harder kan schrobben zijn: je voorhoofd, neus en kin.
  • Wees voorzichtig bij het wrijven de scrub op je decollete, omdat de huid er zeer delicaat.
 6. 6
  Spoel de scrub van je gezicht. Zorg ervoor dat je het allemaal af te krijgen, als je spoel alles ervan af, zal uw huid zeer glad en zacht aanvoelen.
 7. 7
  Droog uw huid. Dep je huid droog met een zachte handdoek en ga verder met de rest van uw huidverzorging routine.

Tips

 • De beste gezichtsscrubs zijn niet altijd de duurste.
 • Als u niet wilt geen geld uitgeven aan een scrub, maar toch willen zorgen voor je huid, waarom ga je niet proberen het maken van je eigen gezicht scrubs? Er zijn tal van recepten op het internet of op Google.
 • Scrubs zijn verschillend: sommige scrubs zijn dikker dan anderen en anderen kunnen kleinere micro-parels, die gunstig is voor mensen met een gevoelige huid kan hebben. Testen van een aantal producten om te zien wat het beste werkt voor jou.

Waarschuwingen

 • Vermijd schrobben rond de ogen.
 • Niet te hard schrobben of je huid kan beschadigd raken.
 • Niet meer dan een keer scrub je gezicht in de week.