Wkanl

Hoe kunt u uw schoonheid te verbeteren en ziet

Ooit wilde natuurlijker geworden en zie hoe mooi je werkelijk bent? Hier is hoe u uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Al deze zal leiden tot een gezonde geest, en dus een gezond en mooi lichaam / gezicht.

Stappen

Hoe kunt u uw schoonheid te verbeteren en ziet. Opruimen van uw huid.
Hoe kunt u uw schoonheid te verbeteren en ziet. Opruimen van uw huid.
 1. 1
  Opruimen van uw huid. Kies producten die gemaakt zijn voor jouw huidtype (vet, droog, combinatie, normaal) om de beste resultaten te bereiken. Was je gezicht niet meer dan twee keer per dag, in de ochtend en voordat je naar bed gaat. Wees lief. Als je echt hard schrobben zal u alleen uw huid irriteren. Heb nooit slapen met je make-up op. Uw poriën verstopt raken en je zult beginnen te breken. Na het wassen van je gezicht, gebruik een goede vochtinbrengende crème die is gemaakt voor uw huidtype. Als je mee-eters of whiteheads, probeer dan met behulp Biore Deep Cleansing Pore Strips.
 2. 2
  Houd jezelf goed verzorgd. Je haar te wassen zo vaak als nodig is. Laat het niet krijgen vettig. Gebruik deodorant. Hydrateren je huid dagelijks. Het beste is om dit te doen nadat je onder de douche, omdat je huid nog vochtig is en de lotion zal gemakkelijk inwerken. Verzorgen van je nagels is ook belangrijk. Houd ze kort geknipt en buff ze een keer om de paar weken om ze soepel en mooi te houden. Verleg je nagelriemen naar losse velletjes te voorkomen. Niet hen nooit snijden! Als je van nagellak, probeer dan een pure roze kleur of blanke lak hen. Als je een pure roze kleur te gebruiken, gebruik dan een jas, zodat de natuurlijke kleurvariaties van uw nagels te tonen door. Het echt ziet er mooi.
 3. 3
  Vast te stellen van je haar. Bij het krijgen van uw haar knippen, zorg ervoor dat je precies weet wat je wilt. Als u niet zeker bent vraag dan uw kapper voor een snit die zal gaan met uw gezichtsvorm. Heb je haar niet verft, houdt het natuurlijk. Als je moet, vinden een kleur die dicht bij je natuurlijke kleur, maar dan beter. Probeer warmte apparaten uw haar niet te gebruiken voor stijl. U kunt kijken op tutorials over krullen of strekken je haar zonder warmte op YouTube. Heb een ton van de tijd stylen van je haar niet uitgeven. Het hele punt is uw natuurlijke schoonheid uit te brengen. Vind een manier om je natuurlijke stijl rocken.
 4. 4
  Complimenteer jezelf met make-up. Vind uw favoriete gelaatstrekken en kapitaliseren het. Maar niet meer doen als je een dag zonder al de make-up iedereen zal opmerken en hun gedachten zal niet heel goed zijn. Als je niet zo wit als ze zouden kunnen zijn, niet dragen fel. Dit zal de aandacht vestigen op het contrast. In plaats daarvan, bijvoorbeeld, dragen een donkere mascara. Dit zal de intensiteit / schoonheid van je.
 5. 5
  Een ding doen voor jezelf elke dag! Maak zelf doen. Het is de ultieme daad van zelf-respect. Genieten in het bubbelbad of lees een inspirerend boek. Deze kleine genoegens kunt u zich speciaal voelt. Je kunt het fake als je nodig hebt om tot je voelt je eigenlijk verdient het. Wat u ook kiest, volgt u de actie met het opschrijven van wat je hebt gedaan en hoe het maakte je je voelt. Maak het uw eigen "houding bestand". Onder meer verhalen, citaten van vrienden en foto's hebben gemaakt dat je je goed voelt over jezelf.
 6. 6
  Projecteer uw schoonheid. Voel je goed, voel me vrij en dat is wat zal de wereld zien. Als je lelijk voelt, dat is wat mensen zullen zien. Probeer er zo goed als je kunt. Er zijn manieren om in schoonheid te leven zonder dat obsessief over.
 7. 7
  Vind steunende vrienden. Wat mensen zeggen, al dan niet opzettelijk, maakt ons goed of slecht voelen over onszelf. Zoek naar mensen die je een goed gevoel als je naar beneden. Deze persoon zal je complimenten geven. Als je iets anders hebt gedaan of als je iets nieuws dragen, zullen ze het merken. Bewaar deze complimenten en zij zullen uw zelfvertrouwen op te bouwen.
 8. 8
  Luister naar je innerlijke stem. Ieder van ons heeft een stem in ons hoofd die ons advies zal geven. Dit is als een therapeut. Het zal ons begeleiden in de juiste richting. Het zal ons kalmeren, vrolijken ons op en zelfs ons helpen erachter te komen waarom we te veel eten of niet de moeite om onze kleren te strijken. Het probleem is dat we vaak niet de tijd die we nodig hebben om deze belangrijke informatie te horen te nemen. Plan een rustig moment in een ontspannen bad of wandelen, of zelfs terwijl het aantrekken van uw make-up. Behandel deze intuïtie als een innerlijke juichen sectie.
 9. 9
  Neem een pauze! Ontspan. Ten minste tweemaal per dag, gereserveerd vijf minuten om je make-up, haar, houding en kleding opnieuw te controleren. Ongeacht hoe onberispelijk u begon uw dag, een aanraking is noodzakelijk en gerechtvaardigd. Neem een ​​paar keer diep adem om je uiterlijk te vernieuwen en te herstellen.
 10. 10
  Smile. Als je lacht je kijkt zelfverzekerd en mooi. Profiteer van deze!
 11. 11
  Leer eenvoudig beauty tips zelf met behulp van dingen die je thuis hebt. (! Deze zijn handig, geld te besparen en het werk) Sommigen die ik gebruik zijn; Een ei. Die briljant is als een gezicht-barst de eieren doormidden en scheid het eiwit en dooier. Ruwweg klop het eiwit in een kom en breng op je gezicht (laat gedurende ongeveer 5 minuten). Afwassen met een beetje warm water. Vervolgens gelden de dooier (dat is een geweldige vochtinbrengende ingrediënt) laat gedurende nogmaals 5 minuten daarna wassen met lichtjes warm water. Een ander is een tomaat, je gezicht wassen met een beetje warm water. Snijd de tomaten doormidden en wrijf zachtjes rond uw volledige gezicht (dit kan worden gedaan 2/3 per week een zachte exfoliater) laat op 10 minuten te genieten van de goedheid en dan lichtjes gezicht afspoelen met warm water, vervolgens vrieskou (tot sluit je mooie poriën!). Eindig met je favoriete huid geschikte moisturizer. Meer informatie eenvoudig zelfgemaakte beauty tips online.
 12. 12
  Zeg tegen jezelf je bent mooi. "Schoonheid is in de ogen van de toeschouwer." Vergeet niet, je kunt niet iedereen tevreden stellen, noch moet je proberen. Niemand anders van je denkt telt maar je eigen. Je bent mooi precies zoals je bent, dus vertel jezelf dat evey kans die je krijgt totdat je het gelooft. Hoop dat dit helpt, blijf mooi!

Tips

 • Niet te wijten uw make-up anders de jongens zullen denken dat je raar bent. U kunt op basis van de crème (niet het poeder, afhankelijk van je huidskleur het gemakkelijk kan zien.) Zet ​​op mascara maar een klein beetje, dan lipgloss (helder) en een licht, als je huidskleur, een soort van oogschaduw.
 • Spiegels boost houding! Kijk in de spiegel en negeer je gebreken. Staat verschillende dingen die zijn prachtig en uniek aan u (dwz de kleur van je ogen, je neus, je glimlach, etc).

Waarschuwingen

 • Als je een gevoelige huid hebt, of proberen een nieuw product of een recept, moet u een klein gebied van test uw huid-als de binnenkant van je elleboog-voor het geval u allergisch bent voor een van de ingrediënten bent.
 • Vergeet niet, iedereen is mooi, ja, zoals je mooi,>. Probeer niet om iemand anders dan jezelf te zijn. Verbeter je eigen schoonheid. Niemand anders heeft wat je hebt. Wees origineel, het beste wat je kan zijn!
 • Niet te wijten je make-up of het zal je kijkt alsof je taart gezicht en dat je probeert te hard. (Toch niet op te doen)
 • Uiterlijke schoonheid is ook belangrijk. Maar onthoud altijd om mensen te laten zien je innerlijke schoonheid. Het is je innerlijke schoonheid dat is het belangrijkste, denk mooi!