Wkanl

Hoe maak je een serveerster uit te vragen

Kenny Rogers ontmoette een leuke serveerster in een diner, en vervolgens trouwde met haar. Als u aan een serveerster die je zou willen om uit te nemen op een datum, aarzel niet want ze zou wel eens het meisje van je dromen.

Stappen

Hoe maak je een serveerster uit te vragen. Probeer te zitten op een van de tafels is ze serveren.
Hoe maak je een serveerster uit te vragen. Probeer te zitten op een van de tafels is ze serveren.
 1. 1
  Probeer te zitten op een van de tafels is ze serveren. Als ze komt om uw bestelling kijkje te nemen voor een ring om te zien of zij getrouwd is, zijn beleefd en vriendelijk, maar niet opdringerig.
 2. 2
  Laat haar een bedankbriefje op een servet. Steek een leuke tip in de vouw van een servet, maar zorg ervoor dat het geld is uit te steken. Zorg ervoor dat je haar op te merken de tip, of iemand anders zou kunnen ophalen.
 3. 3
  Zit aan haar tafel een paar keer, glimlachen, en waaruit blijkt dat ze interesseert. Als ze vermeldt dat haar verschuiving is einde, vraag haar om bij je te zitten voor een kopje koffie.
 4. 4
  Laat uw telefoonnummer met uw tip, en een opmerking te zeggen dat je wilt haar uit voor een kopje koffie op een dag.
 5. 5
  Begrijp dat als je zijn vriendelijk, en hebben al het bovenstaande gedaan, en ze lijkt niet te vergelden, zou ze trouwen, of dating. Duw niet te nemen. Accepteer het en ga verder.

Tips

 • Haar te leren kennen, en zorg ervoor dat ze je kent! Serveersters zijn geraakt op een terrein, en terwijl ze altijd vriendelijk over, ze waarschijnlijk zal je afwijzen als ze niet weten dat je ook.
 • Niet opstaan ​​en loop naar haar toe, het kan lastig worden als ze kunnen gaan naar een manier te bewegen op hetzelfde moment als jij en je zal worden geplakt in de gang.
 • Laat uw nummer op een £ 20 noot, of opnemen in een notitie die u hebt geschreven op een servet. Als dit niet werkt, bespaart u uzelf tegen mogelijke verlegenheid, en als dat zo is, zou ze geven u een oproep. Dit leidt niet tot je trouwen.
 • Proberen slim te zijn. Ze heeft het over het weer de hele dag. Probeer te praten over iets wat je denkt echt interessant kan zijn.
 • Bij het schrijven van een nota aan haar, gebruik dan een schoon servet.

Waarschuwingen

 • Vraag nooit al haar aandacht. Beseffen ze werkt en verdienen van een leven. Als je constant probeert om haar aandacht te krijgen, zal ze snel geïrriteerd omdat ze waarschijnlijk in de problemen voor het niet doen van haar baan.
 • Probeer niet te lijken als een stalker. Als je altijd eten aan dezelfde tafel en altijd glimlachen naar haar, kan ze worden onprettig dat. Niet alleen glimlachen en knipogen, praat met haar en neem een ​​interesse in haar.
 • Onthoud altijd dat ze werkt als serveerster en ze krijgt "hit op" terwijl op het werk, handelen niet jaloers, als ze je leuk vindt dan zal ze gewoon lachen en doorgaan.
 • Ze zal waarschijnlijk niet willen eten in het restaurant waar ze werkt, of een soortgelijke. Neem haar mee naar een ander restaurant, en misschien een leuk filmpje.
 • Tip evenals je kunt veroorloven. Ongeveer 85% van wat serveersters maken is in tips, zal ze veel meer onder de indruk van je zijn als je er vertrouwen, vriendelijk, geïnteresseerd en goed dan tip als je bent zelfverzekerd, vriendelijk, geïnteresseerd, maar goedkoop.
 • Heb suggestieve gebaren of seksuele reacties niet te maken, vooral als je samen te werken.
 • Zoals met alle dating advies, als ze niet blij met uw vooruitgang, kan het tijd om te stoppen.
 • Beseffen en erkennen dat ze kan heel druk op het werk. Dit is een goede manier om haar te zien zonder werk... iets zeggen in de trant van 'ik besef dat het hier erg druk voor u. Kan ik u te ontmoeten voor een kopje koffie buiten het werk? " Stel altijd een datum waarop vragen haar uit. Nooit openlaten. Zoals: "He, ik weet dat je vanavond werken, maar je moet zeker gaan voor een drankje met mij deze zaterdag, of eigenlijk wat zou een goede dag voor je zijn? '