Wkanl

Hoe je een meisje platonically uit te vragen


U wilt een meisje mee uit te vragen, maar je wil niet dat ze aan de verwachtingen van elke vorm van intieme relatie hebben. Je bent niet op zoek naar een vriendin, gewoon om op te hangen als vrienden. Volg deze eenvoudige stappen en het mag geen probleem zijn.

Stappen

Hoe je een meisje platonically uit te vragen. Bedenk hoe dicht je met deze vriend.
Hoe je een meisje platonically uit te vragen. Bedenk hoe dicht je met deze vriend.
 1. 1
  Bedenk hoe dicht je met deze vriend. In het geval u bent goede vrienden met haar, haar vragen slechts terloops. Bijvoorbeeld: "Wil je om te hangen met me op (evenement)?"
 2. 2
  Maak duidelijk dat je alleen gaat als vrienden op een leuke manier, zoals, "hey, (naam), we gaan gewoon naar de dans als vrienden, oke? ', Of iets vergelijkbaar met die. Zorg ervoor dat je haar dit recht te vertellen nadat je haar vragen, als ze zegt ja. U wilt voorkomen dat een kans om te beginnen te denken van jullie twee als meer dan vrienden om geen kwaad een van jullie het geven van haar.
 3. 3
  Wees jezelf. Ze zal zeker nee zeggen als je acteren verwaand of onvolwassen.
 4. 4
  Bel haar op en zeg je vrienden zo en zo zijn druk dan vragen of ze is druk bezig met van alles en hebben een algemeen gesprek en dan vragen of ze wil gewoon rondhangen.
 5. 5
  Locatie, locatie, locatie! Als u wilt dat een platonische relatie te brengen haar naar een openbare plaats (park, tennisbanen, buiten winkels, enz...) een film of een diner spreuken net uit het woord DATE.
 6. 6
  Praten over school, familie, vrienden iets anders naast relaties. Als een man vraagt ​​over relaties betekent het dat hij geïnteresseerd is over de hare en meisjes kunnen niet gedachten lezen, zodat ze ervan uit dat u wilt een soort van relatie met haar.
 7. 7
  Lichaamstaal. Porren, rommelen en speelse capriolen zijn geweldig voor maar een grapje. Deze vorm van aanraken is niet verleidelijk of seksueel.
 8. 8
  Aan het eind van de dag vertel haar moet je je vrienden uitnodigen volgende keer, zodat ze allemaal kunnen plezier hebben ook. Een knuffel is prima, maar niet zoenen. Dat geeft meisjes de verkeerde boodschap in een grote weg.

Tips

 • Als je haar mee uit te vragen op een vriendelijke manier, zorg ervoor dat het vriendelijk en niet onhandig.
 • Een goed idee zou zijn om andere mensen uit te nodigen mee dus het is niet alleen jou en haar.
 • Bij een dans, benaderen het meisje. Glimlachen en zeggen: "He, wil je dansen?" Neem haar voor een dans, en laat op een goede nota. Het is zo makkelijk als dat!
 • Ook, als u wilt haar vriend te zijn, probeer haar te voegen op een social networking site zoals Tumblr of Facebook. Het stelt u als een vriendelijke persoon die recht uit de vleermuis, en de meeste meisjes niet zal afslaan een vriend uit te nodigen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je haar uitleggen wil je gewoon vrienden blijven. Normaal gesproken, zullen ze begrijpen, hoewel ze misschien een beetje teleurgesteld. Zorg ervoor dat u dit te doen in een soort, down-to-earth manier, alles wat je weet over haar gevoelens in overweging nemen.
 • Ze zou nog steeds denken dat je haar mee uit. Als u weet dat haar en zijn goede vrienden met haar, probeer dan een manier om door haar te vinden zonder haar of jezelf pijn te doen.