Wkanl

Hoe maak je een persoon te vragen of ze enkele

Als je ziet of weet iemand die je echt wilt, is het belangrijk om op zijn minst weten of ze al dateren voordat u daadwerkelijk hit op hen, of vraag hen om data. Het is een echte turn-off als ze je vertellen dat ze al met iemand anders, dus het is best om wat informatie te krijgen voordat je een dergelijke vraag.

Je bent waarschijnlijk het lezen van deze Google voordat u daadwerkelijk te vragen of zelfs denken. Dus ben je waarschijnlijk geluk. Als je ervaring hebt gehad, hier zijn enkele extra tips voor het geval je iets verkeerd deed, of wilt u meer toe te voegen aan je methodes.

Stappen

Hoe maak je een persoon te vragen of ze enkele. Laat je niet "nee" aan u!
Hoe maak je een persoon te vragen of ze enkele. Laat je niet "nee" aan u!
 1. 1
  Pak wat ruggengraat! Als je een gebrek aan vertrouwen, zul je nooit de vraag te stellen. Als je het echt nodig hebt, neem dan gewoon een adempauze en gaan tot de persoon van uw fantasie.
 2. 2
  Wees beleefd! Zorg ervoor beleefd om een ​​persoon te zijn wanneer deze vragen. Het is een persoonlijke kwestie en ze hebben uw grootste respect, vooral met iemand die je nauwelijks kent. (Zie Waarschuwingen)
 3. 3
  Schiet op! Ze hebben niet de hele dag! Vraag ze gewoon in een leuke manier, "Neem me niet kwalijk, ben je single? ', Gewoon voorkomen dat bot over. Ze kunnen lachen. (Zie waarschuwingen)
 4. 4
  Laat je niet "nee" aan u! Als ze aan het daten bent, of niet vertellen, ze hebben alle recht om u niet te vertellen en hebben alle recht om toe wie ze willen. (Zie Tips en waarschuwingen). Er zijn meer vissen in de zee. Als zij nee zeggen, geef gewoon een flirterige glimlach, geef ze je nummer en zeggen 'Dit is voor in het geval dat de veranderingen... " Uw vertrouwen zal zijn een turn-on voor de meeste mensen en ze zou kunnen eindigen herinneren u voor.
 5. 5
  Indien "ja", te leren kennen! Je hebt geluk! Vraag hen om telefoonnummers, e-mailadressen, andere vormen van communicatie! Opbouwen van een relatie, zal het veranderen in een vriendschap, en misschien heb je misschien beginnen met daten!

Tips

 • Wees jezelf!
 • Het is een relatie! Wees niet super serieus over! Ze lachen! Maak hen glimlach! Ze zullen graag meer van u!
 • Als je niet goed bij het zijn beleefd, zou je beter beginnen! Beleefde mensen DO krijgt meer vrienden. Het is een feit.
 • Als je niet genoeg vertrouwen hebt, kan je misschien lees een beetje meer over hoe je zelfvertrouwen op te bouwen! Zie Verwante Googles als u hulp in dat gebied nodig.
 • Het is gewoon een vraag. Je hoeft niet iemand of iets verraden als je het vraagt. Zelfs als je verkeerd over doen voelen, het is gewoon prima. Het is heel normaal. Chill!
 • Het is het beste om jezelf vooraf te introduceren. Zorg ervoor dat deze persoon in ieder geval weet je naam, zodat hij / zij op zijn minst weet een beetje over jou. Dit is hoe bijna alle vriendschappen beginnen.
 • Als er een man in de buurt van hen vragen: "Is dit je vriendje?" en als ze nee zeggen, die ze waarschijnlijk zullen dan vragen "Dan, wie dan wel? ' Dit zal je in de aanwijzing op als ze een of niet.

Waarschuwingen

 • NIET vervelend OF RUDE! Ultimate No-no! Zelfs niet na te denken over zeggen ongepaste opmerkingen aan vreemden! Je zal een harde tijd in het leven die manier handelt. Veel minder opbouwen van een relatie.
 • Als je geluk hebt om een ​​ja te krijgen, dat is geweldig! Echter, krijgt niet super hyper en opgewonden. Dat maakt je kijkt raar en een beetje vervelend te worden met, waardoor het breken van die eerste regel. Voorkomen dat ze te veel bellen, en te voorkomen dat ze honderden berichten verzenden. Ze zijn je "soulmate", maar overdrijf het niet!
 • Let op uw gevoel voor humor. Het is fijn om grappig te zijn, maar als je mouthy en ze niet leuk vinden, STOP en excuses. Blijven om ze te leren kennen. Zonder te overdrijven, natuurlijk.
 • Aanhouden nooit om hen te overtuigen om je date plaats. Dit is ook een no-no! Ze kunnen dateren wie ze willen. U kunt veel mensen als je "zielsverwant" te vinden. Vermijd geobsedeerd over hen, te vermijden flirten onrechte niet aanhouden om hen te vragen over hun liefdesleven! Als ze zeggen "Nee", je bent klaar! Nee is nee, het maakt niet uit wat je denkt. Dit wordt doorgestuurd vooral voor jongens!