Wkanl

Hoe maak je een vreemdeling uit te stellen

Zijn er vreemden die je ziet ergens je meestal naar? Is er een bepaalde persoon die je elke keer dat je er naartoe te gaan zien? Heb je het gevoel alsof je wilt hem / haar te praten, maar je voelt je niet zo zeker? Misschien is dit artikel zou kunnen geven u een idee!

Stappen

Hoe maak je een vreemdeling uit te stellen. Er is niets meer eenvoudig dan het hebben van oogcontact met de vreemdeling.
Hoe maak je een vreemdeling uit te stellen. Er is niets meer eenvoudig dan het hebben van oogcontact met de vreemdeling.
 1. 1
  Er is niets meer eenvoudig dan het hebben van oogcontact met de vreemdeling. Proberen wat oogcontact met de vreemdeling hebben. Het is zeer waarschijnlijk dat als je dit doet, zul je de aandacht van de vreemdeling te krijgen en dan zal hij / zij oogcontact met u hebben.
 2. 2
  Zoek iets om over te praten als je je verveelt. U kunt praten over iets wat je wilt, zoals misschien videospelletjes, uw favoriete ding om te doen als het regent, je favoriete eten, gewoon iets wat je wilt heel veel.
 3. 3
  Na uw gesprek begint een beetje, stel jezelf voor. Nadat u en de vreemdeling beginnen een beetje te praten, stel jezelf voor. Vertel de vreemdeling uw naam, en de vreemdeling zal zeggen wat zijn / haar naam is. Dan weet je een beetje over hem / haar en hij / zij weet iets over jou.
 4. 4
  Vertel hem / haar dat je genoten van het praten met hem / haar en dat je zou graag nog eens met ze praten volgende keer dat je hem / haar te ontmoeten. Maak de vreemdeling comfortabel door hen te vertellen dat je genoten hebt van het praten met hem / haar te voelen.
 5. 5
  Als je ze weer te zien, met ze praten. Het maakt het ding lijkt meer makkelijker om nu hij / zij weet je een beetje en je weet een beetje over hen te doen.
 6. 6
  Complimenteren hen. Dit is makkelijker als je op een sportieve club / vrijetijdscentrum. Bijvoorbeeld, Ga naar die man bij de plaatselijke ijsbaan en zeggen: 'Je bent een echt goede schaatser'
 7. 7
  Als je je comfortabel voelt, ga je gang en vraag hen om hun telefoonnummer. Je moet ze ook uw telefoonnummer te vertellen, zodat ze kunnen u ook bellen.
 8. 8
  Als je een oproep krijgt van de persoon of je de vreemdeling genaamd, hen vragen of ze willen gaan. Als ze ja zeggen, vraag ze waar ze willen ontmoeten.
 9. 9
  Nu dat u en de vreemdeling gaan uit, veel plezier!

Tips

 • Niet alleen zeggen bye, maken hem willen meer. Je weet wat te doen. Sexy zijn. iedereen weet dat je bent!
 • Altijd luisteren naar wat ze zeggen.
 • Kijk niet in de ruimte, terwijl je praat met hem / haar, het maakt hem / haar het gevoel alsof je niet oplet.
 • Maak oogcontact met de vreemdeling aan zijn / haar aandacht te krijgen, maar niet staren.

Waarschuwingen

 • Probeer alleen deze als je vertrouwen; struikelen over woorden doodt dit hele ding.
 • Doe dit niet als je ouders laat je niet uit te gaan met iemand, vooral vreemden en mensen die ze niet kennen!
 • Geef niet een vreemdeling te veel informatie als je praat met hem / haar! Je zult in grote problemen als je dat doet!