Wkanl

Hoe maak je een collega op een date te vragen

Dus je bent van de universiteit in de werkende wereld en je merkt dat je geïnteresseerd in iemand die om je heen. Hoe kun je een date met hen?

Stappen

Hoe maak je een collega op een date te vragen. Denk goed na over je werk.
Hoe maak je een collega op een date te vragen. Denk goed na over je werk.
 1. 1
  Denk goed na over je werk. Een mislukte werkplek romantiek kunnen ernstige negatieve effecten hebben op je werk. Voer niet in om deze lichtjes.
 2. 2
  Is de persoon die je leidinggevende? Als dat zo is, dan vergeet het. Het is bijna universeel beleid voor superieuren om niet toe hun ondergeschikten. Zelfs als je baas is geïnteresseerd in u, als zij verantwoordelijk zijn zullen ze nooit uit te gaan met je mee. Als ze niet, kun je verwachten dat ze hun baan verliezen en je te zijn "gemerkt" (op een slechte manier) of ronduit ontslagen ook. Hoe dan ook, zal het slecht af voor jullie beiden. Als ze heeft macht over u geen persoonlijke vooruitgang te snel te maken. Controleer voor gunstige indicaties voor u zoals over vriendelijkheid, lichaamstaal, een glimlach aan u, haar burgerlijke staat.
 3. 3
  Heeft ze net als jij? Heel eerlijk met jezelf als het gaat om deze vraag. Heeft ze ooit kom naar uw bureau om te chatten? Zo niet, dan is een datum wordt best niet nagestreefd. Wees erg voorzichtig om professionele hoffelijkheid en vriendelijkheid differentiëren voor romantische interesse. Ze wellicht geïnteresseerd in u en is moeilijk spelen te krijgen, heel voorzichtig en oplettend. Naar liefde en persoonlijke relaties vrouwen kunnen niet altijd de waarheid vertellen, zoals haar verlangen naar gezelschap van een man. Niet onthullen uw problemen, mislukkingen en zwakke punten aan haar of iemand anders; dergelijke informatie moet worden gegeven op een need to know basis. Als er problemen of andere manier laten zien, het minimaliseren van de negativiteit en breng het op en uit het hart met een oplossing.
 4. 4
  Oke, dus hebben we vastgesteld dat je van haar en ze je leuk vindt. Tijd om haar uit te vragen. Herinner me haar belangen en het uitzoeken van een goede eerste date: diner, een film, een concert, een sportevenement, etc. Je wilt dat het is gewoon de twee van u, maar wat je ook doet, maakt het casual en dubbelzinnig klinken. Een ander idee is om haar te vragen om koffie of dessert na een avond werkfunctie. Zorg ervoor dat je dit niet in de voorkant van een andere collega.
 5. 5
  Als ze zegt 'nee' te geven. Het is het niet waard. Houd al uw toekomstige interacties business-gerelateerd. Als u geïnteresseerd bent, streven zo snel mogelijk, en indien dit niet mogelijk een schone (volledige) pauze voor het beter te maken.

Tips

 • Het is meestal een goed idee om werk-plaats romances te houden tussen de twee van jou. Doen veel affectie niet tonen naar elkaar terwijl op het werk, als dit uw medewerkers ongemakkelijk zal maken.
 • Houd alles wat er gebeurt op het kantoor volledig G-rated.
 • Zorg ervoor dat ze de moeite waard.
 • Ken uw bedrijf beleid voor werk-plaats dating en volg deze naar de tee.

Waarschuwingen

 • Gebruik niet het bedrijf e-mail! Als het wordt gecontroleerd of als je betrapt wordt, wordt je ontslagen. Het kan worden gebruikt als bewijs tegen u in een seksuele intimidatie zaak ook.
 • Het is soms tegen het bedrijfsbeleid om iemand die je werken met heden. Meestal is dit alleen voor leidinggevenden en hun ondergeschikten, maar zorg ervoor dat u weet dat uw bedrijf het beleid binnen en buiten en dat je hem volgen naar de tee, of je zou kunnen worden ontslagen. Probeer dan persoonlijke communicatie na de werkdag of na het werk is gedaan; het beleid moet een excuus om niet te willen en toe je niet.
 • Als je verkeerd interpreteren "signalen" of ongeschikt zijn, kunt u worden vervolgd voor seksuele intimidatie.
 • Als je relatie maakt anderen die werken rond je ongemakkelijk, kunnen zij een klacht indienen bij het beheer over je relatie. Ook al is het niet tegen het beleid, altijd handelen volledig professioneel en totaal "G-rated", terwijl op het kantoor, zelfs als u denkt dat niemand schelen. Better safe than sorry!
 • Als uw medewerkers zijn nieuwsgierig, bemoeizucht, roddels (die ze waarschijnlijk zijn) je nodig hebt om uw werkplek romantiek / affaire 'TOP SECRET', die opwinding en meer gevaar kunnen toevoegen aan de mix te houden.
 • Wees voorbereid op de mogelijkheden van de achterbakse, jaloerse, twee gezichten co-werknemers die geruchten en roddels zal uitbreiden naar kwetsen en vernederen.
 • Houden geen rekening met een zakelijke bijeenkomst of professionele vergadering als een datum, ze is er voor andere doeleinden dan u: houd zakelijke en persoonlijke communicatie te scheiden. Persoonlijke vooruitgang werken het best zonder de verplichtingen, afleiding, verhoudingen, protocollen, informatie van de werkplek. Een vrouw reageert zeer positief te beoordelen wanneer zij is de enige vrouw in de plaats, vooral als ze in haar eigen huis.