Wkanl

Hoe je een vriendin te vragen op een date

Heeft u een vrouwelijke vriend die u wilt meer dan een vriend te worden? Hier is hoe om haar te vragen op een date zonder dat verpest je vriendschap (of je ego).

Stappen

Hoe je een vriendin te vragen op een date. Kijk voor signalen dat ze je leuk vindt.
Hoe je een vriendin te vragen op een date. Kijk voor signalen dat ze je leuk vindt.
 1. 1
  Kijk voor signalen dat ze je leuk vindt. Leer om haar lichaamstaal te lezen. Is haar affectie naar je broederlijke of potentieel romantisch? Heeft ze flirt alleen met u of heeft ze flirt met iedereen? Is ze geïnteresseerd zijn in een andere man?
 2. 2
  Zoek uit wat haar belangen zijn. Heb je een betere kans van het scoren van een date als je haar uitnodigt voor een activiteit of evenement dat je al weet dat ze geïnteresseerd Dit toont haar ook dat je geïnteresseerd in haar als persoon bent.
 3. 3
  Maak haar een cd. Kies een aantal van haar favoriete nummers of onder een die laat haar weten hoe je je voelt over haar. Het is een goedkope en eenvoudige manier om haar te laten weten dat u de zorg.
 4. 4
  Wacht op het juiste moment. Het moet zijn als je twee bent alleen en voel me comfortabel en ontspannen. Je kan het ontaarden in een gesprek terloops. Suggereren speels dat je haar date kan zijn voor de nacht en toon haar hoe een echte man behandelt een vrouw.
  • U moet idealiter vraag haar in persoon, maar over de telefoon is ook een aanvaardbare optie. Vraag niet iemand uit over e-mail of Facebook.
  • Als je vragen haar uit op een datum in persoon, de tijd nemen om te kijken mooi. U hoeft niet te krijgen uitgedost in een pak en stropdas, maar je moet haar niet vragen in uw sportschool kleren niet. Je hebt een betere kans op het krijgen van een datum als je presentabel uitzien.
 5. 5
  Wees duidelijk. Of u nu een reis naar de films voor te stellen of aan te bieden om, zou ze je vraag verkeerd interpreteren als gewoon een vriendelijk gebaar. Nogmaals, maken duidelijk dat dit een datum.

Tips

 • Vraag haar alleen. Ze voelen zich ongemakkelijk en gegeneerd als haar vrienden in de buurt. Dat kunnen ze veroorzaken alleen maar om nee te zeggen, ongeacht hoe ze zich voelt.
 • Complimenteer haar over haar aan het lachen, glimlach of looks. Maar doe dit niet als het niet waar is.
 • Te veel mensen raken in het stellen van een meisje uit de "juiste" manier. Gewoon ontspannen en doe het.
 • Zelfs als ze nee zegt, kan het feit dat je vroeg haar aan het denken zetten over de romantische mogelijkheden tussen de twee van jou. Niet uit te houden hoop voor de toekomst!
 • Dan weer, neem het niet te langzaam. Als ze zegt dat ze je leuk vindt en je haar verteld je haar, vraag haar dan uit! Wacht niet te lang wachten, want dat kan een enorme turn-off. Het zou maken haar denken dat je niet zeker genoeg om een ​​meisje te praten.
 • Worden goed verzorgd en schoon. Ruikt aangenaam, maar niet overdreven geparfumeerd. Dat is een enorme turn off voor de meeste meisjes.
 • Studie datums zijn minder ongemakkelijk en een goed excuus om samen te komen, zeker als ze al hints over het uitblijven van een onderwerp of gewoon problemen in de klas.
 • Doe het traag. Je wilt niet te vragen haar uit na het kennen van haar voor drie dagen. Liefde op het eerste gezicht niet altijd werkt in beide richtingen.
 • Als je haar moet bellen en meestal haar zien tijdens de dag, iets zeggen als, "Ik wilde je eerder vragen maar ik zag u niet de hele dag." Zorg ervoor dat je eigenlijk niet zien haar veel die dag.

Waarschuwingen

 • Wees voorbereid op afwijzing. Het overkomt iedereen. Het ziet er heel goed op uw rekening als je het rustig zonder barsten in tranen of boos. Ze voelt zich waarschijnlijk al te slecht over het draaien je naar beneden.
 • Doe niet alsof een heel ander persoon omdat je op een date Vergeet niet dat ze afgesproken om uit te gaan met je voor wie je bent, niet de persoon met wie je beweert te zijn.
 • Wees eerlijk met jezelf als zij is het versturen van signalen dat ze niet geïnteresseerd is.
 • Niet opscheppen over iets wat je onlangs hebt gedaan. Dat kan je onvolwassen klinkt.
 • Leiden haar nooit op. Tactvol haar vertellen meteen als u vindt dat u niet langer geïnteresseerd in haar. Als je dat doet leiden haar op, meisjes zijn vrij goed over gissen. Het zal niet vlot gaan als ze het vinden dat je haar op zijn toonaangevende (en de kans is dat ze wil).