Wkanl

Hoe je parfum toe te passen

Parfum kan gewoon het ding om af je outfit, zelfs als het een T-shirt en je favoriete jeans! Correct toepassen is het net zo belangrijk als het kiezen van de juiste geur.

Stappen

Hoe je parfum toe te passen. Vind uw perfecte parfum.
Hoe je parfum toe te passen. Vind uw perfecte parfum.
 1. 1
  Vind uw perfecte parfum. Draag niet alleen iets omdat het een designer parfum. Zorg ervoor dat je helemaal gek op de geur van de topnoten en onderkant notities. Om uit te vinden als je van de onderste noten, spuit een beetje van het parfum op de achterkant van uw pols en wacht 20 minuten en ruik de geur weer. Vind je het leuk? U kunt ook uw beslissing filteren door te gaan naar een echte parfum op te slaan (zoals Bad en Body, of op een parfum teller bij een warenhuis) en vraag om hulp.
 2. 2
  Neem een douche of bad voor het aanbrengen. Uw huid absorbeert meer na het nat is. Als je een douche neemt in de nacht, weet dat het parfum niet zo lang meegaan als je het toepast in de ochtend met een droge huid.
 3. 3
  Zet lotion op uw polsslag punten. Puls punten onder de binnenkant van je pols, de holte van je ellebogen, de achterkant van je nek, achter je knieën, en de binnenkant van je enkels. Zorg ervoor dat de lotion wordt ongeparfumeerde of dezelfde geur als je parfum. Wacht een minuut of twee voor de lotion om te drogen.
 4. 4
  Spuit het parfum op de pols punten. Spuit een spray voor elke puls punt, zelfs als het parfum is echt licht. Niemand houdt van iemand met te veel parfum.
 5. 5
  Wees zelfverzekerd met uw geur! Vergeet niet om je geur te dragen en laat de geur je draagt!
 6. 6
  Enkele goede geuren zijn Burberry, Dolce & Gabana, jordan, hugo boss, locoste, polo (Ralph Lauren), enz. Zoeken naar lage prijzen, indien mogelijk, maar als ze onbereikbaar zijn, dan is het volgende vermeld worden volstaan.

Tips

 • Heb een handtekening geur. Mensen zullen aan je denken wanneer ze ruiken dat parfum!
 • Laat uw parfumflesje in direct zonlicht, want het maakt haar geur sterven sneller.
 • Als u wilt dat goed voor een speciaal iemand te ruiken, te proberen deppen je parfum achter je oren. Het is zeer aantrekkelijk en verleidelijk.
 • Spray de achterkant van je nek, zodat wanneer je je haar spiegelen of gooi je hoofd, is de geur "opgehitst".
 • Als parfum klinkt niet als uw ding, maar u wilt toch een mooie, subtiele geur: probeer een geurende body wash en bijpassende lotion.
 • Een suggestie voor een overdag geur is een citrusgeur of een licht bloemige geur.
 • 'S nachts, een muskus-of houtachtige geur is meer geschikt.
 • Houd je parfum in de koelkast en het zal duren twee tot drie weken langer.
 • Candy geuren en zoete geuren zijn meestal niet erg aantrekkelijk, dus probeer weg te blijven van die.

Waarschuwingen

 • Als je parfum is niet echt licht, niet spuiten alle vermelde puls punten. In plaats daarvan alleen richten tussen je polsen als een minimum.
 • Nooit uw polsen wrijven samen (of om het parfum verspreiden naar de andere pols maar een keer wrijven), wrijven polsen niet moleculen breken of te verwijderen parfum, maar het doet warmte, die zal leiden tot de noten van het parfum om anders reageert sneller te wijten aan verdamping.
 • Heb parfum niet spuiten met je kleren aan! Het kan je kleding, en het parfum stokken vlek op de kleren, niet jij.
 • Vele, vele vloeibare parfums op basis van benzine of olie. Solid parfums hebben minder kans op deze bestanddelen bezitten.
 • Draag geen overweldigend parfum dat mensen geeft het niest. Dit type geur parfum gaat nooit weg!
 • Iedereen heeft een persoonlijke 'geur circle ": ongeveer een armlengte van het lichaam. Niemand moet zich bewust zijn van je geur, tenzij hij of zij stappen in je "cirkel." Parfum moet een van de meest subtiele, persoonlijke berichten sturen naar degenen met wie kom je in contact.
 • De sleutel is om te voorkomen dousing jezelf in parfum. Gewoon een paar lichte sprays hier en daar, en je prima doen. U heeft waarschijnlijk niet willen dat mensen hoesten elke keer dat je loopt door. Ook hoeft u niet weet wie allergisch voor bepaalde geuren kan zijn, dus het is best om het te lichtvaardig spuiten!