Wkanl

Hoe maak je een gold digger spotten

Heb je ooit verdacht dat de persoon die je aan het daten is meer geïnteresseerd in uw geld dan in je geweest? Als je bezorgd over deze en wilt weten, hier zijn enkele ideeën om dit te bereiken en jezelf te beschermen voordat het te laat is.

Stappen

Hoe maak je een gold digger spotten. Begrijpen wat een is, en is niet.
Hoe maak je een gold digger spotten. Begrijpen wat een is, en is niet.
 1. 1
  Begrijpen wat een is, en is niet. Er is niets mis met een persoon die bezorgd zijn over uw financiële stabiliteit. Een lange-termijn partnership betekent afhankelijk van elkaar door de ups en downs, en zijn financieel betrouwbaar helpt met die van een diploma. Het verschil tussen een goudzoeker en iemand die uw rol waardeert als een provider is dat de goudzoeker zou bespotten en misschien laat je als je je vermogen om financieel voor hen verloren. Een goed mens kan waarderen uw financiële middelen, maar een goudzoeker waardeert alleen dat, en zal de relatie niet als de moeite waard als je goed bent niet af.
 2. 2
  Goudzoekers vallen hints dat ze problemen heeft met het betalen van hun rekeningen (soms ze kunnen zelfs je direct vragen om een "lening" om ze te overbruggen). Ze weten dat je niet wilt om ze te zien krijgen een ontruimingsbevel, of krijgen hun auto weer in bezit genomen, en je bent een goed persoon die in een positie om te helpen. Maar er is een verschil tussen een goudzoeker en iemand die net gevallen op slechte tijden. Wat je moet op zoek naar is, indien, ondanks hun situatie, is deze persoon die slechte financiële beslissingen. Hebben ze een gloednieuwe auto te kopen met luxe features als ze worstelen om huur te betalen? Hebben ze kopen 225€ schoenen of horloges als hun telefoon service is het risico om afgesneden? Gaan ze naar dure restaurants wanneer hun creditcards worden maxed out, omdat ze "hard werken" en zij "verdiend"? Veel goudzoekers beter weten dan om u te vragen om hun meer luxe smaak financieren, althans in het begin, ze zullen profiteren van uw wens om hen te helpen de dingen die ze nodig hebben (voedsel, onderdak, vervoer) veroorloven, zodat ze hun kunnen besteden eigen geld op de dingen die ze willen.
 3. 3
  Wanneer zij hun financiële ellende te bespreken, voorstellen op welke wijze de verdachte gold digger kan snel geld te maken. Wanneer u de mogelijkheid om ze te verkopen hun luxe auto, video console, gitaar, diamanten armband, of enige andere dure post die hen kon houden van steeds dakloos zijn of het hebben van hun hulpprogramma's afgesneden of auto teruggenomen vermelden, hoe reageren ze? De gemiddelde persoon zal worden bedroefd en kunnen zelfs boos of overstuur te worden, maar een goudzoeker wordt ontzet over het idee dat ze moeten doen van hun kostbare bezittingen om hun eigen basisbehoeften te voldoen. Ze zullen het idee te behandelen als belachelijk. Vaker wel dan niet, zullen hun ontslag van het idee gepaard gaan met woede of zelfs grofheid. Dit is een zeer subtiele pointer dat u een zeer goed gevoel voor hun gevoel van recht zou geven.
 4. 4
  Kijk voor een gevoel van recht. Goudzoekers gevoel dat ze verdienen het om goed behandeld worden, en dat geldt ook weten dat iemand bereid is om geld te besteden aan hen. Misschien is het omdat ze een slechte jeugd of relatie, en ze voelen dat ze verdienen om gelukkig te zijn (en het gewoon zo gebeurt het dat hun vreugde draagt ​​een hoog prijskaartje). Of misschien hebben ze het gevoel dat het hun recht om te kunnen hun grote dromen ten koste van de financiële stabiliteit na te streven, en, toevallig, hebben niet overwogen die de rekening van hun zullen opdraaien gewetensonderzoek. Is het je opgevallen onredelijke verwachtingen van vooral gunstige behandeling? Dit gevoel van recht is een van de symptomen van narcistische gedrag, dat andere symptomen die een potentiële goudzoeker misschien haven heeft:
  • grandioze gevoel van eigen belangrijkheid (bijvoorbeeld overdrijft prestaties en talenten, verwacht te worden erkend als superieur zonder evenredige prestaties)
  • gepreoccupeerd met fantasieën over onbeperkte successen, macht, genialiteit, schoonheid, of ideale liefde
  • gelooft dat hij of zij 'speciaal' en uniek en alleen begrepen kan worden door, of moet associëren met, andere bijzondere of een hoge status van mensen (of instellingen)
  • vereist buitensporige bewondering
  • ontbreekt aan empathie: is niet bereid om te herkennen of te identificeren met de gevoelens en behoeften van anderen
  • vaak jaloers op anderen of gelooft dat anderen zijn jaloers op hem of haar
 5. 5
  Vraag hen zinvolle vragen.
  • Wat is het beste cadeau dat ze ooit hebt gekregen? Goudzoekers zal bijna altijd aanhalen een dure, materieel object, niet een unieke, persoonlijke en doordachte geschenk.
  • Wat is het grootste wat je ooit hebt gehad om iets wat je echt wilde opgeven om te doen of te krijgen? Wat je zoekt is hier het bewijs van uitgestelde bevrediging - de mogelijkheid te geven iets nu, zodat je iets meer, later kan bereiken. Goudzoekers zijn notoir bedorven of beschut, en hebben nog nooit echt wachten, werken, of strijd voor wat ze willen, omdat een of andere manier, iemand was er altijd om te helpen.
 6. 6
  Zie je wat vragen ze je vragen. Bepaalde vragen die onschuldig lijkt misschien echt een poging om uw vermogen te voorzien oordelen zijn. Geen van deze vragen, alleen, moet krijg je bezorgd, maar ze allemaal op de eerste date moet zeker stuur van een rode vlag:
  • Hoeveel heb je per jaar maken? Waarom zou hij / zij deze vraag? Omdat een goudzoeker is een mobiele rekenmachine, dus elke vraag die betrekking heeft op geld wordt berekend aan het percentage van het totale bedrag dat hij / zij gelooft zij / hij "verdient" te bepalen.
  • Bent u eigenaar van een huis? En wat voor soort auto heb je? Ze proberen om uw algehele waarde te bepalen en of het zijn met u is een rendabele investering voor hen.
  • Hoeveel kinderen heb je? Uw antwoord op de vraag zal helpen hem / haar te bepalen (berekenen) een groot deel van uw inkomen en de aandacht gaat naar je kinderen en hoeveel tijd je kunt besteden aan hem / haar. Een goudzoeker is een behoeftig persoon die zal nemen veel van uw geld, tijd en energie.
 7. 7
  Zoeken naar tekenen van en dankbaarheid naar u toe. Na gegaan op verschillende data, heeft deze persoon ooit aangeboden om te betalen? Wanneer je betaalt, doet hij of zij zeggen dank u? Hebben ze ooit te bieden om u te helpen op andere manieren? (En nee, geen lichamelijke intimiteit niet mee); doen ze koken je eten wanneer je buiten bent geweest overwerken? Repareren van je computer? Run een boodschap voor u wanneer uw planning is bijzonder strak? Als deze karaktertrekken ontbreken, is dit echt iemand die je wilt betrokken zijn bij te krijgen? Een persoon ontwikkelt geen dankbaarheid en vrijgevigheid 's nachts...
 8. 8
  Geniet van een utopie. Een utopie is in feite een lang schot. Neem een ​​van je kindertijd fantasieën en lopen mee. Vertel de persoon die je bent dating dat je denkt over het worden van de monteur, boer,, schrijver, [insert droom carrière hier] je hebt altijd al wilde zijn. Leg uit hoe als je om dit ooit te doen, zou het een belangrijke verandering van levensstijl nodig, je zou hebben om terug te gaan naar school, verhuizen, of wat zou het duidelijk dat uw levensstandaard drastisch omlaag zullen gaan maken. Hoe werkt deze persoon reageert? Hebben ze betrokken lijken? Dat is normaal. Een goed mens zal je aanmoedigen om je dromen te volgen en tegelijkertijd helpt u denken aan manieren om het praktisch en verantwoord te doen. Een goudzoeker zal kijken geschokt of verontwaardigd en zeggen dingen als: "Je bent niet echt serieus, bent u?" OF ze klaar zijn om te stoppen en vertrekken, omdat je aandacht besteedt aan "u" in plaats van "hen".
 9. 9
  Kijk zelf. Het voelt goed aan, of je gewoon iemand geholpen te vermijden dakloos worden, of je bent het helpen van een kunstenaar in de dop of ondernemer te starten zijn of haar carrière, maar je moet oppassen dat je niet in een patroon vallen waarbij uw hulp wordt de norm, zozeer zelfs dat zonder uw financiële steun, zou de relatie afbrokkelen. Als je het soort persoon die moeite heeft 'nee' zeggen, of wie is intens sympathiek en medelevend heeft, heb je meer kans op een botsing in een goudzoeker. Je zou ook geconfronteerd met het gevoel dat dit een van de meest aantrekkelijke of intrigerende mensen die je ooit hebt gedateerd, en u niet wilt dat uw kansen verpesten, maar laat je niet misleiden door een goed uitziende buitenkant. Het kan kosten.
 10. 10
  Luister naar de aard van de vragen die u worden gesteld. Zelfs ogenschijnlijk onschuldige vragen als "Wat doe je?" en "Waar woon je?" kunnen worden geladen vragen, gesteld in een poging om uw netto waarde en levensstijl bepalen. In ieder geval niet direct antwoord op deze vragen - maar beginnen met het uitleggen van je levensverhaal. Welke dingen er met je als kind / tiener die vorm gaven aan het leven dat je leeft vandaag? Een persoon die echt geïnteresseerd zijn in wie je bent zal aandachtig luisteren en vragen te stellen van meer persoonlijke aard - terwijl een goudzoeker het geduld niet zal hebben om je te weten eerst, ze zullen alleen maar willen weten uw huidige financiële positie alvorens te investeren geen keer in je. Goudzoekers in een sociale situatie zal de ruimte te werken en zijn "op de klok". Hoe langer je kan vertragen ze te vertellen wat je doet, zullen ze niet in staat om de grootte die u omhoog en je een betere kans wieden ze opvallen.

Tips

 • Zodra een fysieke relatie is begonnen, zal een goudzoeker meestal niet bezighouden met "fysieke" activiteiten, tenzij gegeven stimulans dwz genomen op een datum, een gave, etc.
 • Een golddigger aan de andere kant wil dit zo snel mogelijk weten.
 • Als deze persoon klaagt dat je niet ooit iets aardig doen meer, denk aan 2-3 goedkope data en een dure en zien wat je date zegt. Een goudzoeker betrouwbaar zal halen uit de duurste, elke keer.
 • Het is altijd een goed idee naar de rechter records te controleren om te zien of de gold-digger is gescheiden. U kunt veel leren door het lezen van hun klacht, bewegingen en reacties, enz. Niet alleen vertrouwen op 'hun kant' van het verhaal.
 • Heb je hun familie ontmoet? U kunt veel leren van mensen die dicht bij hen te leren.
 • De meeste mensen willen niet verplicht of verplicht aan anderen voor grote sommen geld. Een goudzoeker hoeft niet twee keer wordt gevraagd om een ​​"lening" van u nemen. Denk na over wat zinvol is: zou je open te stellen voor iemand die je net ontmoet over uw financiële ellende? Wilt u een lening te nemen van een jongen of meisje die je hebt uit geweest met een keer? Waarschijnlijk niet, maar een goudzoeker is op zoek naar zijn of haar volgende "suikeroom / mama 'te allen tijde.
 • Kijken reacties van andere mensen als ze horen dat je uit geweest met iemand met iemand of tijd doorbrengen. Vaak zal anderen proberen om subtiel laten weten door middel van reacties en commentaren dat de persoon is een goudzoeker.
 • Goudzoekers hebben de neiging om de naam neerzetten en het is een rode vlag.
 • Bescherm jezelf door het onderhouden van uw financiële onafhankelijkheid. Houd uw eigen bankrekeningen en benaderen gezamenlijke rekeningen en creditcards met uiterste voorzichtigheid.
 • Goudzoekers kunnen zakelijke partners.
 • Een goudzoeker heeft vaak weinig creditcards en vermijdt u kijken naar hun portemonnee of tas. Kijken hun ogen als je commentaar geven over de kosten van iets of open uw portemonnee of tas.
 • In een gezonde relatie ben je alleen moet uw inkomen te openbaren wanneer u van plan om samen te leven.
 • Geef ze een stuk touw en zien of ze "hangen zichzelf" met het. De volgende keer dat je naar buiten, geef ze een credit card, zodat ze een leuke outfit kunnen kopen. Goudzoekers zal "hangen" zich door de aankoop van meer dan een outfit met de creditcard die u hebt gezien de

Waarschuwingen

 • Veel goudzoekers niet zal laten gaan van een relatie totdat ze een meer lucratieve een op de lijn. Kijk uit voor de jongen of het meisje die dicht bij u, en meer afhankelijk van je groeit, maar zal niet loslaten van de ongelukkige relatie zijn ze inch Ze kunnen werken beide einden tegen het midden, wringen de laatste druppels uit hun huidige relatie, terwijl instelling die u te zijn hun volgende.
 • Als je merkt dat je dating goudzoekers vaker dan je zou willen, denken over waar je mensen ontmoet, en hoe je jezelf presenteert. Als je ziet eruit alsof je wel iemands "suikeroom" of "suiker momma" (succesvol, met een hoge levensstandaard) dan raden wat voor soort publiek je gaat trekken?
 • Iedereen kan een goudzoeker, man of vrouw, rijk of arm zijn. Soms zullen ze proberen om op een show dat ze alles verloren en zijn in een staat van depressie.
 • Kijk uit voor mensen die vaak van baan veranderen, of ga langere tijd werkloos. Wees voorzichtig wanneer er is altijd een excuus om hun werkloosheid te verklaren, vooral wanneer de reden is altijd iemand anders de schuld (ik werd ontslagen, mijn baas me haatte, ze wilden dat ik de hele tijd werken, was er geen ruimte is voor vooruitgang, zij hield kortsluiting mijn loonstrookjes, enz.) Stuff gebeurt, maar als het gebeurt om die persoon over en over, het is een rode vlag.
 • Niet al te gierig geworden in een poging om een ​​goudzoeker spotten. De bovenstaande stappen allemaal betrekken om naar de persoon te leren kennen, en het observeren van hun gedrag. Je hoeft niet te doen alsof ze een totale vrek te zijn om iemands karakter te beoordelen.