Wkanl

Hoe maak je een romantische avond op een budget te plannen

Het vinden van iets nieuws en interessants te doen voor je date nacht kan een uitdaging zijn. Het is zo makkelijk om vast komen te zitten in een sleur of date night helemaal te vermijden, omdat je denkt dat je nodig hebt om een ​​fortuin te besteden aan een goede tijd te hebben. Dit is gewoon niet waar. Volg dit plan voor uw volgende romantische avond, en zowel je liefje en je portemonnee zal je dankbaar zijn!

Stappen

Hoe maak je een romantische avond op een budget te plannen. Begin de avond door koken uw favoriete maaltijd samen.
Hoe maak je een romantische avond op een budget te plannen. Begin de avond door koken uw favoriete maaltijd samen.

Het plannen van een romantische avond op een begroting

 1. 1
  Lees de aanwijzingen in hoe romantisch te zijn. Zelfs de meest 'romantische' s avonds zal saai en misschien zelfs onaangenaam zijn als je niet in het met een romantische houding.
 2. 2
  Begin de avond door koken uw favoriete maaltijd samen. Maak het leuk en speels. Misschien koken in slechts een schort? Zet op een aantal van uw favoriete muziek, ook. Of, als u graag uw significante andere, die normaal gesproken betekent het koken te behandelen, volg dan het advies in. Laat je liefje achterover leunen en ontspannen terwijl u kookt - misschien kunt u een bad te bereiden voor hem of haar te laten onderdompelen in tijdens het wachten. Maak een romantische ambiance met sfeerverlichting, kaarsen, uw beste gerechten en de verfijnde glazen. Vervolgens achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap en de maaltijd die u hebt gemaakt.
 3. 3
  Follow-up diner met een romantische wandeling door de buurt of ga naar een lokaal park, strand of de natuur te behouden. Een wandeling geeft je de kans om door te gaan genieten van elkaar, terwijl u geniet van het landschap geven. En de oefening zal u helpen werk uit uw diner.
 4. 4
  Stargaze samen. Als het koud genoeg buiten, breng een paar dekens en een thermoskan met een warme drank binnen en zoek naar sterrenbeelden. Als je het goed timen, kun je zelfs in staat zijn om een meteorenregen kijken.
 5. 5
  Duidelijk uw vloer van de woonkamer, zet wat muziek en dans. U kunt dansen, of boogie, langzaam burleske dans, of zelfs proberen een aantal breakdance moves, als je gek voelt!
 6. 6
  Samen films kijken. Kijk voor films die je zowel genieten. Haal ze in de bibliotheek, waar u ze kunt huren voor gratis of tegen lage kosten. Knuffelen samen onder een knus dekentje en maak warme chocolademelk of thee als het buiten koud is. Als het warm is, maken ijsthee of een speciale cocktail. Branden wat wierook of geurkaarsen om de sfeer te verbeteren.
 7. 7
  Speel bord-en kaartspellen. Een beetje speels concurrentievermogen zullen dingen leuker te maken. U kunt ook wendingen toe te voegen door te zeggen: "Als ik win dit spel, je hoeft te doen --- voor mij."
 8. 8
  Vergeet niet dat massages zijn ontspannend, intiem, en gratis. Alles wat je echt nodig hebt is massage olie, maar in een snuifje kunt u altijd gebruik maken van lotion, blote handen, of zelfs plantaardige olie.

Tips

 • Vraagt ​​iemand om je kinderen te nemen voor deze avond is een must. Het kan moeilijk zijn om in de stemming te krijgen als je kinderen rondrennen, potentieel onderbreken op ongelegen momenten. Als geld een probleem is, bieden om te ruilen babysit met een ander stel. Ieder van jullie zal een kind-vrije avond krijgen zonder te betalen een oppas en je zult moeten helpen iemand anders een nacht van romantiek ook!
 • Als je allebei graag kamperen, kan een nachtje in de woestijn zijn heel romantisch en zeer betaalbaar.
 • Als er gratis vuurwerk te bieden, kunnen deze een geweldige manier om een ​​romantische avond samen door te brengen, met een picknick maaltijd en een comfortabele deken te zijn.