Wkanl

Hoe maak je een goede man te krijgen

Het is niet gemakkelijk voor vrouwen om een ​​goede man te vinden, en om eerlijk te zijn is het niet gemakkelijk voor een man om een ​​goede vrouw te vinden. Dit is geschreven vanuit het perspectief van een man te helpen gefrustreerde vrouwen die oprecht op zoek zijn naar een goede man, maar blijven vinden verliezers.

Stappen

Hoe maak je een goede man te krijgen. Realiseer verschillen in communicatie.
Hoe maak je een goede man te krijgen. Realiseer verschillen in communicatie.
 1. 1
  Wees jezelf. Als je iemand voor het eerst ontmoet, kunt u in de verleiding komen om iemand die je niet bent, zoals "het aantrekken van uw beste gezicht" te zijn. Er is niets mis met het willen om een goede indruk te maken. Het is echter ook mogelijk zo ver te nemen en weer af te weren mannen. Hetzelfde geldt met mythen over en overmatig flirt. Als je niet je lichaam te respecteren, zal u alleen het aantrekken van mannen die een soortgelijk gebrek aan respect voor u en uw lichaam, en een goede man zal vinden het moeilijker om je serieus te nemen. Wees jezelf, en een echte man zal je respecteren.
 2. 2
  Heb een leven. Wanhopig, dramatisch, en aanhankelijk relaties zijn vaak geworteld in een gevoel van nood en wanhoop voor een man om je leven te vullen. Zelfs als je een laag zelfbeeld hebben, werken in de tijd om het te bouwen. Nastreven van uw doelen, verken je passies, hebben een interessant leven, dingen doen die je neemt buiten uw grenzen. Niet opgemaakt een stevige buitenkant te krijgen over verlegenheid; geleidelijk leren om vertrouwen op te bouwen met een netwerk van mensen, zodat je vriendje is niet de enige persoon die je open te stellen en je leven te delen met. Ook niet vergeten om eerst jezelf te vertrouwen. Als je jezelf niet kunt vertrouwen, bent u waarschijnlijk niet vertrouwen op je man.
 3. 3
  Wees ontspannen en. De meeste jongens haten het als meisjes zijn bezitterig, hatelijk, aanhankelijk, controlerende, etc. Leer te ontspannen en plezier hebben. We hebben allemaal te veel gaande is in ons leven, wees niet de hoge onderhoudskosten "drama queen". Het hebben van een vrouw rond die het leven moeilijker dan leuker maakt zal een man verliest interesse. Als je dingen zoals tonen oprechte bezorgdheid toen de man een zware dag heeft gehad doet, zal het zijn respect verdienen en gaan naar het winnen van hem over en een goede man zal vergelden. Vergeet niet dat de meeste mannen, vooral de goeden, zijn op zoek naar iemand met wie ze kunnen zijn comfortabel, en niet iemand die altijd intens.
 4. 4
  Realiseer verschillen in communicatie. Mannen kunnen missen vaak de subtiele boodschappen die vrouwen sturen in hun lichaamstaal. Heeft een man omdat dit niet oordelen, het is gewoon de manier waarop mannen zijn. Subtiele lichaamstaal zoals glimlachen maken slechts een man denkt dat je misschien leuk hem, hij niet kan aannemen dat het betekent dat je geïnteresseerd bent zonder te worden beschuldigd een egocentrische eikel. Om het punt naar huis te rijden, geleidelijk meer "voor de hand liggende" lichaamstaal zoals speelse aanrakingen op de arm, speelse plagerij en plagen, winks, inside jokes, speelsheid, of (als je weet hem beter) probeert een man kriebelende plekken vinden. (Wees niet bang om vriendelijk te plagen hem over kleine dingen - vrouwen die een man doen alsof is perfect worden als zwak in hun ogen beschouwd.) Flirten zal hem niet alleen laten zien als hem genoeg om dat fysieke en speels, maar ook helpen aan de fysieke barrière te doorbreken en laat een man te voelen zich meer comfortabel maken van een paar voorschotten aan u. Maar vergeet niet om te kijken hoe hij reageert op je.
 5. 5
  Neem een goede blik op jezelf. Psychologische studies hebben aangetoond dat mensen op zoek gaan naar partners om een ​​psychologische leegte te vullen. Soms zijn deze holtes zijn ongezond, bijvoorbeeld een vrouw die ongezond is ook daadwerkelijk op zoek gaan naar iemand voor de "high van de verleiding" of om aandacht te krijgen en wenselijk voelen. Kijk in jezelf en vraag jezelf af waarom je wilt dat een man zo slecht, echt eerlijk te zijn met jezelf, en, indien nodig, praten met een therapeut over dit. Een vrouw met problemen trekt slechts een man met zaken als goed, en een goede, echte man heeft niets te maken met een vrouw die heeft meer problemen dan TIME magazine willen. Als je een goede, gezonde relatie met een echte man, er zeker van dat je eigen mentale toestand en bedoelingen zijn gezond.
 6. 6
  Laat de games. Niemand houdt van een partner die speelt "head games". Dit is misleidend, en zal iedereen die je vertrouwt kwetsen. Wees echt, geen spelletjes spelen, en goede mensen zullen je respecteren en kan zelfs je nastreven. Het spelen van een spellen zullen alleen goede mannen weglopen. Denk aan de communicatie-ding? Dat is hier zeker het geval. Als je van een vent, niet duwen hem weg en doen alsof je hem niet mag. Zeg het hem. Ja, er zijn een aantal mensen die dat doen als de sensatie van de jacht, maar alle goede mensen oprecht willen u en uw wensen respecteren, en laten je alleen als je aandringen op het. Vergeet niet, mensen communiceren rechtstreeks, als je doet alsof je hem niet wilt, zal hij denken dat je hem niet wilt.
 7. 7
  Behandel hem met respect. Dit is het belangrijkste van allemaal. Mannen haten het gezelschap van een vrouw die hen emasculates, en een goede man zal niet lang duren om zo'n vrouw te verlaten. Wees niet bang om je man goed over zichzelf te voelen. Een weinig bekend geheim is dat mannen net zo onzeker als vrouwen. Als hij met zijn vrienden of familie openstaan ​​voor mogelijkheden om je man kijken als "de man". Het zal zijn liefde en respect te winnen.
 8. 8
  Wees niet bang om een beweging te maken. Laten we reëel zijn, is een goede man niet wanhopig behoefte aan een vrouw, zou hij graag een goede vrouw te ontmoeten. Als hij is een goede man, zal hij het compliment waarderen om zijn aantrekkelijkheid, op zijn minst. Maar vergeet niet dat complimenten vaak worden gegeven aan kennissen - mensen die intiem hebben meestal een eerlijker verbinding, met speelse plagen en scherts. Denk aan goede relaties tussen broers en zussen, ouders en kinderen, vooral koppels - ze zijn altijd een grapje, lachen, plagen, flirten op een positieve manier. Een vrouw die altijd complimenteren kan gewoon saai en kijk wanhopig. Zelfs als je ouderwets en wil nooit de vrouw die een man vraagt ​​om een ​​date te zijn, kunt u nog steeds uit te gaan van uw manier om met hem te praten, en te regelen te zijn met hem. Niet dit over te doen, echter, tenzij hij al tot je aangetrokken voordat de ontmoeting, het meer voor de hand liggende is dat je een hoop tijd in hebt gestoken de ontmoeting zonder zijn directe aanmoediging, de meer wanhopig en minder aantrekkelijk je kijkt. Werken aan het bouwen van aantrekking eerste.
 9. 9
  Respecteer jezelf. Als je nee zegt, moet hij stoppen. Als hij niet stopt, verlaat. Niet ooit ongemakkelijk nee zeggen. Ga niet tegen je moraal te proberen om een ​​man te houden. Als u denkt dat dit noodzakelijk is, dan ofwel hij is geen goede man, of hij is een goeie, maar is gewoon niet een goede match voor u specifiek (bv. hij momenteel "het spelen van het veld" en is aan de voorkant en eerlijk over, maar je bent op zoek naar een exclusieve relatie). Wees niet ongemakkelijk ja zeggen, ook niet. Als je voelt dat de tijd rijp is, geloven in wat je waard bent en maak je geen zorgen dat je "het geven van jezelf weg." Je respect voor jezelf en je bent ervan overtuigd dat hij terug zal komen voor meer! Een man die je niet respecteren in de ochtend nooit je goed gerespecteerd om te beginnen, en een man die uw wensen om te wachten niet respecteert is te ongeduldig om een ​​goede partner te maken. Hoe dan ook, iemand anders vinden.
 10. 10
  Volg de gouden regel. Dat betekent dat dezelfde regels aan jezelf dat je zou van toepassing zijn op anderen, met inbegrip van hem van toepassing. Echte mannen in feite deze merken, ze gewoon niet schreeuwen het uit. Bijvoorbeeld, als hij vertelt je dat hij een vriendin heeft en de dingen zijn niet uit te werken, stop! en denk dames die dit een "test" van hoe je de situatie zou behandelen zou kunnen zijn, zo staan ​​uw grond en afgesneden communicatie, hint "Gouden Regel". Tweede voorbeeld, als je het wilt proberen het vinden van zijn netelig plekken, dan klaag niet een beetje als hij probeert het vinden van jou in ruil. Niet gaan over hoe je het "niet nodig hebt geen mens!" of over "mannen dit, mannen dat" als je niet wilt dat hij u behandelen op dezelfde manier. DO, aan de andere kant, behandel hem - en anderen - met respect, waardigheid en eer. Anderen zullen ook opmerken, en wie weet - als ze weten dat je een goede, echte man maar nog niet over een, maar ze kunnen je voorstellen aan een!
 11. 11
  Doe niet zo aanhankelijk. Dit betekent, blijkt niet dat u van deze persoon door zich in de buurt van hen de hele tijd. Ze moeten hun ruimte en ze moeten weten dat je niet nodig hebt om ze overal te volgen ze gaan. De meeste van allemaal, ze moeten weten dat je je eigen leven.
 12. 12
  Doe wat nuttig onderzoek. Als u meer wilt lezen over hoe je een man te krijgen, is er een goede e-boek dat nuttig zou kunnen zijn: www.howtogetaman.org

Tips

 • Een goede manier om iemand te ontmoeten is via andere mensen, of activiteiten die u genieten. Wat advies over het zijn echte: Niet nemen hobby's of gewoonten gewoon om iemand te ontmoeten. Als je hem ontmoet in een bar, is hij onderworpen aan een drinker te zijn. Als je hem ontmoet in een huis van aanbidding, hij is waarschijnlijk religieus. Eerste indrukken zijn belangrijk, dus als zijn eerste indruk van u is "party girl", het zal moeilijk zijn om te veranderen. Hetzelfde geldt voor als zijn eerste indruk van u is "gespannen meisje" of "mind-game girl".
 • Oefen de Gouden Regel. Als je wilt dat hij iets doet, moet je net zo bereid zijn om het zelf te doen. Je wilt dat hij je mee uit te vragen of je uit of doen wat anders voor u? Je moet wel even bereid zijn, en wacht niet op of verwacht dat hij voor het eerst doen. Goede mannen respect een vrouw die dezelfde regels voor zichzelf dat ze zouden gelden voor een man geldt.
 • Men kan detecteren dat het kantoor interactie is een beetje zuur of frigide. Hoe te groot, prachtig en lief geworden, en het gebruik van flirten, charisma en het creëren van de omgeving, zodat mannen kunnen maken loopt naar je minstens een keer per dag en hebben vrijers op kantoor af en toe lopen om je heen. Verzorg je lichaam met goede voeding, hygiëne en beweging; waarom niet?. Gebruik een schoonheidsspecialiste en fashion stylist aan je uiterlijk te optimaliseren. Middelbare leeftijd of ouderen (vrouwen) beter uitzien meestal met een normale scala aan gezichts-en nek vet, mannen zijn meer aangetrokken tot het profiel dan een ideale gezicht, dus laat je lichaam gaan.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet - interessante mannen kijken naar interessante vrouwen. Zorg ervoor dat je leven is meer dan alleen hem.
 • Geef altijd een man zijn ruimte wanneer hij het nodig heeft - nooit komen tussen een man en zijn vrienden, familie plichten, of zijn favoriete hobby, zoals het spelen in een band, met de vraag hem te kiezen - hij zal uiteindelijk kwalijk u voor het, zelfs als hij in eerste instantie kiest u.